אז ביזבזתי חצי שעה מחיי

offler

New member
אז ביזבזתי חצי שעה מחיי

והקרבתי אסלה (אני מכיר כמה אנשים שלא יאהבו את זה, חרם על האסלה).
טקס הקבלה: ספר האהוב: ראי נוע (קראתי אותו לפני איזה חודש בפעם החמישית) דמות אהובה: (זה קשה...) גזר (נראה לי, אני זקוק לרענון) חפ"ש כמו שצריך (זה בעצם נובי, אבל לא חשוב). הדמות התפתחה לאורך השנים/ סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה: טוב קראתי רק את שומרים ששומרים וגם זה היה מזמן. הוא גדל במשפחת גמדים בתור ילד חריג וקשה יום (קצת גדול) בגיל 18 הגיע לבקו"ם וביקש רק סיירת. אז שמו אותו במשמר העיר, שלא יעשה יותר מידי נזק. אני מקווה שזה בסדר. הקטע האהוב: יש כמובן כמה, אבל כל פעם שאני לא מרגיש כ"כ טוב בבטן אני חושב על ארול הדרקון של המשמר. ציטוט: אין לי ספר ע"י. טעות עשיתי, כשלא לקחתי פראצ'ט ליום כיפור. אני (אולי) אשלים בהמשך (ראיתי שיש כאן פיקוח הדוק על ביצוע טקסים כסידרם). המקור לכינוי: אופלר, האל התנין. כאמור אני משתמש גם ב ophler וגם ב offler . הטקס החדש והמורחב: לובש: בגדים שלבשתי לבית כנסת. ש"מ: אוכל אוכל שוקולד מריר. יש אנשים שידעים שבד"כ בתיק (או באפוד בזמנו) יש לי חבילה או שתיים של שוקולד מריר. אני בגמילה... מעשי קסמים: קראתי. מזגן: אין. ספר הבישול של נני אוג: זה לא אני, נשבע! הטקס החדש והיותר מורחב: שועל סנאים: סבבה יונית לוי 20:57 האם לדעתך מישהו באמת יגיע לכאן ויענה על הסקר: כן הטקס של הספרן (החדש וההכי מורחב): אוק: כן אואוק: לא אוק!: קטע ענק, גם אני אהבתי אותו. אוק! אוק!: אני יודע אוק!: נו מה?! יוש!: למה הוא התכוון?
אני צופה בפורום כמה חודשים וחשבתי כל פעם לענות על הטקס כדי להפוך לפעיל, והנה זה קורה. אני לא אכתוב כ"כ הרבה כי לא תמיד יש לי זמן. אני לא כ"כ סגור מי זה לואיס ולמה שמישהו ירצה להכניס אותי, אותו ואת שאר המשתתפים לפיתה. לפחות יש לי טעם של עוף (כל פעם שנכוותי מאש גלויה היה לי ריח של עוף). בהודעות של תפוז, אני אשתדל לטפל. גמר חתימה טובה, (כל אחד אצל האל בו הוא מאמין, אני כמובן התפללתי לאל בעל ראש התנין). offler

The Mad Hatter

New member
זה קצת מטריד..

שאחרי הקטע הראשון של טקס הקבלה כבר אין לי מושג על מה מדובר (יונית לוי?).. ברוך הבא :)

offler

New member
אני מתנצל

על ההטרדה -פשוט היו שם כמה וכמה טקסים אז ניסיתי לעבור על כולם. תודה offler

Maladict

New member
בוא אלי אופלר נחמד שב אצלי

אצל בפיתה!!!!!! לא ידעתי שלאופלר יש טעם של עוף!!!

Maladict

New member
לימילו בפיתה זה פטנט שלי!

את יכולה לקבל ביס ! אבל לא יותר כי זה הפטנט שלי!!!! שליייייי!!!!!!! MY PRESIOUS!!!!!!!!!!!

limilu

New member
חוצפנים!

לימילו היא בבעלותי! רק לי מותר לאכול אותה! *בוזקת לעצמי מלח על הד ומתחילה לנגוס בה* אז הא לכם!

FijianSeas

New member
נומילא..

עמדתי לומר משהו על השוקולד בטעמים שונים שמסתובב לי בכמה וכמה תיקים, אבל ניצחת.. *מקבלת את המנצח בהכנעה*

Maladict

New member
HA HA

אי אם ויקטוריאוס!!!! רסיסטנס איז פיוטייל!!! הכנעו לי ואחוס על חייכם!!!! (וחלק מכם יקבלו שוקולד מריר וחלק קולה קרה וחלק ימצאו מחסה בתוך פיתה)

Maladict

New member
ברגע שתכנעי לשלטוני תקבלי שוקולד

כמה שתרצי... אבל אם לא תכנעי.... תוכלי עד סוף ימיך שוקולד חלב ושוקולד לבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוכלי?

הו לא! לא שוקולד לבן! ולא שוקולד חלב! במיוחד לא שוקולד עם סוכריות קופצות שעושה רעש בפה ותקתוק בשקדים, או שוקולד תפוז בעעעעעעעעעעעעעעע. (ולא שוקולד תות, רינסווינד!) יחי המריר!

Maladict

New member
האם את נכנעת? *מכין חפיסת שוקולד

לבן ביד אחת וביד שניה מחזיק שוקולד מריר*

limilu

New member
"קוביית השוקולד המריר

תגרום לך להשאר פה בעולם הנחמדי-מָדי. קוביית השוקולד הלבן תגרום לך להגיע לעולם האמיתי..." ...

Maladict

New member
(מה שהיא לא יודעת ואל תגלו לה)

ששתי קוביות השוקולד מלאות בחומר משלשל חזק.... נראה מה יקרה אחרי שהיא תאכל קוביה או שתיים....

למעלה