אז בגלל הפגרה הבאה עלינו לרעה

the covenant

New member
אז בגלל הפגרה הבאה עלינו לרעה

אני ועוד כמה חברים החלטנו לעשות לנו מרטון בכל השלושת השבועות הבאים של סרטים שמתקשרים לסדרות שאנחנו אוהבים אז לסוף השבוע הזה נבחרו סרטים בז'אנר של על טבעי הבעיה היא שאת רוב הסרטים המפורסמים כבר כולנו חרשנו אז חשבתי לי אולי נעשה רשימה של סרטים בז'אנר זה יקל עלי וגם על כל מי שלא יסתדר שלוש שבועות בלי הסדרות אהובות

darklighter

New member
זה זה עם השחקן של פרודו משר הטבעות?../images/Emo190.gif

נראה לי שראיתי אותו בהוט...עוד לא החלטתי אם הוא סרט שווה או סרט דביליXDDD

LeAnnDylan

Well-known member
סרטי אימה גם נחשב?

אני מניחה שיש בהם מעט על טבעי.. אני ממליצה בחום על הילדים בשדות התירס והאמת מתחת לפני השטח שני סרטים מצמררים

darklighter

New member
רעיון מעניין...זה מזכיר לי שהיום בהוט../images/Emo190.gif

היה איזה משהו עם גופות בשם..בית 1000 הגופות או משהו...שרוב זומבי ביים....ובואו נגיד שאני בעד שיחזור לשיר
(ואני דווקא אוהבת את השירים שלו) הממ אני ממליצה כמובן על DEVOUR-משחק שטני עם ג'נסן אקלס ואבא שלו, אני רוצה לראות את BEOWULF (למרות אנג'לינה שהיא הורסת סרטים...חברה שלי אמרה לי שהספר טוב) ואת ENCHANTED-מכושפת...שזה קומדיה אבל טיפה על טבעי...ויש מקדרימי שם אז צריך להיות טוב... אממ כמובן שמומלץ ארבע המופלאים, הראשון יותר (כמובן למרות ג'סיקה אלבה, דנוש תבין למה) והצלצול תמיד היה אחד הטובים...שניהם...אבל הראשון יותר טוב... ויש עוד הרבה אבל אני כמעט נרדמת... אפשר סדרות?

A m e l y

New member
חבר שלי כבר איזה שנה מנסה לגרום לי לראות

את המסור....אבל ברג שהוא סיפר לי על העלילה,החלטתי שזה סרט מגעיל מידי... כולם מסביבי מתלהבים ממנו,אני היחידה שטוענת שזה סרט מסריח שאני בחיים לא אראה-וזה כבר מתוך פרינציפ...

darklighter

New member
האמת גם אני ככה רק שלא מסביבי מתלהבים../images/Emo190.gif

זה יותר מדי מגעיל ולא מפחיד...:/

the covenant

New member
הוא לא אמור להיות סרט מפחיד

הוא אמור להיות סרט מזעזע כאילו, הוא מלא ביקורת והוא נורא מפתיעה אומנם את השלישי והרביעי עוד לא ראיתי והשלישי ניראה לי בהחלט חולני ברמות חדשות ומהרביעי עוד לא יצא לי לראות קטעים אבל אני עוד אראה הידעתם שהסרט השלישי כל כך מפחיד או לא יודע שמישהו חטף התקף לב ומת בהקרנת בכורה שלו באנגליה

darklighter

New member
../images/Emo2.gifאני לא חושבת שזה מהסרט, למרות שזה../images/Emo190.gif

בהחלט מאיץ את זה

the covenant

New member
רוב זומבי../images/Emo99.gif

בית 1000 הגופות סרט חזק יש בו כל כך הרבה ביקורת אבל אני לא כנס לזה גם דחויי גיהנום(סרט ההמשך) הוא סרט טוב אבל פחות יש גם את הלוואין(ניראה לי שככה הוא ניקראה) הסרט החדש שלו שמישהו מסדר שכבר ניראה רוב זומבי גאון נוריד את DEVOUR וENCHANTED זה הסרט החדש שעכשיו בקולנוע או סרט אחר? כי אם זה הוא זה הסרט הכי מצחיק שראיתי בתקופה האחרונה אנחנו יותר בקטע של סרטי אימה וסרטים אפלים כאלה, השבוע בקשר לסרטי קומיקס, זה כבר שבוע הבא

