אז גם אני קיבלתי יותר מאופק בוכריס

נוסחת 2 מדינות לשני העמים

בתוך גבולות ארץ ישראל הזעירה זה פתרון מעוות שאין בו צדק, אבל בלית ברירה עוד אפשר איכשהו לבלוע את הצפרדע, אבל הפתרון הזה מקבל לפחות איזשהו הגיון, עם כל העיוות והחוסר צדק שבו, אם התנאי להקמת מדינה ערבית עצמאית בתוך גבולות ארץ ישראל הוא הפרדה אתנית מוחלטת, אף יהודי במדינה הפלסטינית, אף ערבי במדינת ישראל, על בסיס אתני גרידא. כאשר אנחנו מקימים מדינה ערבית עצמאית העוינת את ישראל בפאתי פתח-תקווה, נתניה וירושלים ובו בזמן משאירים במדינת ישראל גופא כמעט שני מליון ערבים העוינים אותנו, זה מתכון לטשטוש מדינת ישראל וגסיסתה והתאדותה האטית.

טיפה אחת של הגיון איך מה שאמרת

וגם סתרת את עצמך . הפלסטינים כאן עם מדינה משלהם או בלי .
בלי מדינה פלסטינית המצב הוא בדיוק כמו שאמרת ואני טוען זאת זמן רב .

"כאשר אנחנו מקימים מדינה ערבית עצמאית העוינת את ישראל בפאתי פתח-תקווה, נתניה וירושלים ובו בזמן משאירים במדינת ישראל גופא כמעט שני מליון ערבים העוינים אותנו, זה מתכון לטשטוש מדינת ישראל וגסיסתה והתאדותה האטית."
אז אם נשאיר 5 מליון ערבים במדינת ישראל בין הים לירדן זה לא יהיה מתכון לטישטוש מדינת ישראל וגסיסתה?
מתי תבין שהשטח הוא לא הבעיה ? אלא השארתם של הפלסטינים בתוך מדינת ישראל , במקום לשים גבול בינם לבין מדינת ישראל .
במקום 2 מליון אתה רוצה שיהיו 5 מליון . נו שיהיה למדינת ישראל בהצלחה

RubberSoul92

New member
איזה מסמכים?

בנוסף, זה מוזר שאתה מנסה להשוות בין אלימות גברית ואלימות נשית. האם נשים נוהגות להטריד גברים מינית אם הן נמצאות בעמדה סמכותית יותר או בכלל?

beatman

Member
אני לא דיברתי על הטרדות מיניות

לגבי מסמכים, הנה ציטוט של מספר דוגמאות:
&nbsp
"ארגון העל החוזר כמעט אצל כל המוזכרות למעלה הוא 'קואליציית נשים לשלום'. לדברי ארגון ליב"ה, הארגון 'קואליציית נשים לשלום' הוא תנועת שמאל פמיניסטית המשמשת ארגון גג לשישה ארגונים שונים, ובהם 'מחסום ווטש' ו'פרופיל חדש'. כפי שהתפרסם באתר ynet, חברות הקואליציה סבורות כי "יש להפסיק את המיליטריזם של החברה הישראלית. שכן, כל עוד גנרלים שולטים בממשלות ישראל וכל עוד האלימות היא חלק מן האסטרטגיה הפוליטית, לא ישכון שלום"."
&nbsp
"המשך הסכסוך הישראלי-פלסטיני והיצמדות לפתרונות צבאיים כוחניים משרתים את מעמדם של חלק מהגברים בישראל, ואף של מיעוט מכלל הנשים... ההגמוניה של הגבריות הלוחמת והמיליטריזם הישראלי תלויים אפוא זה בזה לשם המשכיות קיומם... צריך להרוס את ההווי הגברי"."
&nbsp
המאמר המלא:
http://www.olam-katan.co.il/כתבות/item/976-מי-מחליש-את-הצבא

