יופי אני אשלח מסרים בסופ"ש
ש שרון123 New member 18/8/09 #21 מעולה!!! יום ראשון בשעה 16:30 בבית קפה בקניון עזריאלי. המיקום המדויק ישלח במסרים בסוף השבוע, אחרי שאני אדע מי התפקדו.
מעולה!!! יום ראשון בשעה 16:30 בבית קפה בקניון עזריאלי. המיקום המדויק ישלח במסרים בסוף השבוע, אחרי שאני אדע מי התפקדו.
E eaz1514 New member 18/8/09 #24 שרון אני מציעה לפתוח שרשור רק התפקדות יום שקט לכולם אילנה, אמא של רונן
ג גל213 New member 18/8/09 #25 מפגש הבא אשמח להצטרף אני מניקה את ליה ,ובמהלך היום היא יונקת כל שעתיים ואני לא מסתדרת עם השאיבה בילוי נעים ומקווה שבהמשך יצא לי לפגוש אתכם.למרות שאני לא כותבת הרבה אני תמיד איתכם. גלית
מפגש הבא אשמח להצטרף אני מניקה את ליה ,ובמהלך היום היא יונקת כל שעתיים ואני לא מסתדרת עם השאיבה בילוי נעים ומקווה שבהמשך יצא לי לפגוש אתכם.למרות שאני לא כותבת הרבה אני תמיד איתכם. גלית
E eaz1514 New member 18/8/09 #26 ../images/Emo95.gif יותר חשוב ! תמיד יהיה מפגש נוסף ונשמח לראותך, נשיקות לקטנטונת אילנה אמא של רונן
ג גל213 New member 18/8/09 #29 שרון אני לא מביאה אותה בגלל השפעת החזרים וגם אני מעדיפה לבלות איתכן לבד