אז גם אחרי ששמרתי על כל כללי הניקיון של האי

מה הקשר בין מים מזוקקים לפלסטיק

סתם בזבוז מים המים המזוקקים לא יותר נקיים ממים מהברז אין סיבה לשטוף את הפלסטיקים במזוקקים הם מיודעים לממברנה כדי שלא תיסתם מאבנית גם לא הבנתי למה ואיך את מרתיחה בתוך המפלסטיק שמיועד להפעלה לניקוי

sporTV

New member
החלק הזה

לא מיועד להרתחה בתוכו..... הוא מיועד להפעלת האינהלציה עם חומר כמו מי מלח (0.9 אחוז) או מי: water for injection כדי לנקות את הממברנה. תנקי איך שנראה לך. אני עושה באיפלו רק קולירצין ובסוף כל שימוש אני שם כל החלקים במים רתוחים. ופעם בשבוע מנקה בעזרת ה"חלק המיוחד".

בננה42

New member
תגובה

זה מה שהסבירו לנו יותר טוב בשבילי ננקה עכשיו רק עם מים וסבון גם לי זה היה נראה מוזר בגלל זה שאלתי . אני לא מרתיחה אני התכוונתי שאני מכניסה את הממברנה לחלק הזה עם מים מזוקקים כמו שכתוב לא הסברתי את עצמי נכון פשוט . ואני מחליפה לפי ההוראות כל חצי שנה את הממברנה וזה עדיין נתקע אחרי שלושה חודשים וכל אינלציה לוקחת המון זמן לפחות חצי שעה. אני לא יכולה לעשות רק קולירצין באי פלו כי יש לי בערך מיליון אינלציות ואם אני יעשה הכל בפרי אני לא יצא מהבית גם מחר לצערי . הפיתרון שלנו זה פשוט ברגע שזה מתחיל להאט קצת למשוך עוד חודש כמה שאפשר ולהחליף בלי האי פלו אני ישתגע היא גם ניידת אז לפעמים אני עושה באוטו.

chakiv

New member
כן הגיוני שיקח אחרי 5 חודשים הרבה יותר זמן

לעשות אינהלציה באיפלו. גם אחרי חודש של שימוש יומיומי פעמיים ביום 2 אינהלציות מכשיר האיפלו לא עובד אותו דבר בידיוק כמו מכשיר חדש. מנסיון עבודה עם המטופלים השונים ועם שיחה עם נציגים של המכשיר בחול (בעבר, לא עכשיו), צריך להחליף את הממברנה כל 4-6 חודשים. ישנם ברי המזל שמצליחים להחליף ממברנה רק כל חצי שנה (ויכול להיות שהדבר נובע מפחות אינהלציות שהם עושים), אך ישנם כאלה שצריכים להחליף ממברנה לאיפלו כל 4 חודשים (ובד"כ מדובר באלה שמתמידים יותר באינהלציות ו/או עושים הרבה יותר אינהלציות במכשיר כי צריך). מנסיון עם מטופלים, שמתי לב שהאיפלו נהרס הרבה יותר עם מי מלח, ולכן אני אישית מנחה את המטופלים לעשות אינהלציה זו בפארי. אין מדובר בחובה, אלא רק בשביל לשמור על המכשיר יותר. המלצה נוספת - מכשיר איזיקר easycare. מכשיר קטנצ'יק שמניחים את הממברנה עליו, מטפטפים קצת סליין והוא עושה אוסמוזה הפוכה כך שפותח את הפורות (החורים הקטנים) של הממרנה. סביב ה- 3 שבועות, מומלץ לעשות 1 בשבוע. עם החודשים התדירות עולה ל- 2 בשבוע. המכשיר בפירוש מפחית את זמן האינהלציה כאשר משתמשים באופן קבוע. בשביל להזמין את המכשיר יש לפנות לחברת כצט. האם מישהו מכם משתמש? אשמח שתפרטו מנסיונכם. ורדית

sporTV

New member
ורדייייייייייית ../images/Emo13.gif

כל פעם אנחנו נתלהב כשאת תרשמי כאן משהו
כשדיברנו בשירשור על "החלק" שאיתו מנקים....התכוונו לeasycare. אני חושב שאני מברי המזל היחידים שמצליחים לחיות עם הממברנה הזו הרבה מעבר לחצי שנה. הרבה הרבה מעבר..... אני פשוט עושה באיפלו רק קולירצין, ומקפיד על שטיפה במים רותחים אחרי כל שימוש. ופעם בשבוע....easycare עם מי מלח 0.9 אחוז. ברור שאורך האינהלציה עולה על 10 דקות כבר אבל עדיין זה זמן סביר שאני מוכן לסבול ולא "לממן" את חיי סביב הממברנה ההזויה הזו. ה-easycare אמור להגיע עם מכשיר האינהלציה.

בננה42

New member
......

כן אני משתמשת באיזיקר פעם בשבוע ציינתי את זה כנראה פשוט צריך להחליף בתדירות גבוהה יותר

וכמה הeasycare עולה?? ושאלה נוספת

האם מעבר לזמן האנלציה ארום יותר היעילות של המכשיר פוחתת?

למעלה