0Pandemonium0
New member
אז איך עבר עליכם השבוע?
שלי היה בסדר גמור, תודה ששאלתם. כמובן שעדיף סוף השבוע מהשבוע כשאתה בצבא... אבל הסוף שבוע שעבר היה פשוט הטוב ביותר שהיה לי מזה זמן רב, אני חושב. בחמישי הייתי בהופעת מחווה לביטלס. פשוט עלתה איזו להקה ושרה שירים שלהם והיה פשוט מדהים. שרתי את הכל. היינו הרבה חברים והיה לי שם קטע מאוד מוזר עם אחת מהם, שבעצם הכרתי רק באותו לילה אבל היא הייתה בשכבה של חבר שלי, אז הם מכירים. היא רואה אותי: "וואו! אני לא מאמינה! אתה ממש דומה לאקס שלי כשהוא היה בן שלוש עשרה!" וזה נשמע קצת מעליב כי אני בן עשרים, אבל אמרתי, נזרום איתה: "אה, אני אקח את זה כמחמאה, כי זה אומר שאני נראה צעיר." בחשיבות עצמית מסוימת. ואז היא אומרת: "זאת מחמאה גדולה. הוא היה ממש ממש ממש חתיך!" ואז אני מסתכל עליה. "אה, אוקיי."
ביום שישי הלכתי עם חבר לבית של חברה נוספת, שהייתה שכבה מתחתיו. הכרתי אותה בסדנה לכתיבת שירה שהייתי בה, אבל לא ממש דיברנו. ושבוע אחר כך היה באותו סטודיו מודל עירום, כזה עם דוגמנית שיושבת עירומה ומציירים אותה. ושם פגשתי אותה שוב, בתור הדוגמנית. O.O אז זה לגבי ההיכרות שלנו לפני איזה שלושה חודשים. היא ממש מגניבה.
ביום שישי היינו אצלה לסדנת כתיבה. חבר שלי הביא יין לבן כי הוא התכוון ללכת למסיבה אחרי זה, אבל בסוף פתחנו אותו שם. הייתה מוזיקה ברקע וכל אחד הקריא דברים שלו ודברים של האחרים ודיברנו על מוזיקה וכתיבה ואמנות. היא גם הראתה לי את הציורים שלה, שראיתי בפייסבוק. הראתה לי את המקור.
בקיצור היה ממש מגניב. חבר שלי הקריא סיפור שכתבתי והוא ממש התלהב, והיא מחאה כפיים. XD בשבת נסעתי עם חבר אחר לבת ים לבקר חבר שגם כותב. היינו קצת בקניון בת ים ואחר כך נסענו לתל אביב לחבר נוסף שגם כותב! והוא מנהל פה את פורום כותבי מדע בדיוני ופנטזיה, 438, ומתגייס עוד שבועיים, מסתבר. וככה היינו ארבעתנו ויש אפילו תמונות של זה בפייסבוק. ואז נסענו להחזיר את החבר לבת ים ונסענו הביתה. ואז הלכתי לבית קפה עם המשפחה. זהו.
אתמול הייתי במסיבת פיפטיז וסיקסטיז בחיפה. XD
שלי היה בסדר גמור, תודה ששאלתם. כמובן שעדיף סוף השבוע מהשבוע כשאתה בצבא... אבל הסוף שבוע שעבר היה פשוט הטוב ביותר שהיה לי מזה זמן רב, אני חושב. בחמישי הייתי בהופעת מחווה לביטלס. פשוט עלתה איזו להקה ושרה שירים שלהם והיה פשוט מדהים. שרתי את הכל. היינו הרבה חברים והיה לי שם קטע מאוד מוזר עם אחת מהם, שבעצם הכרתי רק באותו לילה אבל היא הייתה בשכבה של חבר שלי, אז הם מכירים. היא רואה אותי: "וואו! אני לא מאמינה! אתה ממש דומה לאקס שלי כשהוא היה בן שלוש עשרה!" וזה נשמע קצת מעליב כי אני בן עשרים, אבל אמרתי, נזרום איתה: "אה, אני אקח את זה כמחמאה, כי זה אומר שאני נראה צעיר." בחשיבות עצמית מסוימת. ואז היא אומרת: "זאת מחמאה גדולה. הוא היה ממש ממש ממש חתיך!" ואז אני מסתכל עליה. "אה, אוקיי."