אז בהשראת ציפורים של אמש:

גוזלה

New member
אז בהשראת ציפורים של אמש:

מאילו מחלות אתם סובלים??? נפשיות? כרוניות? מאובחנות וכאלה שלא? יאללה- לשפוך! אנחנו אוהבים את כולם! :] |קבוצת-תמיכה|

מחלות או לא להיות

יש לי ADD אבל זו לא מחלה, אבל זה כרוני
כרגע אני קצת מנוזלת, זה לא חרוני. אני עלולה לשתגע מהמקלדת

אנחנו מתכננים השתלטות על העולם

אצלינו כול השלטים יהיו כתובים בשגיאות כתיב ולכולם תיהיה תוספת זמן, לכול דבר. כמו כן חלוקת רטלין ושער ירקות בחינם. שער הצעות יתקבלו בברכה נ.ב. רונה תשאר ראש ממשלה (משהו נרמלי צריח לנהל ת'עניניים)

היה לי דיכאון קליני

משהו כמו 7 שנים... אבל אני חושבת שהבראתי. וחוץ מזה תמיד כואב לי כל הגוף, בגלל העבודה הקשה בחווה. אבל זה כאב טוב

תמרוש5

New member
בה"ד 15 נחשב?

האמת שחוץ מאלרגיות קטלניות אין לי מחלות. אבל אני גם די אדישה למחלות ולאנשים חולים, אני חושדת בכולם

גוזלה

New member
הפכת להיות כל כך

מערכתית- הצבא הרס אותך. הצבא הורס את כולנו.
[רעות חזרה, ואיתה הנרות... ואוו... ]

תמרוש5

New member
ממש מחריב אותי!../images/Emo10.gif

(וכך גם העם הגברי! זה כה קשה..
) נרררר!!!

רעוּת

New member
אני נוטה להתעלף בלי סיבה ../images/Emo16.gif

אני כזאת דרמה קווין |סנוב| ומעבר לזה, אינני חולה אף פעם
. במשפחה שלי מתים לפני שמספיקים להגיע לגיל של המחלות. יום אחד אמשיך עם המסורת הזאת

גוזלה

New member
יאא!!! ../images/Emo16.gif איזה כיף שחזרת!!! :]

ומה זו הנטייה המוזרה הזו להתעלף בלי סיבה???

רעוּת

New member
לא יודעת ../images/Emo46.gif

אבל פעם אחרונה דפקתי את הראש וקיבלתי זעזוע מוח
אולי זה מסביר כמה דברים

מחלות, מחלות

לשמחתי אין לי שום מחלה דרמטית. אני אלרגית לכלבי שרפיי (הידיים שלי מתכסות בנקודות אדמדמות אחרי מגע איתם) וגם לסיסים (ציפורים נודדות שמסתבר שבמגע קרוב איתן ועם ההפרשות שלהן יש לי אלרגייה שאיפתית --> נזלת, עיטושים, דמעות, גירודים בפנים). אממ... מסתבר שיש לי פגיעת ראש כזו או אחרת (אובחנה אחרי סוג של התערבות עם חברה שטענה שיש לי פגיעת ראש. אני טענתי שאין לי. הצטרפתי למחקר על פגיעות ראש ובמיפוי המוח הסתבר שהחברה ניצחה בהתערבות). אגב, הטיפולים שניתנו לי לאותה פגיעה מפתיעה עזרו לשפר את המצב, שכאמור בכלל לא ידעתי שקיים. אה, וכמובן אני לוקה בלסביזם, ונראה שזו כבר מחלה כרונית
.

גוזלה

New member
העבודה שלך,

בהחלט מפגישה אותך עם דברים שבחיים לא העלתי בדעתי שהם קיימים בכלל?? אלרגיה לסיסים- - טוב לדעת מה זה סיסים... :/ זה עובד אבל בסדר? יש לך אפשרות להמנע מעבודה עם הזנים האלו בזמן העבודה? באשר לפגיעת הראש- כולנו צריכים להתחיל לדאוג? או שמא, סוף-סוף יהיה לי תירו ואוכל לומר על אמת, שאני דפוקה בשכל??? יתכן שלרבים מאיתנו ישנה איזו פגיעת ראש נסתרת, שרק מיפוי מוח יכול לגלות- ואחרי הטיפול בה חיינו ישתפרו פלאים?? באשר ללסביזם. אבוי. :/ זו תסמונת נוראית.

hadarinke

New member
אוי לי ../images/Emo16.gif

יש לי בעיות בברכיים שנובעות מיציבה לא נכונה שנובעת מהעקמת שיש לי. וגם פלטפוס בינוני. אני אלרגית לדבורים, לפסיפלורה ולפריחה של עץ הזית. יש לי מגרנות, מחסור בברזל ומחסור במאגרי ברזל, לחץ דם נמוך, תופעות שנובעות מצמחונות [חוסר ויטמין B12 וחומצה פולית] מסתבר שיש לי שני טחולים קטנים בגוף, במקום אחד גדול. חוץ מזה, יש לי דיכאון קליני ואת מחלת הלסביזם

למעלה