איזה כייף לקרוא אותך כאן, וכן מותר, אבל בשפות זרות. תאמרי לי בשפה זרה, ווישל'ה.
ד דאגרוטיפ New member 13/10/12 #193 איזה כייף לקרוא אותך כאן, וכן מותר, אבל בשפות זרות. תאמרי לי בשפה זרה, ווישל'ה.
W wish2 New member 13/10/12 #191 אל תהיה לי כזה דקדקן עכשיו אני מעלה בראש את כל הורידים שיצא לי לאהוב. זה גברי בטירוף. בגלל זה יש משהו מדליק בגבר שנוהג.
אל תהיה לי כזה דקדקן עכשיו אני מעלה בראש את כל הורידים שיצא לי לאהוב. זה גברי בטירוף. בגלל זה יש משהו מדליק בגבר שנוהג.
A Aronsona New member 14/10/12 #203 גברי לגמרי. ואין לי ספק שמוסיף לסקסיות אבל התהפך הגלגל לא? אני מזכיר לך: "אתם מתאהבים ביופי. אנחנו... צריכות אישיות." אבל אני מפרגן לך.
גברי לגמרי. ואין לי ספק שמוסיף לסקסיות אבל התהפך הגלגל לא? אני מזכיר לך: "אתם מתאהבים ביופי. אנחנו... צריכות אישיות." אבל אני מפרגן לך.
W wish2 New member 14/10/12 #208 לא תצליח להפיל אותי גירוי חיצוני בלבד לא יספיק לנו. תענה לי על זה. למה אנחנו רואים הרבה יותר נשים יפות ליד גברים הרבה פחות נאים.(אני לא רוצה להגיד מכוערים). מאשר גברים נאים ליד נשים פחות נאות(מכוערות). למה?
לא תצליח להפיל אותי גירוי חיצוני בלבד לא יספיק לנו. תענה לי על זה. למה אנחנו רואים הרבה יותר נשים יפות ליד גברים הרבה פחות נאים.(אני לא רוצה להגיד מכוערים). מאשר גברים נאים ליד נשים פחות נאות(מכוערות). למה?
A Aronsona New member 14/10/12 #211 מאחר ונכון לרגע זה, יש יותר גברים בעלי אמצעים בעלי ז' קטן שצריכים נשים יפות וצעירות להוכחת גבריותם, על יד הסיגר והג'יפ. אז מה זה אומר בדיוק.
מאחר ונכון לרגע זה, יש יותר גברים בעלי אמצעים בעלי ז' קטן שצריכים נשים יפות וצעירות להוכחת גבריותם, על יד הסיגר והג'יפ. אז מה זה אומר בדיוק.
W wish2 New member 15/10/12 #216 חחח תודה רינתוש. שהחזרת אותי לקרקע. איזה דומם??? נראה לך שמישהו יכול לסתום לי את הפה?
A Aronsona New member 15/10/12 #218 Never say never הצחקת אותי. אתם?????????? דומם???????????? הרי "גברים זה רק לקינוח"