CitizenErased
New member
אז איפה אתם ב07/07/07../images/Emo35.gif
כן זה תאריך.. ה7 ביולי 2007, תזכרו את זה
אז אנחנו כמובן ישראלים מסכנים שתקועים פה במקום להיות בשלל הופעות מגניבות בחו"ל. אבל תשמחו לשמוע שככל הנראה נוכל לתפוס -הרבה- מההופעות בטלויזיה. נתחיל דווקא עם מה שפחות קשור לפורום אבל בכל מקרה... Live Earth 2007 זוכרים את Live 8 לפני כמה שנים
ומה עם Live Aid
(טוב נו, אני לא באמת מצפה מכם לזכור את השני) אז נראה שזה פתאום נהיה טרנד כל כמה שנים שאיזה מישהו יקפוץ ויגיד "בואו נעשה הופעות בכל מיני חורים בעולם עם הרבה שמות גדולים כדי להעלות את המודעות ל... [יש למלא את החסר]" אז הפעם זה בא כדי להעלות את המודעות לבעיה הגוברת של ההתחממות הגלובאלית. והאשם.. סליחה, האחראי הוא אל גור שמקבל תמיכה מכמה מהשמות הגדולים בעולם הבידור (בעיקר מהוליווד). הבמה הגדולה ביותר תהיה דווקא בלונדון, במקום המאוד לא צפוי הזה שנקרא אצטדיון וומבלי החדש.. כן, אותו האצטדיון שמיוז מילאו לבד (...פעמיים) לפני כמה שבועות ואני כבר זכיתי לראות מבפנים
בארץ לצערינו, או לא, נזכה לראות את ההופעות השונות רק בטלויזיה, ערוץ 10 ישדר את המיטב במהלך היום. אם יש מישהו שבקטע של להכנס לזה כמו שצריך, יהיו מסכי ענק בכיכר רבין. שבאמת נוכל להעמיד פנים שאנחנו שם. אני בעד מפגש פורום
אגב, הייתה אמורה להיות במה בטורקיה, קרוב וזול לנו... אבל זה בוטל. באסה. להקות שיופיעו כוללות: רד הוט צ'ילי פפרס, סמאשינג פאמפקינס, דייב מאת'יוס בנד, התאחדות מתוקשרת גדולה של הפוליס, AFI, מטאליקה, קין, סנואו פטרול, וולפמאדר, כריס קורנל, לינקין פארק, ביסטי בויז, בלוק פארטי, קסביאן, פו פייטרס, התאחדות מתוקשרת גדולה #2 של ג'נסיס, רייזורלייט, בון ג'ובי, פול אאוט בוי, רוג'ר ווטרס וטייקינג באק סאנדיי. ובמזל, או שלא, באותו היום יוצא לו דווקא משהו שקצת יותר קשור לפורום... פסטיבל Oxegen 2007 יערך לו ב7 וב8 ביולי. אחד הפסטיבלים הגדולים ב-איזור- בריטניה, הוא דווקא לא בבריטניה עצמה אלא באירלנד. קטע אה
הליינאפ נקבע לפני ההכרזה על Live Earth, דבר שקצת פגע בליינאפ של השני. היה האמת סיפור לגבי העניין ואם זה מעניין מישהו אתם יכולים לקרוא את ההודעה שפתחתי בפורומיוז (דיון על Live Earth) ולהבין מה בדיוק קרה. הסיבה שמופע זה יותר קשור אלינו זה כי בעבר MTV2 הראה הופעות רבות מהפסטיבל. אנחנו כמובן מצפים לאותו הדבר השנה. להקות שיופיעו כוללות: סנואו פטרול, הקילרס, ארקייד פייר, רייזורלייט, מיי כמיקל רומנס, קווינס אוף דה סטון אייג', קינגס אוף ליאון, בלוק פארטי, הפראטליס, גו גו דולס, הויו, הקריבס, אינטרפול, מקסימו פארק, הגוסיפ, ביפי קליירו, אדיטורס, ג'ט, אנטר שיקארי, המקביס, הקוקס, CSS, קלקסונס, ג'יימי טי, ברייט אייס, קולד וור קידס, האולינג בלס ומיוז - שלא היו אמורים להיות הדליינרס (סנואו פטרול היו אמורים להיות ההדליינרס במקומם) כי הם לא רצו אבל אחרי וומבלי איכשהו הצליחו לשכנע אותם (ועכשיו סנואו פטרול עולים לפניהם). קיצר, גם אם אנחנו לא שם, יש למה לצפות
ומה לא הייתי נותנת כדי להיות באירלנד ב7 ביולי..
כן זה תאריך.. ה7 ביולי 2007, תזכרו את זה