אז בגלל שאני לא מכירה אותכם כלל וכלל

אז בגלל שאני לא מכירה אותכם כלל וכלל

בואו נשחק משחק הכירות ולא אני לא מתחילה איתכם אני רק מסיימת איתכם

השאלון

שם: גיל: מוסיקה אהובה חוץ מפבלו: מאיפה בארץ: מה עושים בחיים: תחביבים: תמונה מייצגת: צבע אהוב: וכל מה שתרצו שרצוי שאני אדע

איפה הדוגמא האישית ? רובנו כאן מכירים כבר ...

אבל לא נריב על קטנות ...: שם: הסוס הצולע
( אתם כבר יודעים הוא אמיתי לגמרי
) גיל:בעוד יומיים בדיוק 37 . מוסיקה אהובה חוץ מפבלו: פבלו פבלו פבלו פבלו וגם כמעט הכל !!! בעיקר שנות ה 70 וה 80 ( השנים היפות שלי ) מאיפה בארץ: עיר הקודש
טבריה . מה עושים בחיים: מנהל פורום פבלו רוזנברג
תחביבים: את חלקם אני לא יכול לפרט
..מוזיקה , אינטרנט , טכנולוגיה וגאג'טים . תמונה מייצגת: מצ"ב צבע אהוב: כחול/תכלת ( לא מפני שאני בן ) פשוט אני אוהב את השמיים והים הצבע שלהם מסמל לי את החיים ( לא את העצב הכחול )

בריאות לשיניים ובהצלחה בראיון העבודה , אם את

מאשדוד נדבר עם שמוליק אחי אולי הוא צריך עזרה במספרה שלו
...מה הקישורים שלך ?

עונה אחרי שכעסו עלי ואיימו לשים אותי בפינה

שם: מילי גיל:23 מוסיקה אהובה חוץ מפבלו: איטיז ,צילאוטט,שירי אהבה,שירים ללא מילים מאיפה בארץ:אשדוד מה עושים בחיים:כותבת שירים למגירה,שומעת מוסיקה, מאפרת לעיתים אנשים,משגעת את האביר שלי,מנסה להיות פסיכולוגית של חברים ללא תשלום תחביבים:לחפש עבודה חדשה,שומעת מוסיקה בקרוב ארשם לשיחה ולפיאלטיס תמונה מייצגת: צבע אהוב:ורוד

תגידי את טוענת שאת בת 23 לא ?

אל תעלבי אבל ... מה הקטע של המלאכיות הנסיכים והפיות ? את חיה באגדות ? ורוצה להות פסכולוגית של אחרים ....?

אני באמת בת 23

אני פשוט מאוד אוהבת פיות בן אדם שמאוד רומנטי ומאוהבת באהבה אין לי סיבה להרחיב על כול עם ועדה למה אני כזאת יותר ממה שפירטתי עד כו

התכוונתי לתמונות ../images/Emo13.gif , מי מגדיר מה מקובל ומה

חריג ושונה ? איפה נמצאת נקודת הנורמה ? זה דבר שמשתנה עם הזמנים לא ? אולי אני קצת התבגרתי ? כשהייתי צעיר יותר אמרו לי שאני משוגע לאהוב כך את "בוי ג'ורג' "
אבל זאת היתה השריטה של אותם השנים ...

אני לא יודע אם הוא ממש מחפש , הוא בטח

קורא כאן ויגיב בעצמו, אני יודע שאת לא ספרית כתבת שאת מאפרת לא ?תגידי את מכירה את סופי קדוש ? היא חפפה המון ראשים במספרות , היו לה כיסים תפוחים מטיפים ובענייה ניצוצות , לימים הפכה למלכת היופי המקומית ... .

למעלה