אז.. איפה אתם עומדים?

אז.. איפה אתם עומדים?../images/Emo22.gif

בגרויות החורף ממש כבר דופקות לנו בדלת, ותאריכי בגרויות קיץ כבר פורסמו... מה שנשאר הוא רק לשבת על כיסא, ולהתחיל ללמוד.
אבל לפני, מה מצבכם? לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת החורף? כבר עשיתם מתכונות? לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת הקיץ? ולשאלת השאלות- איזו בגרות הכי מפחידה אתכם?? ואם להתחכם, איזה מגן הכי מפחיד אתכם? (נו מה לעשות, לפעמים מורים לא יודעים להעריך אותנו כמו שצריך..) וכמובן, שתהיה לכולנו בהצלחה

../images/Emo187.gifעונה..

חורף:אנגלית E,מתמטיקה 003... אנגלית לא עושה מתכונת כי אין לה יותר מדי זמן,אנחנו פשוט עושים כמה פעמים E בכיץה והיא משקללת ציונים..האמתי זה די כמו מתכונת
בראשון קיבלתי 95
אבל ירד לי על גרמר ואני מפחדת שיירד לי גם בבגרות מתמטיקה המתכונת עוד שבועיים נדמה לי,כמעט סיימנו ללמוד בכיתה את כל החומר..אני צכה להשלים 2 שיעורים שלא הייתי,ולתרגל חלק מהחומר.היה לנו מבחן שבוע שעבר על חצי מהחומר,קצת יותר,והוא די הלך בסדר..אבל היא עוד לא חילקה אותו קיץ:כימיה[3 יח'],תושב"ע דתי,תנ"ך דתי יח' א+ד,מחשבת ישראל,ספרות דתי,מתמטיקה 005,אנגלית F+G,תע"י יח' ו+ט מפחדת בעיקר במקצועות קודש שאנחנו בפיגור כבר שנתיים,באנגלית שבודקים גם טעויות כתיב,וכמובן מ005 במגנים פוחדת מהמורים למקצועות קודש כי אלה השיעורים שאני ישנה בהם
והמורה להסטוריה שהיא קשוחה... בהצלחה

maiky17

New member
../images/Emo182.gifאנגלית.

עמדתי לגשת לשתי בחינות בגרות באנגלית (F וG), אבל ביטלו. אז זהו. ניגש בקיץ, ותהיו בריאים.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifאה, ובגרויות קיץ:

אנגלית (F, G), מתמטיקה (006), פסיכולוגיה (לא בטוח), ערבית (שאלון של 1 יח"ל ושאלון של 2 יח"ל, וגם בע"פ פנימי), תנ"ך, הסטוריה ב'.

במבה הולך ../images/Emo151.gif

לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת החורף?לשון כבר עשיתם מתכונות?כן לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת הקיץ? סוציולוגיה{המגמה}מתמטיקה,אנגלית,הסטוריה ב'.... ולשאלת השאלות- איזו בגרות הכי מפחידה אתכם??סוציולוגה-המגמה.....כי אין לי מושג כלום,לא יודע כלום ואם להתחכם, איזה מגן הכי מפחיד אתכם?כנל...סוציולוגיה...פשוט חרא של מגמה

Double U

New member
כן, לימודים זה מבאס

בחורף אני ניגש רק לשאלון 005 במתמטיקה. אפילו אנחנו עומדים לקנות מיקודית במסגרת כיתתית! המתכונת בטח תהיה שבוע לפני הבגרות, אין עדיין תאריך. בקיץ אני ניגש לשאלון 006 במתמטיקה, E באנגלית, כימיה ל3 יחידות, מכניקה בפיזיקה, אזרחות ותנ"ך. (נפטר מאזרחות לתנ"ך...לנצח!!).

gorck

New member
רק קיץ....

מתמטיקה- 007 כימיה- השלמה ל5 יחידות מעבדת חקר פיזיקה- קרינה וחומר חשמל ומגנטיות מעבדה ספרות הבעה אזרחות תנ"ך

JumpInTheFire

New member
מצבי סבבה בערך...

לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת החורף? יחידה ראשונה בספרות וניסיון לשפר את לשון של שנה שעברה (לא מרוצה מ86 בכלל..) כבר עשיתם מתכונות? עדיין לא. הראשונה (והיחידה כנראה) ב15 לחודש הבא נדמה לי לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת הקיץ? תושב"ע, מת', אנגלית, היסטוריה, לשון ואולי כימיה ולשאלת השאלות- איזו בגרות הכי מפחידה אתכם?? תושב"ע ולשון, כי אני לא ממש נמצאת עם הכיתה ואם להתחכם, איזה מגן הכי מפחיד אתכם? הכל, אבל מסיבה מוצדקת הכי מפחיד אותי ספרות, לשון ותושב"ע, כי לא הגשתי וניגשתי להכל, וחלק ציונים גרועים בלי קשר

Ontario R Z Y H

New member
נבחנים חיצוניים

כאלה שלא לומדים בבצפר רגיל (כמוני למשל), או שמשלימים בגרויות בדרך לימוד קצרה ופשוטה אחלה דבר
יש פה מישהו כזה?...אני במיעוט חחח או מישהו שלומד בעירוני ה' בחיפה? נמ

Retama

New member
באיזה בי"ס אתה לומד?

למה אתה מתכוון בבי"ס לא רגיל?

Unaffected

New member
.......

לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת החורף?הייתי אמורה לגשת ל002,אבל בגלל השביתה לא. כבר עשיתם מתכונות?- לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת הקיץ?מת' 002+003,הסטוריה ב',אנגלית E ולשאלת השאלות- איזו בגרות הכי מפחידה אתכם??הסטוריה נראהלי,יותר מדיי חומר.

halloo

New member
יש לי בגרות בהיסטוריה ביום ההולדת שלי ../images/Emo7.gif ../images/Emo11.gif

עידוד?

galoosh33

New member
../images/Emo9.gif

איזה מעצבן זה שדחו את התאריכים של הבגרויות
בגרויות חורף - רציתי לשפר את E, אבל אני כל פעם שוכחת להרשם.. ננסה מחר, אם עדיין אפשר אני אגש. בגרויות קיץ - נראה לי שכל ה-5 יחידות במחשבים, אנגלית - F ו-G והיסטוריה ב'. הבגרות הכי מפחידה - ברור שהיסטוריה

noyy

New member
בחורף אני עושה ספרות ואת 005

במתמטיקה אני מתכוונת להתחיל לשבת וללמוד רציני עוד השבוע כי אחרי חודשיים של שביתה כל החומר נעלם, בייחוד שעדיין אין לנו שיעורים. האמת שדיי מפחיד אותי המגן במת' כי היה לנו רק מבחן אחד מתחילת השנה והציון שלי בו לא כזה מזהיר.. בספרות יש לנו כל הזמן מבחנים, ככה שאני כל הזמן חוזרת על הכל. נראה לי שאפילו לא אלמד בכלל שירים (הפרק שעוד לא הספקנו בכיתה) ואבחר בפרקים האחרים במקום :$ אם כן, אז את כל החומר לבגרות אני כבר יודעת. המתכונות עוד שבועיים וקצת לשניהם. יהיה בסדר. הרשימה לבגרויות בקיץ ארוכה, קודם אני אעבור את אלו ואז נראה

shir92

New member
אמממ

אין בגרויות חורף - אני בכיתה י'
בקיץ:
מתמטיקה שאלון 003
היסטוריה א'
לשון האמת שכולן מפחידות אותי (באותה מידה
) כי כל העניין של התיכון, מתכונות, בגרויות וכו'.... חדש לי. אין לי מושג מה זה מבחן בגרות - לא ראיתי אף פעם מבחן כזה
. כנ"ל לגבי המגן. כן, עצוב

Retama

New member
אני כמוך, רק שאלון 005..

זה באמת ממש מפחיד... אז שיהיה בהצלחה...

למעלה