אז אתם רוצים לזכות בסינגל האזרח ה- 1?

bleeding guitar

New member
אז אתם רוצים לזכות בסינגל האזרח ה- 1?../images/Emo168.gif

כל שעליכם לעשות הוא לספר על הפעם הראשונה שלכם... הפעם הראשונה שבה שמעתם את שלומי, הפעם הראשונה ששמעתם את השיר האזרח האחד, הפעם הראשונה בהופעה, כל פעם ראשונה שקשורה לשלומי (בלבד!. התחרות תמשך עד יום חמישי ובסופה יוכרז המנצח שיזכה בסינגל האזרח ה- 1 מתנת תפוז אנשים
אז יאללה לעבודה, שרשרו את הסיפורים שלכם!

chen1litvak

New member
טוב נוו שווה לנסות..

השיר הראשון של שלומי ששמעתי זה 'כולם אומרים' ואז גיליתי שיש לי על המחשב את האלבום הראשון שלו (זה היה אפילו בתקופה לפני שהאלבום השני יצא) ואז שמעתי את כולם אומרים ברצף במשך כ-שבוע. יום אחד היה לי שיעור גיטרה ואני והמורה שלי לקחנו ספר לחפש מה לנגן ובדיפדוף בספר פתאום קפץ לנו לעיניים 'כולם אומרים' (כמה מפתיע) וזה היה מבין השירים הראשונים שלמדתי לנגן. (חפרתי מספיק)

uriel8

New member
הפעם הראשונה שלי...

אז הפעם הראשונה שלי התחילה כשאמרתי לחברה שלי שאני רוצה לקנות את הדיסק החדש של שלומי שבן כי שמעתי שהוא ממש טוב...היא אמרה לי שכדאי לי לשמוע אותו קודם כל כי הוא שונה ולא כל אחד מתחבר אליו. אני אז לא ידעתי שאותו שלומי עומד מאחורי אריק וכולם אומרים אז אמרתי לעצמי שאני אחכה שייצא סינגל שלו ואז נחליט אם לקנות או לא. כמה ימים אחרי זה נסעתי במכונית עם אנשים לא אנשים בסביבות 9 בערב לכיוון דרום. הרדיו התנגן ולא דיברו יותר מדי. פתאום משום מקום התנגן שיר שהתחיל במילים "בחלומי, אני האזרח האחד" לאורך כל השיר הייתי מרותק למוזיקה המדהימה ולמען האמת גם הייתי טיפה נבוך משאר הסובבים אותי. למה נבוך? כי לא האמנתי שהם באמת מבינים כמה עומצתי השיר הזה והמילים שלו כשאני כולי תדהמה ממה שהרדיו מנגן. קיוויתי שהשדר יגיד של מי השיר אך זה לא קרה. הגעתי הביתה ובריצה הגעתי למחשב כדי למצוא מיהו האדם שאחראי על הדבר הנפלא הזה. אחרי אותו רגע דאגתי ששני הדיסקים של שלומי יהיו אצלי. ועכשיו אני כבר מדקלם משינה את כל המילים של השירים שלו. ולסיוםםםםםםםם אני לפני גיוס (עוד חודש ) אז בבקשה תתנו לי מתנה נחמדה לגיוס :p

B a m b o o k

New member
אז ההופעה הראשונה של שלומי../images/Emo13.gif

בחופש הגדות היה בב"ש כל שני הרצאה של פר' קלדרון (קלגרון
), והיו אמנים נחמדים... הבילויים, מיכה שטרית, ערן צור ועוד כמה.. אבל אז גיליתי שגם שלומי שבן מגיע! ואני הייתי בשמיים כי בחיים לא הייתי בהופעה שלו, ועוד הופעה-הרצאה שהוא גם ידבר על השירים שלו וב10 שקלים, הייתי בשמיים
אז הגיע התאריך המיוחל ואבא לקח אותנו לקונסבטוריון, שם זה התקיים וכולי הייתי נרגשת והיה ממה. פר' קלדרון דיבר עם שלומי על השירים, על עצמו ובין לבין יש שירים ואני הייתי מוקסמת כי זה היה לפני שהכרתי את כל הדיסק השני, אז לקבל טעימות משם? מעולה
ואז כמובן כשנגמר, הלכתי להגיד לה כמו שהיה מדהים, ושאני הולכת לפקוד כל הופעה קרובה שאני אוכל להגיע אליה (יום שלישי עוד אחת!!!!
) וזהו

alma mia

New member
הסיפור שלי עם שלומי :)

