אז במה הפורום כן עוסק? אם לא בפרסום פוסטים

suki da yo

New member
דוקא יש לי מתכון מצויין

אתה לוקח חצילים ושם אותם עם הרבה סוכר בסיר ומבשל להרבה זמן. אח"כ אתה זורק הכל לפח והולך לכתוב על זה רשומה בבלוג שלך. D:
 

דם דם

New member
עוד אומרים שנשים

יודעות לבשל חה! כולם יודעים שבשביל ריבת חצילים קודם צריך להשרות את החצילים במלח להוציא מהם את המרירות ואז לשטוף ולבשל עם סוכר. עכשיו על זה שהוא ילך לעשות רשומה בבלוג. שיראה בזה כשיעורי בית
 

mary lou

New member
אני רוצה את השם שלי בקרדיטים!

במחשבה שניה, אולי בעצם עדיף שלא. תן למר סלע לבחון את התוצר, רק לו יש קיבה חזקה מספיק.
 

דם דם

New member
זה הדבר היחיד שלא

עושים ממנו ריבות נראה לי כאחד שהוא חצי מרוקאי אני זוכר טוב טוב מהמימונה שלל של ריבות הזויות לגמרי ריבות בצל,גזר,חצילים,קליפות תפוזים (מה יש מתקמצנים לעשות מתפוז וזהו), שזיפים,חרובים וכמעט מכול דבר אצל המרוקאים עושים ריבות. ככה שנראה לי מלפפונים חמוצים זה הדבר היחיד שעוד לא ניסו ולי רק נותר מראש להגיב ב
 

siv30

New member
../images/Emo6.gif לא, בקליפות תפוזים יש כוהל

והוא נותן טעם אחר לריבה
 

siv30

New member
אני אוהבת אותן טריות

החזירות הטבעית שלי לא מתירה לי להשאיר זכר לאף אחד...
 

suki da yo

New member
יש כמה פירות שאני לא נותנת להם זמן להכיר

מקרוב את המקרר... תאנים, דובדבנים, תותים, אבטיח... אני אוהבת פירותD: היתה תקופה שהייתי נוסעת הרבה לצפון, ובעונת הדובדבנים היינו קונים קופסא או שתיים של דובדבנים באיזה צומת שיהיה מה לנשנש בדרך.. יותא טוב ממקדונלד'ס, אני תמיד אומרת...
 

דם דם

New member
מה אדומים

שחורים דה-בסט קצת מרירות-חמצמצות אויייייי שונא אתכן, גרמתן לי חשק
 
למעלה