אז בוקר טוב ושבת שלום,

לא ממש לא - רק מסתכלת...../images/Emo8.gif, את סיון אני

לוקחת לחוג של ריקודים לילדים בכסאות גלגלים ושם אני רוקדת איתה אבל זה לא ממש נחשב...

בטח שזה נחשב.

בכרמיאל כל שנה מופיעים החבר'ה על כיסאות הגלגלים במופע על הבמה הגדולה באמפיתיאטרון, וזה כל כך מרגש. כל הקהל (נראה לי עשרים אלף איש) קמו על הרגליים כשהם סיימו את ההופעה שלהם.

זה ממש ההתחלה עם סיון וכבר יצא החוג לחופשת

אוגוסט, נתחיל שוב בספטמבר ואני יודעת שבאוקטובר מתוכננת איזו הופעה של החוג, אני דווקא לא מרגישה חשק להמשיך בהרקדת מבוגרים - אולי זה יבוא בשלב יותר מאוחר, יש לי שכנה ממש מכורה והיא תמיד אמרה לי שאבוא, יש הרקדות בספורטן אצלינו, היא הולכת להכל ריקודי עם, ריקודים סלונים, סלסה.... אבל הייתי הולכת להתעמלות ואח"כ רק מסתכלת קצת (נראה לי ממש מעייף לפזז כל הזמן....
)

מיכלי,איזה חוג יפה,יאללה לחזור בספטמבר,

ולהשמיע חוויות. כל כך מרגש החוג הזה . ההרדות זה אכן משהו ממכר, אני הלכתי לסלסה כמובן, כדי לא לבגוד בשורשים הלטיניים שלי, ואני מתאבדת בכל פעם מחדש, אבל לאחרונה, בגלל הרגשתי הכל כך טובה, נאלצתי להפסיק לזמן מה. אבל אני מאיימת לחזור ובגדול. מה שכן, ראיתי שנפתח חוג של ריקודי בטן, והיות ושמנתי מעט מהקורטיזונים נראה לי שאוכל להשתלב אולי בעתיד בזה, כי זה מקסים בעיני.

את תהיי חייבת להסריט את זה ../images/Emo6.gif

מענטזת בלונדה לבנבנה - זה יהייה סרטון מנצח..... כן אני רוצה לחזור איתה בספט' לחוג הריקודים זה באמת מיוחד

אז מיכלי תסריטי ושלחי לי במייל.../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ואת מיכל להרגע שם ביציע... אם בבנדנות אנחנו בדברות, אז אני צריכה להיקף שלי לפחות 23-50 לערך.... בקוטר שלי אפשר לעשות סולם חבלים ולרדת מעזריאלי קומה חמישים....

אורלי נשמתי אני שמחה שחזרת מלאת חוויות,אבל

הכי שמחה שאורצ'וק חזרה שלמה ובריאה ואת נושמת לרווחה. אוהבת אותך תמיד ולתמיד.

כמה פירגון לרוקדים ולרוקדות.

לא, כי אני רגילה גם לשמוע תגובות אחרות לריקודי עם. אבל סבבה זה כיף, וזה ממכר, וזאת אחלה התמכרות. ואני גאה להיות בין המכורים. כל אחד והסריטה שלו. אז למרות שנעמי הבריזה לי אתמול, וחיכיתי וציפיתי לפגוש אותה בהרקדה, ושאלתי כל אחת שם אם קוראים לה נעמי ..... בכל זאת נהניתי. .

למעלה