אז אם כבר משפטי התחלה דביליים...

הייתי בדייט עם אחד המייסדים של שייקר...

היה משעמם רצח, הבחור הגיע בדגמ"ח 3\4 וסנדלים תנ"כיות - הזוי ממש
דייט אחד וברחתי

TDKR

New member
רוצה לצאת איתי? כן - תחייכי.

לא - תעשי סלטה לאחור.

אז מלבד מה שציינת (שזה הכי הזוי שהיה לי),

היה טבח במקום שמילצרתי בו שבאופן קבוע היה מתנהל איתו הדו שיח הזה:
"שקד חמודה, נפל לך"
"מה?" (מסתכלת אחורה, אולי איזו חסה מצאה את דרכה לרצפה)
"החיוך נשמה... קחי" (זורק לי חפץ דימיוני באוויר)

בהתחלה זה היה משעשע, אחר כך זה התחיל להטריד (במיוחד לאור העובדה שבן דוד שלי עבד איתו פעם והזהיר אותי שהוא מתחיל עם כל מה שזז פחות או יותא).

lee05

New member
משםפוי התחלה

לא זוכרת כרגע... אבל יש לי משהו אחר

פנה אליי מישהו בהודעה פרטית אם הודעה הכי בנאלית, על אותו משקל של "היי מה קורה", עניתי לו.
מאיפה את?..עניתי..(הוא אמר קודם מאיפה הוא)
הודעה לאחר מכן ...בואי נעבר לסקייפ, סירבתי ויש קיבלתי תלונות של איך נעבור למציאות ככה? מסרים זה קשה וכו'...
ואני בשום מקום לא כתבתי שאני מחפשת או מעוניינת להכיר או שום דבר מעבר לתשובה נימוסית..
השיא הוא היה כשהוא כתב שלא התכוון לפגישה אולי רק פון כדי שאשמע את קולי וככה יידע אם אני מתאימה לו !!!!!!!!!
$%&*))*&^%$##@!@$%&*)(

זו לא פעם ראשונה שמשהו כזה קורה לי וגברברים היקרים זה ממש עושה לי חשק לעבור צד...דחוף

Purple Mushroom

New member
לא זוכר

אבל אני זוכר שפעם ממש מזמן, (לפני יותר משנה , פחות משנתיים), באביב 2011, יצאתי פעמיים עם מישהי מהפורום, שלא הבינה שאני במערכת יחסים פתוחה, עם האקסית שלי, חברה שלי אז.
והיו לה משפטי פתיחה ממש הזויים, שסיפרה במפגש הפורום הראשון שהתקיים כאן, בלילה לבן 2011, אחרי שחזרתי מהנופש השנתי האחרון של אנוש שהייתי בו ברמת הגולן.

N o R i K o

New member
*צצה מהחור*

יש אחד שאני נוצרת בתור "הטיפשי ביותר" ולעד יהיה כזה...

"יש לך אחות תאומה? את פשוט ממש ממש דומה לבת דודה שלי. אה לא? מזל, אחרת היינו קרובי משפחה ולא הייתי יכול להתחיל איתך!"
... מביך, מביך.

למעלה