אז את שונאת אותי, אה?

loner in love

New member
אוקיי...

אני די מסכימה עם שתיכן זה באמת לגיטימי להעביר ביקורת על מישהו. העניין הוא שאתן מעבירות ביקורת על המראה שלה ושופטות אותה לפי זה בלבד. תאמינו לי שדבר ראשון אם דאגי איתה הוא חושב שהיא הבנאדם הכי יפה בעולם גם אם היא הכי מכוערת שיש כי זה מה שאנשים נוטים לחשוב כשהם מאוהבים, דבר שני תאמינו לי שאם הוא איתה הוא רואה בה מעבר לאיך שהיא נראת. חוץ מזה שאני לא חושבת שהיא כזאת מכוערת. היא נראת קצת רוסיה [בלי להעליב רוסים או משהו
]. אבל אל תפסלו אותה בגלל איך שהיא נראת. אם דאגי איתה כנראה שיש בה משהו... חוץ מזה שנראה לי שגם אם היו מביאים את האישה הכי יפה ושבכל הקשר אחר הייתן אומרות שהיא מדהימה - ברגע שהיא חברה של דאגי כולכן אוטומטית אומרות שהיא מכוערת. אולי זה סתם שיפוט לא נכון מצידי, אולי זה סתם סוג של מנגנון הגנה מצידכן - לא יודעת. אבל ככה זה נראה. אני מקווה שהוא מאושר איתה
ויש להם עד ספטמבר להפרד

רגעע!! כנראה זאת זאת >>

חלק אומרים שחברה שלו זאת מי ששמתי מקודם,וחלק אומרים שזאת זאת >>

אה..אחותי..חחחח..

דרך אגב.. היא לא באמת התכוונה שהוא מטר 50 היא התכוונה שהוא נמוך..

simpsonit

New member
../images/Emo4.gifלא נחמד!!

לדעתי אם דאגי מסתיר אותה מהתקשורת (חברה שלו.) כנראה שיש לזה סיבה.. נכון שלהעביר ביקורת זה טבעי נכון... אבל בכל זאת.. הוא כנראה לא רוצה לערב אותה בכל זה.. תזכרו שגם הוא בן אדם וגם הוא צריך חופש.. הרי זה לא אמור להפריע לכן שיש לו חברה.. ואם כן.. אז ... חבל מאוד..!!

למעלה