אמא ;[
S Sweet Calamity New member 2/7/07 #25 אל תהיי כ"כ בטוחה שזה הפופיקS: ../images/Emo115.gif JK.. אבוי, זה יותר גרוע ממייקלואיס. ועם זאת, זה כ"כ קורא לי לגעת בריבועים האלה
אל תהיי כ"כ בטוחה שזה הפופיקS: ../images/Emo115.gif JK.. אבוי, זה יותר גרוע ממייקלואיס. ועם זאת, זה כ"כ קורא לי לגעת בריבועים האלה
S Sweet Calamity New member 2/7/07 #30 כןןן!!!11 ../images/Emo115.gif מה נו, כל אחד וה..שריטות שלו ;;
F FallOutGirl New member 4/7/07 #36 ../images/Emo80.gif יש D: עכשיו אני צריכה להפסיק לאכול 5 משולשי טובלרון ביום נתלה את התמונה הזאתי במקרר ואז אני לא אוכל בכלל חחחחחחחחחחח
../images/Emo80.gif יש D: עכשיו אני צריכה להפסיק לאכול 5 משולשי טובלרון ביום נתלה את התמונה הזאתי במקרר ואז אני לא אוכל בכלל חחחחחחחחחחח
L Let it Bleed New member 2/7/07 #23 הלייב ארת' נשמע מגניב../images/Emo217.gif מפליא שיש שם את אפי>< יש גם בלאק אייד פיז, כבוד!!1 האוקסיג'ן נשמע דווקא יותר טוב.. אנטר שיקארי
הלייב ארת' נשמע מגניב../images/Emo217.gif מפליא שיש שם את אפי>< יש גם בלאק אייד פיז, כבוד!!1 האוקסיג'ן נשמע דווקא יותר טוב.. אנטר שיקארי
I i love TAI New member 2/7/07 #28 ../images/Emo7.gif למה זה לא יכל לקרות לפני כמה שנים כשגרתי באירלנד
F Fall Out Liel New member 3/7/07 #33 אהאהאהאהאה../images/Emo7.gif |בוהו,בוהו|../images/Emo168.gif או.קיי, אני חייבת לראות את שתי ההופעות, FOB וMCR מופיעים [קשה להם להיות ביחד?!]. שתי ההופעות יהיו בכיכר רבין או רק הראשונה? ו..באיזו שעה זה יקרה? [שתי ההופעות]
אהאהאהאהאה../images/Emo7.gif |בוהו,בוהו|../images/Emo168.gif או.קיי, אני חייבת לראות את שתי ההופעות, FOB וMCR מופיעים [קשה להם להיות ביחד?!]. שתי ההופעות יהיו בכיכר רבין או רק הראשונה? ו..באיזו שעה זה יקרה? [שתי ההופעות]