אז איפה בנות חיפה?

BoR|S

New member
הממ מה?

עיר פשוט יפיפיה, עם נוף מדהים של בתי זיקוק בתל חנן ובן דור נוף מדהים של מחצבה ומפעל לייצור מלט בגבעת נשר עם נוף מדהים של בניינים באורן הכרמל, גבעת עמוס ורמות יצחק... (להזכירך רוב הבניינים שם אפילו לא בני 10 שנים, תוך 10 שנים בנו את החלק הכי מיותר של נשר שהוא רמות יצחק במקום גבעה ירוקה יפיפיה)

איליה.

New member
רמות יצחק הוא החלק הכי יפה של נשר

ואני לא מדבר על הנוף של בתי הזיקוק, אלא על העיר עצמה. מה לעשות שיש בתי זיקוק בעמק, זה לא שאפשר להזיז את נשר למקום אחר, נכון? הרחובות עצמם מדהימים, וגם הארכיטקטורה של הבניינים החדשים ברמות יצחק. אני לא מכיר עוד הרבה ערים בארץ שכל המדרכות שלהם (ללא יוצא מן הכלל!) מרוצפות באבן משתלבת. וגם גבעת נשר שלי יפהפיה. מהבית שלי יש נוף יפה על שלושת הבניינים הכי גבוהים בנשר שנבנו בשנה האחרונה, ועל פארק הכרמל היפה, ומתחת לבית שלי יש יער עם תנים וחזירי בר. איך אפשר לא לאהוב את העיר הזאת?

reneg

New member
די תפסיקו לריב !

אנחנו כמו אחים, חיפה נשר והקריות, הרי הכל מחובר ויש מספיק זיהום אוויר לכולם!

BoR|S

New member
אז זהו שלא...

אני למזלי לא מכיר עוד ערים שהרחובות בהן כל כך לא נוחות לנסיעה על רולר בליידס ועל סקייט בוארד... האבן המשתלבת הזאת היא ממש נזק רציני... אגב האבן, אתה יודע שכאשר ריצפו בה את רחוב צה"ל, אז קודם שברו את כל האספלט הישן, שמו אספלט חדש וכעבור שבוע בדיוק שברו גם אותו והתחילו לרצף באבנים מגעילות... הידד לדוד עמר, אולי הוא לא ראש עיר טוב אבל הוא לצערי הכי טוב שיש נכון לעכשיו... אני פעם חשבתי שגבעת נשר הכי יפה, אני עדיין חושב ככה למרות שהבנייה המאסיבית שם קצת קילקלה... תאמין לי אפשר לא לאהוב את העיר הזאת, אני דוגמא חיה לכך... "... נשר, עיר שלא קורא בה כלום כבר עשר שנים שאני מת משעמום..." (חלק מפריסטייל באטל די עלוב מלפני כשנה וחצי)

למעלה