אז איך מתקשרים עם פיות

your-destiny...

New member
ווי את לא יודעת כמה עזרת לי!

בדיוק אתמול הלכתי לסבא שלי (הוא מתעסק בכל מיני דברים מעץ), ישבנו ביחד ותיכננו בית פיות שאני אוכל לשים בחדר שלי. עכשיו אני אגדיל אותו ואנסה להוסיף כל מיני דברים שאמרת כמו מזרקה ומראות. ורציתי לשאול בקשר לברזל. איך אני אמורה לחבר את הכל בלי מסמרים? למישהו יש רעיונות?

your-destiny...

New member
ועוד שאלה...

אתן חושבות שאני יכולה לשים פרחים מיובשים או מפלסטיק? כי זה נראה לי בלאגן עם פרחים אמיתיים.

Pixy led

New member
אני לא הייתי שמה פרחים מלאכותיים,

זו ההעדפה שלי... ובלי מסמרים? אולי דבק מיוחד? בטח סבא שלך יכול להביא משהו...

Feryli

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

שימי פרחים מיובשים אפשר לרחוש כאלה כמאת בכול חנות של מתנות... או כמו שאני עושה תיבשי פרחים שנבלו....או שימי אמתיים ותחליפי מדי פעם...

suffer

New member
אפשר עם דבק חם...

או דבק יו....רק להזהר שזה לא ידביק לך את האצבעות...אני מדברת מניסיון לא נעים... :)

asaren

New member
המידע הזה נורא יעזור לי אם אבנה כזה

אבל עדיין לא הבנתי בדיוק- זה אמור להראות כמו בית, פשוטו כמשמעו? אם לא - אז איך זה אמור לבראות, ואיפה שמים את זה? ובעצם - למה בונים כזה? סליחה על כמות השאלות (והבורות) ותודה מראש.

your-destiny...

New member
לא בדיוק תשובה...

אני לא יודעת איך זה אמור להראות אבל בינתיים, איך שאני מתכננת את שלי, זה נראה כמו בית עם חצר בשביל המזרקה
ואני הולכת לשים בתוכו את הבובות פיות שלי. זאת לא המטרה שלו, אבל זה נראה לי חמוד

blue fairy

New member
גם אני לא אהיה בגלל המחק"ץ.....

אבל אני לא אשכח אתכם.... תשכחו אותי? אני מקווה *בשבילכם* שלא.... להתראות!

Tinke®Bell

New member
אממ.. שאלה. ../images/Emo181.gif

אמרו לי איפשהו,יכול להיות כאן בפורום,שיש קלפי טארוט של פיות לתקשור ומאגיה לבנה.. אז מצאתי חנות קרובה ואני רוצה ללכת לקנות אותם,רק רציתי לדעת אם יש כאן למישו עוד מידע על הקלפים האלה..

FireDragon

New member
the faeries orcle?

יש ספר של בריאן פראוד שמלוווה בחפיסת קלפים (יש לי אותו, אבל עוד לא קראתי) יכול להיות שזה זה? אם כן- שמו "the faeries orcle / brian froud"

kosh

New member
אולי הכי פשוט

תפסיק לחפש ואז זה יבוא לבד. אני לא יודע אייך אמורים "למשוך" פיות, אולי תנסה להשאיר מנחות או מתנות קטנות בכול מני מקומות טבעיים. Kosh we are gray

למעלה