אז אתם מהמרטיבים או מהיבשים?

יבשה *_*../images/Emo60.gif

אני פשוט לא יודעת להרטיב מצה. אני לוקחת אותה, שמה מתחת לברז ואומרת 'אוקיי ליאת, קצצצצצת מים, קצת!' ואז מביאה ספלאש עצום על כל המצה. אני אוכלת יבשה מכורח הנסיבות.
 
מרטיבים במים?

לא שמעתי על זה. אם כבר אז לטבול במרק קניידלך (לאחר שכל הקניידלך נאכלו). והכותרות של השרשור הזה מביאות קונוטציות של חוויות-ילדות לא נעימות.
 
לחם רטוב?

סתם, איכ. אני מאלה שמרטיבים. למרות שגם ככה וגם ככה זה נתקע לי בשיניים. ואם נגיד עושים מזה סנדוויץ' [ולוקחים את זה לצבא, למשל] זה נהיה מים. אני בעד מצה-ברייט (= להרטיב בביצה ולטגן) וזהו
 

Big Joni1

New member
קוראים לזה מצה ברייט?

אצלנו כבר שינינו את זה למצברה mazebra
 
../images/Emo5.gifלא אוכל את הזוועה הזאת../images/Emo10.gif

חוץ אני פתח תיקווי, ניחה אם הייתי מראש העין, שמה לחם זה כל מה שנימכר. אני לא כזה איש של לחם.. מה השוס במצה לעולם לא הבין
 
לא אוכל מצות

אבל כשאכלתי, הרטבתי אם צריך לשבור בשביל סנדוויץ', והשארתי יבש אם אני סתם מנשנש מצה
 

zigmond 69

New member
אני בכלל אוהב מצות...

עם הכל-שוקולד,ריבה,רטוב,יבש... בכלל,מצות רולז!!!
 
למעלה