RubberSoul92

New member
הכתבה הזאת סובלת מהטיה ברורה

כשקוראים את כתבות עדיף לשים לב למי כתב אותה והאם זה גוף נטרלי או שאולי אחד שמנסה להטות את האמת השלמה.
&nbsp
ומה האמת? האמת פשוטה מאוד - יש ספקטרום של גברים וספקטרום של נשים. יש גברים חזקים יותר ויש גברים חזקים פחות, יש גברים מאומנים יותר ויש גברים מאומנים פחות. הכלל חל גם על נשים. האם כל הגברים עומדים על אותה הסקלה? האם כל הנשים עומדות על אותה הסקלה?
אולם, יש הסכמה רווחת שעדיף לקבל גבר שלא מתאים לתפקיד כל כך במקום לקבל אישה שדווקא כן מתאימה לתפקיד, כי ככה בטוח בשביל כולם. את הדעה הזו מגבים עם כל מיני תירוצים: לנשים יש מחזור חודשי, לנשים יש פחות שכבת שומן, לנשים יש דופק אחר. המשותף לכל הטענות האלה זה שהן מכלילות את כל הנשים. האם לכל הגברים יש אותה שכבת השומן? את אותו הדופק? האם הממדים הללו תמיד בהכרח גבוהים יותר משל אלה של הנשים?
&nbsp
אני אסכם את הנושא בכמה שורות. כל הנשים ששירותו איתי, ללא יוצאות דופן, הן בכושר גופני מטורף. דווקא בין הגברים היו מספיק גברים שלא התרגלו למאמץ או חוו קשיים, וזה כי הם קיבלו כרטיס כניסה מועדף ליחידה רק כי הם גברים (וכי ככה בטוח יותר לכולם) - העדיפו להכניס גברים פחות מאומנים (אלו שהראו את התוצאות הרעות ביותר במיונים בקרב הגברים) בשביל שהרוב יהיה גברי במקום עוד אישה מאומנת. אם אישה עושה 30 שכיבות סמיכה בזמן a וגבר עושה 50 שכיבות סמיכה בזמן b, אבל את ה-30 הראשונות הוא עושה בזמן a+10, מי יותר כשיר? במצב כזה הצבא יעדיף לקחת את את הגבר למרות הכל. בחזרה לשכבת שומן ולמאמצים - זה נורא תלוי, החיילות שמשרתות בקרבי הן לא הנשים הממוצעות שאתה פוגש ביום יום, ואם תשווה את שכבת השומן או את ביצועי דופק שלהן, תגלה שהתוצאות שלהן יהיו גבוהות יותר מגבר ממוצע שלא עוסק במאמץ גופני קשה בשגרתו או מחייל סוג ז שממלא חורים בקרבי כי חייב להיות רוב גברי.

beatman

Member
הטיה או לא, יש בה ציטוטים אמיתיים

יש כל מיני גברים וכל מיני נשים.
לגבר יש פעילות הורמונים שונה מאשר לאישה, ולכן יש לו מסת שריר גדולה יותר ויכולת לבצע פעילות מאומצת בתכיפות גדולה יותר ולבנות את שריריו.
אישה יכולה גם להגיע להישגים, אך תצטרך לעבוד יותר.
&nbsp
"יש הסכמה רווחת שעדיף לקבל גבר שלא מתאים לתפקיד כל כך במקום לקבל אישה שדווקא כן מתאימה לתפקיד" - היכן זה בדיוק מתרחש ? אני לא מכיר תופעה כזאת.
&nbsp
אז במחזור שלך התגייסו נשים שכולן היו מאומנות היטב.
בשירות שלי זה לא היה כך, רובן היו ממוצעות לחלוטין וגם ביחידות אחרות ראיתי שזה המצב פחות או יותר, חוץ ממג"ב אולי.
גברים לא מקבלים שום "כרטיס כניסה מועדף", הם משובצים שם כברירת מחדל, היחידה הזאת התנדבותית רק לבנות.
הגברים האלה בד"כ בעלי פרופיל נחות לעומת חי"רניקים והם נשלחים לתותחנים למשל.
&nbsp
מה גם שבקרב נשים יש הרבה בעיות בריאותיות שנגרמות מהשירות, אני עצמי אף לא האמנתי כמה.
אולי המחזור שלך היה יוצא דופן.

beatman

Member
לוחמות עושות ויש גם ג'ובניקיות שעושות

בד"כ עד שהן הופכות לאמא.

lEchoesl

New member
רק 2500 קנס??? צריך להעיף אותו מהמערכת המשפטית

בכלל. מכול המערכת.

המערכת המשפטית יודעת להגן על החבר'ה שלה

ע"ע עו"ד קלגבסבלד שלכאורה נהג מתוך שכרות והביא למותם של אישה וילד: בדיקות הדם הושמדו, העו"ד קיבל כמה חודשים בפנים ויש זכה בג'וב לא קשה במיוחד - ספרן בספרייה של בית הסוהר.

טיפת יושרה אין לימניים , הם הולכים כמו סוס שמגבילים

לו את הראיה לצדדים
מילא הצדיקו את אלאור אזריה
אבל כעת הם מצדיקים את אופק בוכריס
הוא גיבור ישראל והשמאל רוצה לטרפד את מינויו לרמטכל
לא משנה שתת אלוף רחוק שנות אור מרמטכלות .
אני מציע שיגייסו חיילות רק בכדי שלחיילים חסרי איפוק כמו בוכריס תהייה אפשרות לפורקן
והחיילות יהיו רק בנות של אבות ימניים שמצדיקים את בוכריס .
בוכריס כבר יקבל את עונשו משמיים , עבר על עשרת הדיברות
מוטב כעת שיוריד את הכיפה , היא לא תועיל לו כבר

למעלה