0Pandemonium0
New member
חג עשיתי בבסיס. וגם ביום כיפור אני שם לבקשתי.
בקשר לשאר... חוויות טובות שקרו לי השנה:יפורט בהמשך אני מניח, לא? בשביל זה יש את השאלות הבאות. חוויות רעות שקרו: אני בצבא! שינויים ומסקנות שחוויתי כחלק מהמסע האישי השנה:הרבה יותר מדי כדי לפרט כי זה יהיה ספר בפני עצמו. אולי החזון שלי מתגבש. פסגות שהגעתי אליהן השנה: רישיון בנובמבר, שזה כן השנה מבחינת השנה העברית אבל זה כבר שנה שעברה מבחינת השנה הלועזית. נלך לפני העברית נכון? וחוץ מזה אני הולך להוציא ספר ראשון שיהיה אוסף של סיפורים קצרים שלי. חלומות שהגשמתי(או לפחות התקדמתי לההגשמתם) השנה: רישיון, ספר, שינוי. עוד משהו? חלומות שטרם הגשמתי למרות שרציתי: התכוונתי להוציא כבר ספר וזה לא כל כך יצא. אבל התקדמתי. וגם נסיעה לחו"ל. אני מתקדם ככל שהפז"ם דופק.
חלומות שיש לי להגשים השנה: להוציא ספר. להשתחרר! משהו שאיכזב אותי השנה ונגרם על ידי אחרים: משהו ששימח השנה ונגרם על ידי אחרים: תופעות עולמיות/ארציות שהדאיגו/עיצבנו/שימחו אותי השנה: שימחו אותי מאוד הבחירות בארצות הברית והניצחון של אובמה. ענק! לעומת זאת אלה היו הבחירות הראשונות והאחרונות שלי כאן בארץ ומרגיז אותי אפילו לחשוב עליהן. אני חושב שרצח חוקי יכול היה להיות נחמד עכשיו. פסגות להגיע אליהן השנה: ספר, לכתוב עוד, לקרוא עוד. לצאת יותר, להתפתח. דברים כאלה. השירים שעשו לי את השנה: נו, בוב דילן והדלתות. הביטלס ופינק פלויד. הספרים שעשו לי את השנה: בדרכים ומגי קסידי של ג'ק קרואק שניהם. מניח שגם גיימן. הסדרות והסרטים שעשו לי את השנה: האביר האפל, השומרים. האנשים שעשו לי את השנה ולמה: ג'ק קרואק, בוב דילן, אלן גינזברג.
או שהתכוונתם לאנשים שממש פגשתי? פשוט החברים שלי. איחולים לעצמי לשנה הקרובה: למצוא את עצמי. איחולים לאחרים לשנה החדשה: בדרך לעבודה תעצרו. תסתכלו בשמיים. תקשיבו לרוח. לעננים יש הרבה צורות. הגשם תמיד יפה. ירוק בריא לנפש. בחורות יפות לכל השאר. העולם יפה. תנשמו אותו עמוק. הירח מסתכל בכם, תחזירו לו מבט. השמש מחייכת, אז תחייכו גם אתם. תהיו. תחיו. תסתכלו קדימה לא משנה באיזו דרך אתם הולכים, וותמיד תקשיבו למוזיקת האמת של הדרכים. דברים נוספים להגיד שקשורים לשנה החדשה/ישנה: אמרנו הכל פחות או יותר, לא?
בקשר לשאר... חוויות טובות שקרו לי השנה:יפורט בהמשך אני מניח, לא? בשביל זה יש את השאלות הבאות. חוויות רעות שקרו: אני בצבא! שינויים ומסקנות שחוויתי כחלק מהמסע האישי השנה:הרבה יותר מדי כדי לפרט כי זה יהיה ספר בפני עצמו. אולי החזון שלי מתגבש. פסגות שהגעתי אליהן השנה: רישיון בנובמבר, שזה כן השנה מבחינת השנה העברית אבל זה כבר שנה שעברה מבחינת השנה הלועזית. נלך לפני העברית נכון? וחוץ מזה אני הולך להוציא ספר ראשון שיהיה אוסף של סיפורים קצרים שלי. חלומות שהגשמתי(או לפחות התקדמתי לההגשמתם) השנה: רישיון, ספר, שינוי. עוד משהו? חלומות שטרם הגשמתי למרות שרציתי: התכוונתי להוציא כבר ספר וזה לא כל כך יצא. אבל התקדמתי. וגם נסיעה לחו"ל. אני מתקדם ככל שהפז"ם דופק.