אז בגלל הפגרה הבאה עלינו לרעה

darklighter

New member
אני יודעת שהדמות נכתבה רק בשבילה ולכן לא../images/Emo190.gif

בחנו אחרות...שאני לא אדע משהו על מכושפות [
] הממ ומה שלא אהבתי בפייג' חוץ מזה שהיא החליפה את פרו זה את כל העיוותים שלה כמו שאמרתXDD וגם את כל החברים המעצבנים שדפקו לה (חוץ מגלן והנרי שהיו חתיכים וסבבה) אני אנסה פלאנט טרור אם אני אמצא....אני אשאל את חברה שלי שאוהבת את רוז אם היא מכירה...

darklighter

New member
אה בעצם אני מכירה את הסרט הזה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif

זה הסרט שמחובר לGRINDHOUSE של טרנטינו....ראיתי אותו קצת בהרצה כי הוא לא היה באיכות משהו... אז לא ראיתי ממש... היא בלונדינית שם לא? ואני חייבת לראות גם את חסין מוות כדי להבין את פלאנט טרור? כי החסין מוות נראה פחות מעניין...

"חסין מוות" של טרנטינו..XDD

הגראיינדהאוס, זה פרוייקט של טרנטינו ורודריגז..XDD בפלאנט טרור יש לה שיער שחור.. ובחסין מוות היא בלונדינית..XD ולא חייב לראות את זה.. מה זה לא חייב.. לא צריך לראות את זה כדילהבין..XDD בשניהם יש סיפורים שונים לגמרי..XD

the covenant

New member
לא אהבתי את חסין מוות

תאמת שאני מתחיל להתאכזב מטרנטינו גם בקיל ביל הוא לא קנה אותי כבר לעומתו רודריגאז כובש אותי בכל סרט וסרט שלו אבל את פלאנט טרור עוד לא יצא לי לראות

קיל ביל היה דווקא אחלה..XDD

חוץ מזה, שהחלק שלו ב"עיר החטאים" היה מעולה..XDD ואני דווקא לא ראיתי את "חסין מוות" (וזה ממש מוזר כי יש לי את הסונדטראק שלו..XDDD).. ואתה חייב לראות את "פלאנט טרור".. אחד הסרטים הטובים של רודריגז לדעתי..XDD

the covenant

New member
עיר החטאים סרט מצויין

מי מהם עשה את משקעת החמה עד צאת הנשמה? אני יודע ששנהם שיחקו בסרט ויש שם את הסצאנה הכי מחרמנת שראיתי בחיים שלי בסרט אבל של מי נמשנהם הוא היה?

רק טרנטינו שיחק בסרט..XDD

רודריגז ביים.. אבל המפיקים הם רודריגז וטרנטינו...XDD

darklighter

New member
חברה שלי כל הזמן ממליצה לי על עיר החטאים../images/Emo190.gif

היא אפילו פעם שמה לי טרילר לזה בקיר בפייסבוק (זה עדיף בהרבה על מכתבי שרשרת מחורבנים)

חייב להיות על טבעי?! אפשר סתם אימה?! XD

בקיצר תראו פלאנט טרור!!! זה אחד הסרטים הטובים..ואפשר להגיד שזה על טבעי.. כי רוז שם..XD והיא ממש אעעע שם..XDDD אע כע.. ושוב רודריגז גאון..XD

למעלה