עם אייל.
י ירדן והדיסקו New member 4/3/07 #44 עם גיא... "מעוד זווית!" ../images/Emo6.gif וזאת, חברי, התמונה האחרונה....
A AmiTutiT14 New member 4/3/07 #46 הופעה לאספנים... מדוייק. כנראה שמהיום אני צריכה לסנג'ר אנשים עם אוטו, כי מסתבר שאת כל ההופעות השוות אני מפסידה. בחיים לא הייתי מזהה את אייל אם הוא לא היה עם הבס שלו
הופעה לאספנים... מדוייק. כנראה שמהיום אני צריכה לסנג'ר אנשים עם אוטו, כי מסתבר שאת כל ההופעות השוות אני מפסידה. בחיים לא הייתי מזהה את אייל אם הוא לא היה עם הבס שלו
M meshugait New member 4/3/07 #49 ../images/Emo6.gif איזה מגניב נשמע כלכךךךךך כיף! ממש בא לי הופעה שלהם עכשיו.. וגם היום כשהם שידרו בגלגלצ הם שרו את "ומרדכי יצא מלפני המלך.." הם היו קורעים! אה והי, לא הייתי פה מזמן, המחשב שלי התקלקל
../images/Emo6.gif איזה מגניב נשמע כלכךךךךך כיף! ממש בא לי הופעה שלהם עכשיו.. וגם היום כשהם שידרו בגלגלצ הם שרו את "ומרדכי יצא מלפני המלך.." הם היו קורעים! אה והי, לא הייתי פה מזמן, המחשב שלי התקלקל
R romens New member 5/3/07 #52 אני לא מאמין! היא הייתה בכפ"ס???? שיט לא היה לזה שום פרסום או משהו יאאא כחיתי כבר איזה חודשיי מאז ההופעה הקודמת שלהם שם אוף איזה ביאוס!!!
אני לא מאמין! היא הייתה בכפ"ס???? שיט לא היה לזה שום פרסום או משהו יאאא כחיתי כבר איזה חודשיי מאז ההופעה הקודמת שלהם שם אוף איזה ביאוס!!!