אז איפה אתם ב07/07/07

CitizenErased

New member
אז איפה אתם ב07/07/07../images/Emo35.gif

כן זה תאריך.. ה7 ביולי 2007, תזכרו את זה
אז אנחנו כמובן ישראלים מסכנים שתקועים פה במקום להיות בשלל הופעות מגניבות בחו"ל. אבל תשמחו לשמוע שככל הנראה נוכל לתפוס -הרבה- מההופעות בטלויזיה. נתחיל דווקא עם מה שפחות קשור לפורום אבל בכל מקרה... Live Earth 2007 זוכרים את Live 8 לפני כמה שנים
ומה עם Live Aid
(טוב נו, אני לא באמת מצפה מכם לזכור את השני) אז נראה שזה פתאום נהיה טרנד כל כמה שנים שאיזה מישהו יקפוץ ויגיד "בואו נעשה הופעות בכל מיני חורים בעולם עם הרבה שמות גדולים כדי להעלות את המודעות ל... [יש למלא את החסר]" אז הפעם זה בא כדי להעלות את המודעות לבעיה הגוברת של ההתחממות הגלובאלית. והאשם.. סליחה, האחראי הוא אל גור שמקבל תמיכה מכמה מהשמות הגדולים בעולם הבידור (בעיקר מהוליווד). הבמה הגדולה ביותר תהיה דווקא בלונדון, במקום המאוד לא צפוי הזה שנקרא אצטדיון וומבלי החדש.. כן, אותו האצטדיון שמיוז מילאו לבד (...פעמיים) לפני כמה שבועות ואני כבר זכיתי לראות מבפנים
בארץ לצערינו, או לא, נזכה לראות את ההופעות השונות רק בטלויזיה, ערוץ 10 ישדר את המיטב במהלך היום. אם יש מישהו שבקטע של להכנס לזה כמו שצריך, יהיו מסכי ענק בכיכר רבין. שבאמת נוכל להעמיד פנים שאנחנו שם. אני בעד מפגש פורום
אגב, הייתה אמורה להיות במה בטורקיה, קרוב וזול לנו... אבל זה בוטל. באסה. להקות שיופיעו כוללות: רד הוט צ'ילי פפרס, סמאשינג פאמפקינס, דייב מאת'יוס בנד, התאחדות מתוקשרת גדולה של הפוליס, AFI, מטאליקה, קין, סנואו פטרול, וולפמאדר, כריס קורנל, לינקין פארק, ביסטי בויז, בלוק פארטי, קסביאן, פו פייטרס, התאחדות מתוקשרת גדולה #2 של ג'נסיס, רייזורלייט, בון ג'ובי, פול אאוט בוי, רוג'ר ווטרס וטייקינג באק סאנדיי. ובמזל, או שלא, באותו היום יוצא לו דווקא משהו שקצת יותר קשור לפורום... פסטיבל Oxegen 2007 יערך לו ב7 וב8 ביולי. אחד הפסטיבלים הגדולים ב-איזור- בריטניה, הוא דווקא לא בבריטניה עצמה אלא באירלנד. קטע אה
הליינאפ נקבע לפני ההכרזה על Live Earth, דבר שקצת פגע בליינאפ של השני. היה האמת סיפור לגבי העניין ואם זה מעניין מישהו אתם יכולים לקרוא את ההודעה שפתחתי בפורומיוז (דיון על Live Earth) ולהבין מה בדיוק קרה. הסיבה שמופע זה יותר קשור אלינו זה כי בעבר MTV2 הראה הופעות רבות מהפסטיבל. אנחנו כמובן מצפים לאותו הדבר השנה. להקות שיופיעו כוללות: סנואו פטרול, הקילרס, ארקייד פייר, רייזורלייט, מיי כמיקל רומנס, קווינס אוף דה סטון אייג', קינגס אוף ליאון, בלוק פארטי, הפראטליס, גו גו דולס, הויו, הקריבס, אינטרפול, מקסימו פארק, הגוסיפ, ביפי קליירו, אדיטורס, ג'ט, אנטר שיקארי, המקביס, הקוקס, CSS, קלקסונס, ג'יימי טי, ברייט אייס, קולד וור קידס, האולינג בלס ומיוז - שלא היו אמורים להיות הדליינרס (סנואו פטרול היו אמורים להיות ההדליינרס במקומם) כי הם לא רצו אבל אחרי וומבלי איכשהו הצליחו לשכנע אותם (ועכשיו סנואו פטרול עולים לפניהם). קיצר, גם אם אנחנו לא שם, יש למה לצפות
ומה לא הייתי נותנת כדי להיות באירלנד ב7 ביולי..

milkofamnesia

New member
אם הכול יסתדר כשורה אז אני מקווה

שאני אהיה באיגי פופ והסטוג'ס

CitizenErased

New member
חח איך לא עשיתי את הקישור

שכחתי שזה יוצא גם באותו היום
חח חברות שלי הולכות.. שאלו אם גם בא לי אבל אני לא מספיק אוהבת אותו (לא שאני אוהבת את אוונסנס אבל משום מה יותר משך אותי, אולי בגלל שזה היה ברעננה חח) אני גםם דיי שונאת את הבטן שלו ולראות אותה בהופעה ממש דוחה אותי חח