darklighter

New member
לא ראיתי את כל בית 1000 הגופות../images/Emo190.gif

רק כמה דקות ממנו... אולי הסרט המלא טוב... פשוט אין לי סבלנות לראות סרטים בטלויזיה שבסלון... ולא ראיתי את השניים האחרים שלו שאמרת...אבל אשמח אם תכתוב לי באנגלית, גם אחי רוצה סרטי אימה כל הזמן.. בENCHANTED התכוונתי לזה שעכשיו...עם פטריק דמפסי...אבל הוא עוד לא יצא לרשת ממה שידוע לי..ובאמת זה נראה לי יותר מצחיק מאשר על טבעי...נו נסיכה מתאהבת במקדרימי זה כבר מצחיקXDDDDD נחמדים החברים שלך נשמעים...אשכרה כמו הMidnight Society (נו החבורת ילדים מ"האם אתה מפחד מהחשכה?" רק שבמקום סיפורים לא מפחידים יש סרטיםLOL)

the covenant

New member
XDDD midnight society

סתם החלטנועשות את זה כי אנחנו בדרך כלל רואים את הפרקים בסופ"ש(כל אחד לבד) אבל בגלל שהסדרות בפגרה וכניראה ששישי מהצהריים עד הלילה יהיה די משעמם לכולנו וכך שבת בבוקר עד הערב החלטנו לעשות לנו סופ"שים של מרטונים enchanted אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי בחיים כאילו, אני בדרך כלל לא צוחק בסרטים ופשוט נשפכתי מצחוק כמעט כל הסרט בקשר לסרטים של רוב זומבי-באמת שבסרטים שלו, ההמלצה של גיל 18 ומעלה היא לא בגדר המלצה(אפילו שאני ראיתי אותם לפני הגיל) אבל הם חולניים ודי קשים לצפיה אז כמו ההזהרות בלונה פארק וכל אלה אנשים בעלי לב חלש,נשים בהריון ולבעלי כאבי גב לא ממומלץ לעלות על המתקנים הבאים House Of 1000 Corpses (חובה לראות לפי הסדר) Devil's Rejects Halloween(שהוא בעצם חידוש/המשך לסדרת הסרטים "יום שישי ה-13"בכיכובו של נסיך(במיקרה פרדי המלך וג'ייסון המלכה)סרטי האימה ג'ייסון מאיירס)

darklighter

New member
אני בעלת כאבי גב../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

אבל אראה בכל זאת
תודה
אגב עשית לי חשק לשמוע רוב זומבי... שמעתי אתמול בלילה לפני השינה
ואני רוצה לעשות טריילר להמשך עונה 3 של SN עם אחד מהשירים שלו ואני מתלבטת בין כמה...

darklighter

New member
אגב אתמול בהוט במקרה ראיתי את הסוף של../images/Emo190.gif

צעקה 3 ופתאום את מי אני רואה שם??? את מיסטר מקדרימי בכבודו ובעצמו!!!!!!!!1 פטריק דמפסי נו... ראיתי את הסרט מיליון פעם אבל לא הכרתי אותו אז... אז חיכיתי לסוף הסרט כדי לוודא שאני לא הוזה והם הראו את השחקנים נב קמפבל, קורטני קוקס, נואל משהו (ההוא מפליסיטי) וכל הסגידה...ואז ראיתי שבאמת היה פטריק דמפסי

XDDDD

גם אני הופתעתי שראיתי אותו שם...XDDD אבל למי אכפת ממנו.. רוז הופיעה בסרט הראשוןןןןןן....XDDDD

darklighter

New member
מדובר ברוז מקגוון?../images/Emo190.gif

פייג' כאילו? יש לי חברה שמתה עליה... אני האמת במכושפות לא אהבתי אותה, כי רוב הזמן היא לא שיחקה טוב וגם ובעיקר כי היא לא הייתה תחליף מספיק טוב לפרו... אבל לתפקידים של רעה וסרטי אימה וטרנטינו וזה היא מתאימה...לא מתאים לה להיות טובהXDDD בגלל זה גם לדעתי היא שיחקה טוב בפרק הזה בעונה 4 כשהיא הייתה מכשפה בגלגול קודם...קראו לפרק גם משהו עם ENCHANTED אם אני לא טועה...

כע.. מדובר בה..XD

אני אהבתי אותה.. וזה מה שחשוב..XD והיא שיחקה טוב לדעתי.. כל העיוותים שהיו לה היו חמודים כאלה.. למרות שיש כאלה שלא אוהבים אותה בגלל זה..XDDD חוץ מזה, ידעת שהדמות של פייג' נכתבה במיוחד בשבילה?! XDD ותראי "פלאנט טרור", שם היא בתפקיד הטובה..וזאת אחת הדמויות שהכי אהבתי, מכל הדמויות שהיא שיחקה..XD

למעלה