אז אני רואה שכולן פה בסביבה

גוס

הוא היה "סתם אווז" וזאת ששרה היא אכן אינגריד לדעתי (בריג´יט זה מהיפים והאמיצים...)

shelycat

New member
עכשיו אני מבינה למה התבלבלתי

האמת לא ראיתי היפים והאמיצים אף פעם אבל שיהיה. נכון היו שתי אווזים בלהקה שהיו קצת עצלנים מרושעים? אני לא זוכרת איך קראו להם. והיה גם אחד שהיה הסגן של אקא, שהיה גיבור ושרירי.

ניקול3

New member
אתן פשוט מדהימות, מורידה בפניכן את

ה-
(כובע)

shelycat

New member
../images/Emo118.gif=../images/Emo113.gif

לפי התאוריה של גלגלגלית הם שייכים לאותה משפחה של עופות.

../images/Emo79.gifבוא נמריא אל סוף הדרך...

בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא אל סוף הדרך, יחד נעוף אל מעל הים.... זה מה שחסר לך שם- לא? אין כמו שושו השועל!

אני רק רוצה להתוודות בשם עמית

שכל כך הושפע מהסדרה... אם אתן זוכרות בזינוק מעץ לעץ (או יותר נכון מעוף הסנאי המעופף...) הוא צועק "מונגהההה...." MONGAAAAA והיום מונגה זה שם החיבה של עמית לאופק
....

shelycat

New member
ואם אנחנו כבר בעינינים שברומו של עו

עולם.... מישהו זוכר את המילים של שיר הפתיחה "קשת וענן" עם חנן המדליק, שן קשתענן וקום קשת ענן והתוכי שנדמה לי שקראו לו שאלתיאל?

Ronnie*

New member
אני זוכרת את השיר מצוין...

אבל לדעתי מעולם לא הבנתי את המילים כילדה, אז גם היום לא ברור לי בדיוק מה הם שרו שם... משהו כזה, ובטח יש פה יותר מ"אבטיח" אחד (If you know what I mean): כולנו כאן, כולנו כאן, אסף וקשת וענן ננוע עם גלגל הזמן במים ובאש תשרי וגם חשון אייר וגם ניסן הם כמו סיפור ישן נושן שמתחדש

המשך

ולא חשוב לי אם עצוב לי אם ראש חודש או לא קודש בוא ונשיר! פזמון: כולנו כאן...

ה- ../images/Emo23.gif

את המילים של קשת וענן אני לא מכירה ולכן אני אצ´פר אתכן במרקו כמו הים כמו לב הים ליבו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף, יורד לחוף מביט למרחב כי אימו שלו שם במרחקים והלב הוא רוצה אל אמא גם בלב כמו בים סערות יש וגם סודות מי יגיד לו מי ידע הסוד שבלב הלאה! אל המרחב! אמא! שם במרחב! עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אמא מחכה מעבר הר וים הלב מושך לשם רוצה לעוף אל אמא למרחב!!!

אוסנת123

New member
קטקטים...

הזכרתן לי נשכחות... ובכל אופן- נחשו שם החיבה של מי הוא קוקולה (מזה 4 שנים...)
והשם חיבה שלו הוא קוקול!!!

מאי26

New member
מורידה בפניכם את הכובע על

הזכרון הנדיר של כל מילות השירים בסדרות הנשכחות... ואני עוד החזקתי מעצמי כמישהי ששולטת בענייני נוסטלגיה... אבל לא הצלחתי להגיע לכאלה רמות של זכרון. בכל אופן, השרשור על נילס הצחיק אותי והזכיר לי שמאז ילדותי, בעקבות הסדרה הזו, כל פעם שאני אומרת לאמא שלי משהו שאני רוצה שהיא תעשה, היא עונה לי: "כן, המפקדת אקה!".

fila

New member
וואו איך אני מצטערת שהלכתי לישון../images/Emo4.gif

איזה שרשור מקסים וכל הכבוד על הזיכרון.... אגב אני לא יודעת אם לא נגמר אבל יצא לי לראות נילס לא מזמן בחינוכית 23 (אני מבקשת לא לצחוק, אבל חיי המושב יכולים להיות מאודמשעממים
).

למעלה