BabyShambles

New member
חיהבלףעגכיכיעכגיראל ראיתי תמונות שלו באתר NME

עם הבטן וזה כ"כ הגעיל אותי!!111

CitizenErased

New member
שמחה לראות שאני לא היחידה ../images/Emo9.gif וגם לך הפרסומת

של היוגורט הזה עם החור באמצע החולצה של הילדים עושה בחילה? סורי זה פשוט הזכיר לי.. וזה ממש ממש מגעיל אותי.

milkofamnesia

New member
שמעתי רק 2 שירים שלו

אבל חבר שלי ישיג לי כרטיס ב200 שקל, אז למה לא לקחת? D: חוצמזה זה ניצול המיטב כשבטירונות אין לי כלום :p

lestatgirl

New member
אני ממש ממש מנסה לשכנע את עצמי [ללא הצלחה יש

לציין] שאני לא אוהבת אף אחד מהלהקות הנ"ל.. גאדמט למה רייזורלייט היו צריכים להופיע שם וגאדמט על כל הליינאפ של אוקסיג'ן

CitizenErased

New member
את מדברת על Live Earth?

טוב נו, בתור מיוזרית לעניין דיי ברור שההופעה הזאת מאוד מעצבנת אותי..
ועכשיו אני ממש מסוקרנת לדעת למה הרדיוהד-ים לא מופיעים שם.. מעניין אם זה קשור למה שמאט אמר או לא. או אם זה סיבה משעממת כמו "אנחנו לא מופיעים עכשיו בכלל אז למה שנשנה את זה רק בשביל ההופעה הזאת?" אבל זה לא משנה את העובדה שיש שם כמה להקות שגורמות לי לקוות שהייתי שם (למרות שהן מפוזרות על במות שונות ברחבי העולם אז זה לא ממש עוזר) ובכל מקרה.. אוקסג'ן
זה כאילו.. 90% מהלהקות שהראו השנה בMTV2 מופיעות שם חחחח

Luna Sphere

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo10.gif

שנה שעברה אשכרה בכיתי כשאוקסיג'ן התחיל... לפחות השנה AM לא שם אבל בכל זאת החליטו להוסיף עוד מלא ארג כמעט כל הפסטיבלים וכל מה שאני רוצה ללכת אליו זה בחודש של היומולדת שלי והכי נורא LCCC זה 4 ימים אחרי

BabyShambles

New member
אוקסג'ן זה ביומולדת שלי;;

למה???????? למה נגמרו הכרטיסים כ"כ מהר?! כל הלהקות שאני אוהבת וזה;; כואב לי לקרוא את זה

SainTonix

New member
אוקסיג'ן נשמע כ"כ הרבה יותר מגניב מלייב ארט'

הייתי רוצה להיות שם =] הלייב ארט' לא כזה מרגש, סה"כ לינקין פארק, טייקינג בק סאנדיי, אפ"י ופו"ב. לא ביג דיל , הלייב 8 היה הרבההה יותר גדול עם להקות הרבה יותר מעניינות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני עוד זוכרת את הלייב8...

~רגע נזכרת~ ישבתי אצל סבא וסבתא וראיתי עם סבא.. התלהבתי מגרין דיי וגוד שארלוט חחחחח סבא שלי אוהב רוק ממש ישן אבל מגרין דיי הוא התלהב XDDD

sha na na revol

New member
התלהבתי מזה שפיט היה בערוץ 2, מאוד

קפצתי והצבעתי וכאלה. ואת הלייב אייד אני עוד זוכר, סאנדי בלאדי סאאאאאאאאאנדייייייייי. |U2| U2 BEATS RATM ANYDAY

lestatgirl

New member
עזוב העברתי לערוץ 10 והייתי בשוק שפתאום פיט

ועד היום יש איבה ביני לבין אביעד קיסוסנ בשל הדרכים בהן הוא תיאר את גיבורי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אביעד קיסוס חחחחחחחחח

GD ROCKS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחח אני גם זוכרת את זה. הוא כלכך עיצבן עם ההערות שלו.

Sweet Calamity

New member
על הספה מלאת הריר. ../images/Emo115.gif

AFI!!!! FUCK YEAH!!!! אחלה להקות..הם יצטרכו לשדר הכל.כי רובן זה ה-מ-י-ט-ב!!

GD ROCKS

New member
זה נשמע מעולה.

עם המזל שלי בסוף הערוצים ישדרו דווקא את כל הלהקות שלא מעניינות אותי, וכשיהיו את הלהקות שאני אוהבת יהיו פרסומות. נו הם צפויים. חחחח בכל זאת היומיים האלה אני מרותקת לטלויזיה.

למעלה