אז אני הראשון שכותב כאן?

אז אני הראשון שכותב כאן?

טוב, אז אני לא. אזמה ביכלל ואונה לך ערוגת גינה. בכולופן, מי יתן ופורום זה יצמח כארז, יפרח כשושנה ויעלה פירות טובים ומתוקים. טובי - בן לקבוצת הארבה. נ.ב. יאללה אנדי!

לא הבנתי!

למה נטשנו את הציונות, למה עזבנו את אחד העם? הפורום קיים ואתם נוטשים כמו עכברים שנוטשים ספינה שהם בעצמם כרסמו בה את החור שדרכו פרץ סילון המים שהציף אותה ומאיים להטביעה על שלל נוסעיה המוזרים והכיפתיים (נראה אותך הרב קוק מביא אותה במשפט יותר ארוך)

ובכן (נשימה ארוכה)

עוד מאז חטא עץ הדעת, שעל אף שבסקאלה עולמית לא היה החטא הראשון, עם כל זאת ודאי שהיה הגדול והחשוב ביותר, נקבעה ההחלטה כי יש דברים שעדיף שיהיו תחת סטטוס של "תלוי", מי בסגנון רוחני ביהביוריסטי ומי בסגנון ניוטוני מטריאליסטי (בחינת התפוח, הראש והאיי) ואף כאן זה תלוי אם נבדוק בגישת אני ואפסי עוד המתיחסת לפורום המלך הראשון כפעיל, או בגישת כל העולם כולו, בה אנחנו מתחשבים בכך שאי אפשר יותר לגלוש בפורום ההוא דרך הפלאפון ומשם האנדי הוא הגבול. (נשימת רווחה ארוכה) אז איך היה?

ובכן (נשימה ארוכה)

עוד מאז חטא עץ הדעת, שעל אף שבסקאלה עולמית לא היה החטא הראשון, עם כל זאת ודאי שהיה הגדול והחשוב ביותר, נקבעה ההחלטה כי יש דברים שעדיף שיהיו תחת סטטוס של "תלוי", מי בסגנון רוחני ביהביוריסטי ומי בסגנון ניוטוני מטריאליסטי (בחינת התפוח, הראש והאיי) ואף כאן זה תלוי אם נבדוק בגישת אני ואפסי עוד המתיחסת לפורום המלך הראשון כפעיל, או בגישת כל העולם כולו, בה אנחנו מתחשבים בכך שאי אפשר יותר לגלוש בפורום ההוא דרך הפלאפון ומשם האנדי הוא הגבול. (נשימת רווחה ארוכה) אז איך היה?

ובכן (נשימה ארוכה)

פארפרזה

New member
הפיתרון לריבוי נשימות...

כאשר אתה שולח את ההודעה צא מהפורום דרך הסימניות ולעולם אל תחזור דרך "חזרה"

estersh

New member
ואין כמו פורים

לסגירת חשבון עם אוזניים פרסיות.

estersh

New member
עוד כמה ימים..

כשכולם יזכרו שאני מלכה, אשקול אם לקרוא לך למשתה. *הכניסה לארמון כרוכה בהזדהות*

estersh

New member
מורטת ת'אוזניים שלי מתסכול!

נכון שאתה זה לא מי שאני חושבת? נכון שאתה לא תתמכר בגללי? לא. לא. לא. זה לא יכוליות, כי אם אתה זה אתה, לא היית אמור לדעת אפילו שהמילה פרפרזה קיימת איפשהו! ובכלל אתה נראה הרבה יותר חמוד ממה שאתה במציאות!

פארפרזה

New member
הגיע הזמן

שתפסיקי להתאכזר לעצמך, חבל שגם האוזניים שלך יהיו אדומות. ובקשר למצפון זה מאוד בריא שהוא מתעורר. ובקשר ל"מחמאות" עוד נתחשבן!

למעלה