לפני כחודשיים חברה שלי לקחה אותי להופעה של שלומי בסוזן דלל. "תבואי איתי, זכיתי בכרטיסים חינם מגלגלצ", היא אמרה. מבחינתי, שלומי שבן היה "ההוא ששר את אריק" - ותו לא. "יאללה, נלך איתה. חינם מה אכפת לי", חשבתי לי. אז הלכנו. ישבנו ביציע, בקושי ראיתי משהו ממה שקרה על הבמה, הסאונד היה מזעזע. אבל... במשך שעתיים - ישבתי מהופנטת. הוקסמתי, התרגשתי עד דמעות, ו... התאהבתי. יומיים אח"כ רצתי לקנות את 2 הדיסקים. מאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו, מתלהבת כמו גרופית, ומרגישה בת 16 שוב... כיף. שלומי החזיר לי את האמון במוזיקה ישראלית :)

animal bar

New member
הפעם ה-1. ../images/Emo211.gif

השיר הראשון ששמעתי של שלומי היה כולם אומרים, אבל יחד עם מוניקה סקס, אחרי זה הורדתי עוד כמה שירים שלו, לא הרבה.. לפני כמה חודשים אבא שלי קנה לי את הדיסק של שלומי [כי הוא רצה לקנות לי דיסק.
] ומאז לא הפסקתי לשמוע אותו. הפעם הראשונה ששמעתי את האזרח ה-1 זה היה במייסםייס של שלומי משהו כמו שבוע לפני שקנו לי את הדיסק הראשון, התאהבתי בשיר, הוא שיר עוצמתי, מסתורי ופשוט יפה.
לצערי הרב, לא הייתי עוד בהופעה של שלומי.

chen1litvak

New member
הביצוע של מוניקה סקס עם שלומי לא משו

לפחות זה שלי יש על המחשב,לאדעת מה הם ניסו לעשות את הסיום בגראולים אומשו..הרגשתי שהם פשוט שוחטים את השיר. חח וואו אני צריכה להפסיק להיזכר בדברים לפי הודעות של אחרים,אבל נזכרתי שההופעה הראשונה שראיתי את שלומי זה היה בכפר המוזיקה 2007 בניצנים כשהוא התארח אצל מוניקה סקס (ששם הם נתנו ביצוע טיפה יותר טוב לכולם אומרים,וביצעו גם את אינטואיציה ודניאלה)

animal bar

New member
אז לא נראה לי שיש לנו את אותה גירסא. ../images/Emo211.gif

מה שלי יש ממש מגניבה. :)

MESEE

New member
הפעם הראשונה שלי..

את שלומי אני מכירה כבר כמה שנים אבל מה שאני מגדירה כפעם הראשונה שבה באמת התאהבתי היתה לפני כשנה בזאפה במופע שעד היום אני וחברי מכנים: " השילוש הקדוש". הוא הופיע יחד עם אמדורסקי וצור, הגענו קבוצה של איזה 6-7 חברים למופע עמידה שהתרחש ממש כמו איזה הצגה קסומה בתאטרון, אמן אחד שר שירים של השני וכמעט ולא היה רווח בין שיר לשיר ככה שמצאנו את עצמנו עומדים, פעורי פה, מסיטים מבטים משבן לאמדורסקי לצור,וחוזר חלילה, צורחים את המילים מלאי התלהבות וכמעט אחוזי טירוף:) זה היה יום חורף קר ביותר. אנחנו יצאנו משם נוטפי זיעה. מיותר לציין שכולנו שכבנו עם צינון קשה בבית לאחר מכן אבל אם לחטוף שפעת- רק ככה!

bleeding guitar

New member
השילוש הקדוש ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

זה היה מופע מעולה!!! אני כ"כ רוצה עוד אחד כזה

MESEE

New member
גם אני...

