אז גם אחרי ששמרתי על כל כללי הניקיון של האי

אז גם אחרי ששמרתי על כל כללי הניקיון של האי

פלוו ואפילו מי מלח הייתי עושה במכשיר הפארי... עכשיו 5 חודשים (בערך) לוקח לי לעשות שעה אנלציה.. חשבתי שזה יחזיק יותר זמן, בעסה היה לי ממש מתאים לגמור שתי אנלציות תוך 20 דקות

sporTV

New member
שעה????????????????????????????

או "שעה" כביטוי לשוני? איזו אינהלציה את עושה באי פלו? אני משתמש באיפלו רק בשביל קולירצין ולוקח לי כעשר דקות פלוס פלוס לעשות 4 סיסי (נראה לי שזו המידה)

sporTV

New member
אבל

רשמת שאת מי המלח את עושה בפארי.... האם הוא התחיל להיות כל כך איטי לפני שהתחלת מי מלח באי פלו או אחרי? וגם איך את מנקה את המכשיר בין מי המלח לקולירצין? כי אני מניח שאת עושה אותם באופן "צמוד".

guta

New member
עזוב אותך מדעי המחשב-

אתה בקרוב מסיים תואר במדעי האייפלו!!

sporTV

New member
עזבתי עזבתי.....

אבל מדעי האיפלו זה ממש משעמם. ולקוח זמן!

בחודש וחצי האחרון עשתי את המי מלח גם באי פלו

כי הפארי היה בתיקון, אבל בין המי מלח לקולי שמתי מים 0.9 בין האנלציות ( כמו שכתוב בהוראות שלהם..)

sporTV

New member
ולפני החודש וחצי האחרונים

כמה זמן לקח לעשות רק קולירצין? אני שואל הרבה שאלות רק בגלל שאין לי פתרון קסם. ואני מציע שאולי תכתבי מכתב תלונה לחברה של האיפלו, אולי הם יבינו לליבך ויעזרו לך?

אבל איך את מנקה? במי ברז??

או במים מזוקקים? ממליצה על מים מזוקקים שמעתי עיצה ממישהו לשים אקונומיקה במכשיר ולתת לו לפעול קצת (לא לנשום כמובן....) הובטח לי שמכשיר יעבוד כמו חדש לא נראה לי שיש לך מה להפסיד אני לא ניסיתי קניתי ממברנה חדשה לא מזמן לאחר שהגעתי למצב עגום כמו שלך אבל זה היה אחרי כשנה

itamarc8

New member
אהלן לכולם וערב טוב לכם !

אני קורא מה שאתם כותבים על האי פלו אני אומר לכם מה אני עושה ובאיזה תרופות אני משתמש ובכן:אני משתמש דבר 1 בוונטולין לאחר 10 דקות מי מלח 1 CC ו2 CC מים בודיקורט ומסיים בקולירצין שכל בקבוק 4 CC מי סודיום 9 אחוז 2 בקבוקים והכל לוקח לי די מהר כחצי שעה לערך ובערב מוסיף את הפולמוזיים אני משמתש בכל התרופות באי פלו כפי שכתבתי לכם בסיום האינהלציה לא שוטף ולא מנקה משאיר את הממברנה ככה על מגבת ומכסה אותה ומשתש בער או בבוקר למחר בהתחלה השתמשתי במים מזוקקים נראה לי עשה יותר בלאגן לממברנה ולא הועיל וכרגע אני כל חצי שנה מחליף ממברנה לחדש למרות מחירו הגבוה עובד לפי הספר ואני מאושר לא מרעיש וגומר לי די מהר את התרופות זה העצה שלי לא הרתיח אותו במים מזוקקים ולא בכלום אבל כל 1 עושה מה שהוא מרגיש ונוח לו . בהצלחה!

sporTV

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

כל העניין עם האקונומיקה נשמע לי הזוי ומסוכן. גם אני שמעתי שאם מטפטפים טיפה או שתיים של אקונומיקה על החלק הזה וכמה שניות אחרי שמים אותו במים רותחים עם סבון הוא נהיה כמו חדש. אבל.......חייבים להפעיל את האי אפלו אחרי זה עם איזה מים כדי שלא לנשום חלילה אקונומיקה. דבר שני אני לא יודע כמה זה בטיחותי, כדאי, הגיוני...... אני לא חושב שאנסה השיטה הזו. אני גם לא יודע האם הממברנה באמת תפרק "טוב" (לפי הגדרת החברה...) את התרופה לאחר ניקיון שכזה.

כן זה נשמע קצת בעייתי

בגלל זה לא ניסיתי את זה... אגב הממברנה לא מפרקת את התרופה. היא רק הופכת את הנוזל לתרסיס עדין במיוחד. על פי ההיגיון שלי אם יוצאים אדים (הרבה ומהר) אז הממברנה עובדת... אם לא ... יש בעיה

מים מזוקקים מורתחים, כמו שאמרתי ניקיתי לפי

הכללים..השאלה אם זה הגיוני שאחרי 5 חודשים יקח למכשיר הרבה זמן? שווה לבדוק עם כצט? הוא גם לפעמים מטפטף תרופה.

sporTV

New member
לדעתי שווה לבדוק

אבל בטוח הם כיסו את ה@#$ ורשמו בנהלים סייגים. אבל בואי נהיה אופטימיים. כשאת מדברת איתם תדגישי בפניהם שניקית בדיוק לפי הדרישות שלהם.

sporTV

New member
אבל....

אם תתלונני אולי הם ייתנו לך הנחה או משהו כזה. (האם ניתן לרכוש את החלקים במרפאות במחיר מסובסד?)

סיוע של האיגוד

כידוע לכם באיגוד פועלת ועדת עזרה לפרט שאליה ניתן לפנות באמצעות העובדת הסוציאלית של המרפאה. הועדה פועלת על סמך נהלים וקריטיריונים מורכבים וכל מי שמרגיש שזקוק לעזרה מוזמן לפנות לעובדת הסוציאלית ולבדוק אם ניתן לסייע לו במסגרת נהלים אלו.

בננה42

New member
שאלה

בקשר לאי פלו לי אמרו לנקות במגבון לח את החלקים בין אינלציה לאינלציה זה נכון או שצריך מים וסבון...? אני מתכוונת לפלסטיק (לא לחלק שמפעיל את זה פילטר ממברנה..) ודרכ אגב גם אני לא מנקה את הממברנה אבל פעם בשבוע אני כן מרתיחה עם המים המזוקקים בחלק הזה שמיועד למטרה הזאת וגם לי אחרי חודשיים בערך נתקע המכשיר לאיזה שעה בחלק מהאינלציות.

בננה42

New member
הבהרה

אני כן שוטפת עם מים וסבון ואף משרה לאחר מכן עם מים מזוקקים את חלקי הפלסטיק(ובין האינלציות עם מטלית לחה)

למעלה