אז אני הראשון שכותב כאן?

estersh

New member
הכבשה בטח מרותקת עכשיו לכדורסל

אז היא לא היתה כותבת פה. והיה חשוב לי לציין את זה, כדי לשגע את פרפרזה כשהוא יקרא על זה שהייתי אמורה לצפות איתה והברזתי מחוסר חשק. פרפרזה, זו המקדמה שלי לחשבון.

פארפרזה

New member
תגובה:

לדעתי בשעת כתיבת ההודעה היה סיום המשחק ב. זאת לא תחילת ההתחשבנות אלא תוספת לחשבון

estersh

New member
אתה לא מסתכל על זה נכון.

תגיד תודה שלא הזמנתי אותך מראש וכך לא התאכזבת.

estersh

New member
אם הפלא שלך לא היה מתנתק אתמול

(כרגיל) אולי היית מספיק לשמוע. אולי. כי נראה לי שפרפרזה צריך ללמוד להתגבר על הבושה הטבעית שלו ולהציג את עצמו לבד. זה בלתי אפשרי שהוא מספר לי אחת לכמה שבועות שהוא רואה אותך וכאן נגמר הסיפור שלו.

פארפרזה

New member
תגובה:

לדעתי בשעת כתיבת ההודעה היה סיום המשחק ב. זאת לא תחילת ההתחשבנות אלא תוספת לחשבון

estersh

New member
כמה קשרים יש ביננו..

ואת החשבון ממילא הגבר משלם.

מי זה אנדי ריכטר?

קרוב של יוני רכטר? הוא פנוי? הוא בכלל *משלנו*???? אוי... קשה, קשה.

היי!

זו היתה אמורה להיות ההודעה הבאה שלי! תכננתי לערוך סקר בנושא אנדי ריכטר.. אה, ותזמיני את כולם לכאן, עושים שמח

לורוצה

New member
גם אני הק' מצטרף להנ"ל

"הקדוש" למי ששאל את עצמו. (הרבה זמן תהיתי למה הרב קוק מסיים את מכתביו בק' הזו. אחרי שהבנתי, החלטתי שגמני אעשה את זה, רק להיפך)

טוב, אין לי ממש מה להגיד

אבל אני סתם רוצה שתסתכלו על עובדת היותי פה ותתחילו להתמודד. אנטיביוטיקה לא תתקבל בברכה.

estersh

New member
בחורה לתפארת

גמני הייתי רוצה להגיד שיסתכלו עלי. טוב, טיפוסי למדי.

estersh

New member
עדיין לא.

אבל כשיש סלמונלה טיפ בשטח, אף אחד לא בטוח מטיפוס הבטן.

וואי וואי

עליתם עליי... הייתי בטוחה שהצלחתי להסוות את עצמי. באסה... ואגב, היומולדת של טובי זה בכלל מחר, לא? ואני מרשה לעצמי לצטט: "תענית אסתר הוקדמה ליום ההולדת שלי.. ולא בכדי" אז ברכות ליומולדת נכתוב אחורי זה. ואם הייתם מגיעים יומחמישי, הייתם מגלים שאני יודעת להסוות תצמי באמת. אבל לא, סנובים שכמותכם. אל תבואו.

למעלה