אז אתמול היה לו יום הולדת...

L y c a n

New member
בדרך כלל

אצל הבנות לא זה כן ואצל הבנים לא זה לא.. הממ יש מצב שאתם לא מבינים אחד את השניה טוב מספיק?

זכוכיות

New member
ככה זה בדרך כלל?

כמה הזוי, אני לא מבינה מה האינטרס להגיד לא כשכן. אבל בכל אופן, אין לי מושג מה קורה "בדרך כלל", אני רק יודעת שהסיפור הזה מאוד מבלבל ומלחץ... ומה זה יש מצב? ברור שיש כאן בעיה תקשורתית, בנושא הזה, השאלה היא איך פותרים אותה...

L y c a n

New member
איך פותרים..

לא יודע, זה בא לבד.. תעני לעצמך על השאלה, עד איזה רמה את מכירה אותו?

Paranoid Eyes

New member
לא נכון

עובדה שגם הפעם אצלו הלא היה כן. בגלל שאני מכירה את המצבים האלה, אז לא הייתי מקבלת לא כלא.. והייתי באה בכל זאת, למרות שאין מה לומר אני מבינה אותך ב100% אבל מבינה גם אותו ב100%. זה סתם שביזות של יומולדת ולא צריך לעשות ממנה יותר ממה שהיא.. מה שכן, לשבת לדבר על הכל זה חשוב ואף רצוי! להבהיר לו שאת אוהבת אותו זה חשוב, להבהיר לו את הרגשתך זה חשוב! וזהו, בהצלחה.

L y c a n

New member
יש גבול לשביזות יום הולדת..

מי ישמע נכרתה לו היד, והוא נהיה כזה זקן שהאיברים מתחיל פשוט ליפול לו

זכוכיות

New member
גם לי היתה "שביזות יום הולדת"

ממש לא מזמן, וכן העפתי את כולם מהבית והודעתי שאף אחד לא בא ולא יוצאים ולא כלום, אבל הוא היה שם, כי ממנו ביקשתי להיות שם, ממנו ביקשתי לחבק אותי בלילה... אני מבינה אותו- בנושא השביזות. אני גם מבינה שהוא הרגיש שהוא צריך לפרוק עול, כנראה.. אני רק לא מבינה איך הוא חשב שאני אשמע "אל תבואי" ואני בכל זאת אבוא...

L y c a n

New member
גם לי לא מזמן היה יום הולדת

9 ימים למען הדיוק.. וגם אני הייתי במצב רוח לא משהו, בגלל שכולם רצו לחגוג ואני לא רציתי כלום.. אבל לא הרגשתי צורך להוציא עצבים על כולם. וכן, הוא כנראה רצה שבדרך הזו תביעי את אהבתך אליו..

Paranoid Eyes

New member
מאמי,

זה מאוד סובייקטיבי. כל אחד לוקח את זה בצורה אחרת. גמני לפעמים היו לי ימי הולדת שפשוט ניתקתי את עצמי מהעולם, ולא רציתי לראות או לשמוע אף אחד. אבל, באיזשהו מקום גם כשאמרתי שאני לא רוצה לצאת ואני בדכאון וביקשתי מהחברים שיעזבו אותי לנפשי.. ובאמת הייתי רצינית! אני לא יכולה שלא להגיד שבסופו של דבר כשהם באו אליי בכל זאת, מבלי לשאול אותי.. בסוף זה כן הוציא אותי מהבאסה.. בסוף כן נהניתי.. בסוף שמחתי שהם באו.

זכוכיות

New member
../images/Emo41.gifעידכון../images/Emo41.gif

השלמנו. דיברנו. היה יופי. הגענו לכמה מסקנות והסכמנו להשתדל. אתמול סחבתי אותו לאיזו מסעדה טעימה\יקרה באופן שערוריתי, וחגגנו לו יום הולדת מאוחר :)

למעלה