אז אני רואה שכולן פה בסביבה

shelycat

New member
אז אני רואה שכולן פה בסביבה

מה שלום כולן? איך עבר יום שישי? משהו מעניין? מיוחד? כולם עדיים שלמים ובריאים בבית? את אחי הקפיצו הערב חזרה ליחדה שלו אחרי העיניין הערב.

shelycat

New member
דרך אגב אולי תוכלו לעזור לי

יש לנו כבר דיון בן שבוע בנושא שברומו של עולם. למישהי יש המילים של שיר הפתיחה של הסדרות המיתולוגיות :טאו-טאו והקטקטים? טאו-טאו הלוך משהו כזה נדמה לי: איפה טאו-טאו? הנה טאוטאו. בואו נשחק איתו......?????????? וזהו עד לכאן זה מה יש לנו.

gmgy

New member
טרילילי-טרללה-טרילי

כאן ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים (?!) ...

shelycat

New member
אז בואו נשיר כך:

טרילילי-טרה-לה-לה-טרי-לי ונ............חלום מתוק(?) ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ, טיפ-טיפ! ואת חברה הטוב טיפטיפון, טיפטיפון! ו......

Ronnie*

New member
ניסיון...

בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי אל יער החלום, זה לא כל כך רחוק רק אל תשכחו לקחת (טרילילי וכו´) שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק. שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד (טרילילי...) ונחלום יחדיו חלום מתוק. ובחלום נפגוש את טיפטיפ ואת חברה הטוב, טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש - חלום... רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום. (לא להסתכל עלי מוזר, יש לי שתי אחיות קטנות וזיכרון טוב לשטויות...)

shelycat

New member
ואולי את זוכרת גם את המילים של

טאו-טאו? עמית מסתכל עלי כבר שבוע במבט מוזר בגלל שאני מזמזמת השבוע (נחשו איזה שיר נדבק רק באופן חלקי?) את השיר המקוטע מטאו-טאו?

Ronnie*

New member
גם אני זוכרת רק חלק ../images/Emo10.gif

אף פעם לא ממש התחברתי לטאו-טאו... אני זוכרת: "פורחים פה פרחים נהדרים למעלה עפות הציפורים עפות, עפות כל כך יפות גר פה טאו טאו הנה טאו טאו בואו נשחק איתו (??? משהו חסר) יחד עם כל רעיו ואמא גם"

גלי ב

New member
זה מתחיל במילים - עמק עמק נעלם...

"עמק עמק נעלם.. המסתתר לו העולם.. הנוף כל-כך יפה ורך... פורחים שם פרחים נהדרים למעלה עפות הציפורים.. עפות - עפות כל כך יפות.. גר פה טאו טאו הנה טאו טאו ... בואו נטייל איתו כך סתם.. יחד עם כל רעיו ואמא גם "

shelycat

New member
מה היה העיניין עם הקטקטים?

אז היתה טיפ-טיפ היפה הועדינה שכולם רצו להיות חברים שלה אבל היא דווקא מסכנה מבית/משפחה שבוה עם דוד שיכור(?), לאן לעזאזל נעלמו ההורים שלה ונדמה לי שהיה גם איזה פרק שהם חזרו בו-למה? היה את נפו השוויצר האלרגי הקטן (אחרת איך תסביו את כל הנזלת הזאת?) שאבא שלו היה ראש הכפר, והיה גם את טיפטיפון הבן של השכו ממשפחה יציבה ושורשית, עם אמא אבא ואחות קטנה ומעצבנת. והיתה גם מרג`י המכשפה. עמית הכי אוהב את קוקולה(האחות של טיפטיפון) ואת המכשפה שהוא טוען שהיא בעצם טובת לב (מי שמע על מכשפה טובת לב?), אני באופן טיבעי די "לא מסמפטת" את שתי הדמויות הללו. אז למישהי יש אילו תובנות לגבי כל הסידרה העקומה הזאת שאמורה היתה לשעשע ולהיות חינוכית כשהיינו קטנים?

shelycat

New member
וכמובן כמה שגיאות הקלדה

שבוה=שבור תסביו=תסבירו השכו=השכן

אסור לשכוח את ההיסטריה

בפרק בו הם הלכו אל הים, וראו לטיפטיפ וטיפטיפון את הטוסיק כי הם היו ערומים! זה היה ממש מדהים איך עשינו מזה שיחת השבוע בכתה, כאילו הם בכלל לא דמויות מצוירות...
חוץ מזה ברור שטיפטיפ וטיפטיפון מאוהבים ועוד יתחתנו יום אחד... זוכרים את שני החברים המכוערים של נאפו? איך קראו להם?

נוסטלגיה...

עשית לי מצב רוח נוסטלגי
אני לא זוכרת את כל השיר, אבל הנה מה שהצלחתי בכל זאת ... שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילילי טרללה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפטיפ טיפטיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום את המילים של נילס את לא רוצה?

shelycat

New member
לנילס היו מילים?

אם כן אז את מוזמנת לרענן את זיכרוני. מה שכן השאלה הבוערת מנילס (ואני רצינית הפעם) היא מה השמות של כל האווזים שהופיעו בסידרה, אנחנו כבר שנים מנסים לאתר את כל השמות בגירסת הטלוויזיה החינוכית (לעומת התרגום העתיק שיש לנו של הספר).

ניקול3

New member
שלי הפעם נראה לי שהגזמת ../images/Emo6.gif

זה שאני זוכרת מי זה נילס זה בכלל קשה להאמין, אז עוד לזכור את השמות של החברה´ שלו? אין סיכוי...

shelycat

New member
בטח שנייה, תני לי לרענן את זכרונך

היו את נילס את אוגי האוגר את מולי אווז הבית את שושו השועל היתה אקא המפקדת המהוללת היתה אחת אינגריד וזה בערך מה שאני זוכרת אה...והיתה כמובן דפי היפה שבסוף התחתנה עם מולי אווז הבית.

נילס../images/Emo118.gif (הכי קרוב לאווז)...

טוב, זה ממש אתגר... הו נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר הו נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא אל .... יחד נעוף אל מעל הים אל הנוף הפתוח אל האור והתכלת עם האווזים לאופק בוא נעוף! אווזים: המפקדת עקה, מולי (אווז הבית), גוס, הייתה האווזה הזו שתמיד שרה, איך קראו לה??? מצטערת, לא הולך לי...

shelycat

New member
איזה אור ושמחה........

איזה אור ושמחה (וזיופים) הכנסת לחדרנו הקט אם מישהו היה קולט אותי ואת עמית שרים קריוקי מול המילים שכתבת בכזאת שמחה היה חושב שזהשתגענו..... גוס? מי הוא היה ? נדמה לי שלזאת ששרה קראו אינגריד או משהו כזה (בריג`יט?)

למעלה