אז אם חלקכם לא ידעתם הייתי בשבוע

דווקא היתי בטוחה את תתלהבי

מהלביבות חמות ומתוקות

sHotZy M

New member
ככככככןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

מ-----פ-----ג----ש
ב----ח-----נ-----ו-----כ----ה
YE
צריך לתכנן איפה מתי למה וכמה.... חנוכה אוטוטו בפתח....

ורק אותנו

לא הוציאו בכלל לגדנ"ע...זונות.. ולמה? כי אלה שהיו שנה לפנינו ויצאו בחורף-היה להם קר והחזירו אותם אחרי יומיים ולנו נתנו גם תאריך בחורף אז לא הוציאו אותנו בכלל...
וכואבת לי העין.

N E Z E K

New member
אא!! זה בג'וערה!! :)

אני פשוט הייתי שם בגדנ"ע מהמש"צים... היה משהו באסטטט!! :) רגע, מי היו המפקדים שלך??

N E Z E K

New member
אא וואלה??

במטווח פגעתי 10 מתוך 11 :) וחברה שלי פגעה 17 מתוך 11.... חחחח... יש את אלה שעדיין לא זיהו ת'מטרה שלהם.... :)

אני בצבא אעשה אך ורק משהו שאני

אוהבת למרות שצריך רק פרוטקציות בשביל להתקבל למקומות שאני רוצה גלגל"צ תיאטרון צהל צילום או לפקד

לפקד?

מסתומרת לפקד... את יכולה לפקד בהרבה מקומות ובשיל להגיע ללהיות מפקדת את צריכה לעבור הרבה חרא... בכלל.... הייתי בטוחה שתהיי יותר היפית בקטע הזה....
יו אני מגלה בזמן האחרון שמלא אנשים טובים עם דעות ממש הגיוניות בכל התחומים פתאום באים ביציאות של- אני רוצה להיות קרבי וכאלו... כמו שנאמר באני רובוט- "את החכמה הכי טיפשה שאני מכיר" חחח עזבו פשוט עכשיו ראיתי ותמיד שאני רואה סרט אז הוא במוחי עד שאני רואה סרט אחר, ברור? ברור הקשבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אני איתך בדעה אבל...

יש גם כאלה..מישהו צריך לעשות את החרא ועדיף שיהיו אנשים עם שיקול דעת במחסומים ולא מטומטמים שרק רוצים להרוג...

התכוונתי לפקד על בני נוער בגדנ"ע

אין לי ממש כוח לפרט על דעותי בצבא... אבל בואי נגיד שלא טעית ניצן. "פרופיל 97 בפנים הרבה פחות..."

sHotZy M

New member
כפרות על החיילת שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חוסעעעעעע.... יאאאא איך יפה לך מדים... ואיך זה מציחיק הקישור בין המדים לבין הראסטות שלך... זה ממש נדיר לראות מדים ביחד עם ראסטות כי זה הרי אסור בצבא.... בעעעעעעעעעע אותנ ולא לקחו לגדנ"עעעע מסריחים כי ההנהלה החליטה שהשכבה שלנו יותר מדי "עושה צרות" .... טוב נו
בכל מקרה בובע, אני שמחה שנהנת וטעמת קצת מהעולם הזה שנקרא "צבא"

הווו!!!

ליבי ליבי נמלא געגועימ עזימ... גמ אני הייתי בגוע'רה(אבל לא ממש בבסיס בשטח פתוח ליד...) והיה פשוט כיפ
אגב גמ אני הייתי אז עם ראסטות...אבל לא יפות כמו שלכ... ממש יפה לכ בובע

למעלה