אז את מי נראה היום בבארבי?

ה-ה-ו-פ-ע-ה-../images/Emo70.gif

לא הייתי בבית מספיק זמן כדי לפתוח שירשור "מי בא?" כראוי- אבל כפיצוי בידי שהו כמו מליון ושבע תמונות מההופעה, וב"ה בימים הקרובים כולן יהיו פה, יחד עם סיכום שלי של ההופעה, על גבי דפי הפורום!

1Reebok

New member
את.

כנסי מייד לאייסיקיו. כאילו, רציני
ולכל השאר, קבלו סרטון של ההדרן: http://www.youtube.com/watch?v=j_EZ6Bs0Zj8 המצלמה רועדת בטירוף כי רציתי לראות את זה בעצמי, ולא דרך המסך
אז הסתכלתי מדי פעם, לראות אם זה ממוקד עליו.

AmiTutiT14

New member
תודה רבה!! מי שר שם?

והמערכון לפני היה ממש מצחיק.. מזכיר לי את כוורת.

RTur

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה גדול!!!! "איילון דרום, איילון דרום, קח אותי לאיילון דרום"

KeReN 0R

New member
כנסו../images/Emo27.gif

גם אני הייתי בהופעה וזאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי את הדורבנים (למרות ששמעתי את השירים שלהם לפני) והם פשוט תותחים
היה ממש מצחיק בהופעה וגם ממש יפה
אהבתי את התחפושות חח וגם אחרי ההופעה אני וחברות שלי נשארנו ודיברנו עם כמה אנשים מהלהקה והצטלמנו איתם ואני חייבת להגיד שהם הכי חמודים בארץ
ובמיוחד אייל
ששיגענו אותו שם
אני רוצה ללכת לעוד הופעות שלהם

../images/Emo41.gifהסיכום שלי מההופעה.../images/Emo41.gif

אז... השעה עשרה לעשר, ואני פוגשת את חברתי הטובה ענת מחוץ לבארבי. קונות כרטיס, ומרגישות גרופיות אבל תופסות מקום מקדימה ומחכות על הבמה ישר. אבל בצדק! הבמה הייתה מאורגנת אחרת לגמרי! בקדמת הבמה היה שולחן עם 4 כסאות וכוסות יין ובירה, מימינו הייתה עמדת הקלידים [וד"א איתמר לא היה והחליף אותו להופעה יוסי מור], ומשמאל לשולחן היה אייל על הבס. מאחורה היה זיגו [שבקושי ראיתי אותו בהופעה אבל שמעתי אותו כמו שצריך וזה הכי חשוב!], לידו באמצע הייתה עמדתו של רון, רק שסובבו את הבמה של התופים והוא היה בפרופיל אל הקהל, ואחרונים חביבים מאחורה היו גיא ואיתי. איפשהו על יד הבמה קרוב לאייל היה גם עציץ [נורא חשוב היה לציין את זה, הא?]. בינתיים מגיעים עוד מחברי האהובים, והדקות לקראת ההופעה הולכות ונעלמות. ואז פסקה המוזיקה ונהיה חשוך, ועל יד השולחן בבמה התיישבו להן מיכל וקרן המקסימות, ועוד בחור בכובע קאובוי שאת שמו אני לא יודעת. ואחריהם עולים הדורבנים לעמדותיהם- וכבר מהצלליות שלהם אפשר להבין שמחופשים [תבינו טוב יותר כשתראו את התמונות]. וכשהאור ב"ניטרה בוי" נדלק אפשר היה לראותאת התחפושת במיטבה- חבורת אתיופים! הם התלבשו ואופרו [על ידי מיכל שעשתה עבודה עעעעשר!] ואפילו היו להם שיניים שחורות [שוב, תראו בתמונות!]. וכל ההופעה עברה במבטא אתיופי מבולבל וחמוד. אין לי יותר מידי איך לתאר את ההופעה חוץ משהיא הייתה באמת לפנים, או כמו שאיתי אמר לי אחרי ההופעה- שזאת הייתה "הופעה לאספנים". מה שכן, הם החליטו שבמהלך ההופעה כל פעם שמישהו מהם אומר משהו לא מצחיק הם מתחילים לנגן את "ומרדכי יצא מלפני המלך והעיר שושן צהלה ושמחה", ונראה לי כל פעם נקרעתי מצחוק מחדש. ובינתיים אני והחברים שהיו בהופעה אימצנו את העניין. עוד דבר שרציתי לציין בכל זאת- היה קאמבק ענקי בהופעה הזאת, והוא שובם של הזיקוקים! מי שיצא לו להיות איתי בהופעות בסיבוב הקודם אולי זוכר שהייתי מביאה לכל הופעה זיקוקים ומחלקת לכולם ב"לא בא לי לשמוע"... ואז אחרי ההפסקה הגדולה דיי שחכתי מהעניין. בכל מקרה, הזיקוקים חזרו ובגדול, והיה כל כך הרבה שעשיתי עוד נגלה ב"שוב הדיסקו כאן". ואחרון חביב היה ההדרן- שאלון העלה קישור אליו ואפשר לראותו. אני עדיין מזמזמת לעצמי "אהרון אהרון" מאז\ לא יודעת מה איתכם. ועכשיו, התמונות!!! קרדיט ע-נ-ק-י למיכל על התמונות, שפשוט הבאתי לה שתצלם מהבמה [כי הרי היא ישבה שם ליד השולחן והכול]. כל התמונות הטובות היא צילמה, את התמונות המטושטשות אני צילמתי. מתנצלת, הייתי חצי בהשפעת המצווה עד-לא-ידע מכל היין ששתיתי בבית בארוחה לפני ההופעה.
ת-ה-נ-ו

למעלה