אז.. איפה אתם עומדים?

liorhikri1991

New member
שלי...../images/Emo13.gif

חורף-מתמטיקה 005 ב28.1 קיץ-כימיה 3 יח"ל,ביוטכנולוגיה א',תנ"ך,היסטוריה ב',אנגלית C ואולי חוזר במתמטיקה.

Shirley808

New member
עונה../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif

היינו אמורים לגשת בחורף למתמטיקה 003 אבל בסוף אנחנו ניגשים לזה בקיץ. בגרויות בקיץ: ביולוגיה שאלון 001 (הראשון של עיוני) ערבית 2 יח"ל השלמה לשלוש מתמטיקה 002 + 003 אנגלית שאלון E תנ"ך 2 יח"ל היסטוריה ב'

shayc2400

New member
עונה...

אבל לפני, מה מצבכם? מצבי טוב... לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת החורף? להיסטוריה יחידה א'.. (ואולי באנגלית ל- C ו D ).. כבר עשיתם מתכונות? רק באנגלית ל-C (בהיסטוריה יש ת'מגן של שנה שעברה..) ומגן ב-D ביום ראשון !! לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת הקיץ? -ספרות. -תנ"ך. -היסטוריה יחידה ב'. -מתמטיקה 04. -אנגלית. -מנהל עסקים (שתי בגרויות..) -בתושב"ע. ולשאלת השאלות- איזו בגרות הכי מפחידה אתכם?? מתמטיקה...(לא כל כך מפחידה .. אבל קשה..) ואם להתחכם, איזה מגן הכי מפחיד אתכם? 80 (אני שונא את ה-80 הזה.. גם אם תוציא בבגרות ציון טוב זה יפריע..) (נו מה לעשות, לפעמים מורים לא יודעים להעריך אותנו כמו שצריך..)

LiorAlona

New member
עונה

אבל לפני, מה מצבכם? בסידר גמור עם החומר לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת החורף?מתמטיקה כבר עשיתם מתכונות?עוד לא ב7.1 מתכונת ראשונה לאיזה בגרויות אתם הולכים לגשת הקיץ?במתמטיקה, אנגלית, היסטוריה, כימיה, ביוטכנולוגיה, תנ"ך ולשאלת השאלות- איזו בגרות הכי מפחידה אתכם??תנ"ך וכימיה ואם להתחכם, איזה מגן הכי מפחיד אתכם?תנ"ך (נו מה לעשות, לפעמים מורים לא יודעים להעריך אותנו כמו שצריך..)

vered151

New member
.....

אני לא עושה מועדי חורף, חוץ משיפור היסטוריה ב'. אבל בקיץ.... 1. תולדות העיצוב 2. אנגלית שאלונים G F 3. מטמתיקה שאלון 4 4. ספרות 5. תנך 6. אזרחות 7. 2 יחידות פרוייקט מעשי המגן שאני הכי פוחדת ממנו זה אנגלית
היא שונאת אותי. וספרות..הציונים שלי מדאיגים ביותר (25 לדוגמא..) הבגרות זה ספרות

למעלה