אז בגלל שאני לא מכירה אותכם כלל וכלל

karoleking

New member
התכוונתי לסופי קדוש

היא גרה בבת-ים בלב העיר בגורד שחקים... האמת שיכול להיות שכבר התגרשו... וחזרה לחפוף ראשים... מי יודע. ברוכה הבאה, אני קרול.

יפה קרולינה ../images/Emo6.gif איפה את תגידי ?

נכון שסופי מבת ים , אבל היא פרצה לתוודעת הציבור הרחב
ראו כתבה מצ"ב ...

קורס מזורז וכמה לירות ואת מדופלמת !

רוצה קישורים לרישום ? לוראל פריז מתאים לך ?

myh350

New member
טוב נו גם אני אענה על השאלון

שם:מירב גיל:41 מוסיקה אהובה חוץ מפבלו:זהו שחוץ מפבלו אני לא שומעת כלום!!! אוהבת לשמוע מוזיקה ישראלית טובה ואת שנות ה80 שאליהם אני שייכת בשנות נעורי היפות מאיפה בארץ:אילת היפה הרחוקה והחמה מה עושים בחיים:גננת, +סטודנטית (סיוע וחינוך בעזרת בע"ח) תחביבים:מוזיקה טובה טיולים ולשמוע את פבלו תמונה מייצג חושבת אך עדיין לא מוצאת.......כי אני לא על המחשב שלי המחשב שלי בשידרוג!! צבע אהוב: כחול, שחור, אדום

מה הכוונה לא שומעת כלום !!! ואחר כך :

מוזיקה ישראלית ושנות השמונים ....יש לי עשרות רבות של זמרים להקות והרכבים שונים שאני אוהב משנות השמונים , לכל זה את קוראת כלום חוץ מפבליטו ?

myh350

New member
תגיד לי אתה מוכן

לא להתפש בקטנות????? אחר כך נזכרתי נו אז מה קרה????

לא כך אני הבנתי אחרת :

אוהבת רק פבלו , שומעת בלי קשר לזמר או הלהקה גם ישראלית וגם לועזית משנות השמונים לא ? אבל סתם אני צוחק קצת .

myh350

New member
אוהבת את פבלו נו.... טוב הרי אי אפשר

לעשות טעות הנושא זה!!! כל השאר פרסומת......

וואלה מירב עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif את סטודנטית ?

יש לך הנחות באיסתה ?
סחתיין .

בוקר טוב , הקישור תקול .

וחבל שהקומונה שמדברת על חברים , סגורה בפני חברים ....הנה רעיון לשיר הנושא של הקומונה לשיפוטך .

סלקציה ? וואו איזה כבוד זה יהיה אם אתקבל

לקומונה שלך , יהיה חלק מהנבחרים ? ארגיש מיוחד ונבחר
.

myh350

New member
כן איתן אני סטודנטית

וואו כבר הרבה זמן שאני סטודנטית! כל הזמן לומדת ולומדת זה פשוט דבר שקשה להפסיק כשמתחילים!!! ולא ידעתי שיש לי הנחות באיסתה!!! ספר לי על זה בבקשה

לא אמור להיות כרטיס סטונדט

עליו רשום את כול ההטבות מה שכמה שיותר מוקדם להתקשר לאגודת הסטנדוטים שיעכנו אותך בכול מבצעים ותדרשי שישלחו לך הכול רשום אני למדתי לא להאמין למילים של נציגי מכירות

למעלה