אז את שונאת אותי, אה?

ro2lav

New member
אז את שונאת אותי, אה? ../images/Emo3.gif

Hello My name is Ronny and I'm the sister of the girl with the weird name I don't know if I'm allowed on here... I hope you don't mind Shani dear- btw Dougie meant your name was peculiar in a good way, I think - he made an impressed face when I told it to him I apologies about the English but this is a British computer and it does not speak Hebrew. I was going to use the Hebrew keyboard they have here but it's taking too long and I am a very busy and important person and don't have time
Also, just to piss me off the computer is not letting me write from the left side.... ANYWAY! I have indeed met Dougie and he is beautiful. Sadly, he is 18 and I am 22 and it's just not right. Also, his girlfriend was there... yes girls, sorry to bring bad news but he has a girlfriend Matt looks a lot better in real life than on the telly and, unlike Dougie, he is not about 1.50 meters tall I will try and scan the autographs for my lovely sis (that hates me... no, I know you love me really...) and email it to her. As for the video it's really bad and so there is not much point You are all welcome to move in with me but I'm not so sure my housemates will be so understanding Right, I am at university and really should be doing some work Greetings from a very cold and snowy London

m i c k e y 15

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לדאגי יש חברה?!?!?!?!?!?!?! לאאאא לאאאאאא לאאאא זה לא נכוןן בטח היא עובדת עלינו!! נכון?? תגידו לי שהיא עובדת עלייייי!!!

McflyRule

New member
לא ידעת?! ../images/Emo2.gif

מזמן אמרו שיש לו חברה אבל חשבתי שעובדים עלינו כי כתוב במייספייס שלו שהוא אף פעם לא התאהב... נמ. נמ. אבל אמרו שיש לו חברה אבל הוא אמר שהוא לא מוכן להכניס אותה לתקשורת והכל...

m i c k e y 15

New member
אאאאא ראיתי את החברה שלוו..כי היה

רשום שזאת היא..והיא מכוערתתת חחח

McflyRule

New member
חחחחחחח ../images/Emo3.gif

בעעע גם אני רוצה לראות את דאגי
ואת מאט
לא פייר
דאגי בגובה 1.50?!?!?!?! אז הוא יותר נמוך ממני?..??

My Paper Heart

New member
דאגי מטר 73.... ../images/Emo80.gif

קראתי באיזה ראיון אחד שהיה איתם והוא אמר שהוא הכי נמוך מארבעתם ושהוא רק מטר 73.... איזה חמוד! הוא גבוה ממני רק ב-3 סנטימטר!

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo2.gif

"גם אני רוצה"? דיי ברור
שימי את הוידיאו!! לא משנה שהוא לא טוב! כיף לך.. גרה ולומדת בלונדון, עובדת באולם של הופעות בלונדון ופגשת אותם

simpsonit

New member
אז..

אז יש לו חברה .. מה העניין?? גם ככה מה הסיכוי שתפגשו אותו והוא יתאהב בכם? (לא שאני מזלזלת בכן.. אבל.. קודם טוסו ללונדון...)

simpsonit

New member
אז ..

אז יש לו חברה.. מה הביג דיל א) זה לא שהוא הולך להתחתן איתה חחחחחח ב) טוסו ללונדון אם אתן ממש רוצות להיות חברות שלו.. אהה חחח ואל תגידו לו שאתן מעריצות.. חחחחחחחחחחחחח

Bleed for Me

New member
חחחחחח

א' זה משפט שלי!! שנים אני אומרת אותו! חחחחח חוצמזה,תהיו שמחות בשבילו אם יש לו חברה..שיהיה לו בכיף ויהיה זהיר..

Hip Hop star

New member
אחות של שני!../images/Emo24.gif

אני מניחה שצריך להודות לך גם בשם אחותך וגם בשם כולנו,לא? לפחות אני רוצה להגיד לך תודה שאת עשית את כל זה בשביל שני! (שני,אני מאוד מקווה שאת מעריכה את מה שאחותך עשתה בשבילך,ולא באמת שונאת אותה
באותה המידה היא הייתה גם לא לגשת,נכון?
). את באוניברסיטה?כמה נחמד,שיהיה לך בהצלחה
ואני יודעת שאת התמונה שאעלה אינה התמונה שאחותה הנהדרת של שני צילמה,זאת תמונה של אחת המעריצות,אתן לא חושבות שדאגי חוזר לימים בהם היה בן 15 כשהצטרף ללהקה?
........אה..וגם מאט בתור תוספת נחמדה

LeeR4Ever

New member
|קרמבומוקה|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מאט$%&^*^@#%^*^&)

למעלה