למזלי ראיתי את השילוש - שלוש פעמים! בארבי-זאפה-תאטרון ירושלים אבל המופע בזאפה עד היום מוכתר כמופע הטוב ביותר שבו היינו אי פעם.

bleeding guitar

New member
ראיתי אותם הרבה יותר ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

כמעט בכל ההופעות במרכז הייתי, רק הופעה אחת בזאפה פספסתי (את הראשונה) הייתי בהופעה בבארבי, ראיתי אותם באוני' ת"א, לא זוכרת איפה עוד. יש מצב שרק במרכז ראיתי אותם, בכל מקרה היה מעולה.

"דניאלה"

אני חובב ערן צור מושבע, הורדתי באמיול את כל השירים שלו (ואז קניתי את הדיסקים) והורדתי גם הופעה שלו עם שלמי שבן ("הוא והוא"), השיר הראשון ששמעתי משם היה "דניאלה", עם פתיחה מצויינת של ערן ואז שלומי התחיל לשיר, והוקסמתי.

זה אולי ישמע קצת מפגר מצדי אבל...

הפעם הראשונה ששמעתי על שלומי זה כי התבלבלתי בין שלומי שבת לשלומי שבן....לפני המון זמן(אבל המון!) שמעתי שיר איפשהו לא זוכרת ואמרו שלומי שבן ואני מקשיבה כי אהבתי את שלומי שבת באותה התקופה וחושבת שזה שיר חדש של שלומי שבת....והכי דפוק זה שהמלצתי על השיר ואמרתי שזה של שלומי שבת
ולא ראיתי מי זה שלומי שבת,רק שמעתי אותו...וכשראיתי בטלויזיה את שלומי שבן אז חשבתי זה שלומי שבת...איזה פאדיחה.....אני תמיד נופלת בזה...גם קרה לי שנכנסתי לפורום בתפוז של איזה אומן שחשבתי שהוא אומן אחר שדומה לו..ואני מדברת עליו ועושים לי כזה התבלבלת בשחקן...

chen1litvak

New member
וואי גרמת לי להיזכר!

פעם ראשונה ראשונה ראשונה שמעתי על שלומי בתוכנית של יצפאן שהביאו אותו וצחקו על זה שהם רצו להביא את שלומי שבת והם התבלבלו והזמינו את שבן!

bleeding guitar

New member
ואי עכשיו שאת מזכירה את זה ../images/Emo168.gif

זה מה זה נשמע לי מוכר הקטע הזה ביצפאן, אבל לא זוכרת הרבה מזה... חפיף

IMLost

New member
שלי

היה פרסומת של בזק שהיה בה את השיר "חתיכת שמיים" נורא התרגשתי מהשיר והפכתי עולמות בשביל למצוא איזה שהוא זכר אליו עד שבסוף הצלחתי למצוא את השיר של שלומי שבן "חתיכת שמיים" וזאת היה הפעם הראשונה ששמעתי את שלומי

bleeding guitar

New member
חתיכת שמיים זה שלומי שבת ../images/Emo168.gif

אבל יש גרסא של 2 השלומי ביחד. רק לוודא שאין בלבול בין 2 הזמרים

Black Star

New member
"חתיכת שמיים" זה בכלל של לאה שבת..

לכבוד איזשהו מצעד או אירוע אחר של גלגל"צ, הם איחדו את שלומי שבת ושלומי שבן (כי יש להם שם דומה) שנתנו את הביצוע שכולנו מכירים לשיר הזה. זה לא היה שיר של שלומי שבת קודם לבד (יכול להיות שהוא ביצע אותו פה ושם בגלל שלאה שבת זו אחותו אבל זה לא היה נחשב ל"שיר שלו").

למעלה