אז גם אני קיבלתי יותר מאופק בוכריס

beatman

Member

TaL53

New member
אתה חושב שהאינסטינקט של אוסף הזכרים הצעירים

הוא לעשות שכיבות שמיכה ולאכול לוף עם המכסה של הפחית? כל צבא מתחיל מטירונות, ומה מלמדים בטירונות? כושר ו,חמש אצבעות ידית אחיזה"? לא, מלמדים משמעת. במילים אחרות, הבעיה היא לא שילוב ולא נעליים אלא בעיית משמעת.
&nbsp
תראה, אני שירתתי בפלוגה מעורבת ואיכשהו כשהיו קצינים שידעו את העבודה וחיילים איכותיים אז לא היו בעיות משמעת, אבל כשהקצינים התחלפו והגיעו חיילים סוציאופטים ואגואיסטים (השלם לבד).
&nbsp
אגב, למה לעצור רק בצבא? בוא גם נמנע מנשים וגברים לעבוד ביחד!

RubberSoul92

New member
באמת שאלה טובה

גברים מפוצצי הורמונים חייבים גוף אישה זרה, כי זה הטבע שלהם כי אין להם מה לעשות עם העוררות המינית שלהם? שמעת על המושג אוננות? את היצרים החייתים שלך תממש בארבע קירות, בינך ובין עצמך, אם קשה לך לשלוט בהם, רק אל תערב בזה נשים זרות ותמנע מהן להשתלב פה ושם.

RubberSoul92

New member
כרגיל הנשים אשמות

אין אחווה בין הגברים כי יש נשים? אתה נורמלי? לא חשבת שאין אחווה בין הגברים כי הבעיה היא בפרשנות שלהם למצב הקיים? בקולקטיבים שיש דיסציפלינה ומודעות עצמית עניינים רומנטיים נשארים מחוץ לכותלי הגדוד או העבודה. כשאני שירתתי בסדיר הייתה אחווה והיה כיף.

beatman

Member
הנשים לא אשמות בכלום

ערבובם עם גברים יוצר מצב כזה.
הגברים לא בוחרים איך לפרש, יש דברים טבעיים שאינם נמצאים בשליטה.
בכל מקום יש "עניינים רומנטיים", אפילו בצה"ל שהמשמעת בו נגד זה גבוהה.

RubberSoul92

New member
תכף תצדיק אונס, כי זה לא נמצא בשליטה

כי התרגשות מנשים זה עניין טבעי.
אתה בעל חיים או אדם בעל מודעות? תשאיר את מה שטבעי בטבע. בחברה אנשים לומדים לרסן את עצמם ואת הטבע שלהם למען חברה יציבה יותר, ואם הם לא שולטים באינסטינקטים שלהם שיפנו לשירותי הבריאות והנפש.
&nbsp
&nbsp

למה מדי צבא זה לבוש לא צנוע?

הם הרי לא ביקיני ומכסים מכף הרגל ועד הצוור, כל מה שנשאר חשוף זה רק כפות הידיים והראש, ולפעמים גם זה מכוסה.

beatman

Member
אני לא רוצה לספר מה ראיתי בצבא

בוא נגיד שהמדים האלה לא תמיד יושבים במקומם כראוי, למשל פעילות מבצעית.
חוץ מזה אצל דתיים אישה לא הולכת במכנסיים.

TaL53

New member
צה"ל עוד לא הפך לצבא הדת

ודתיים לא קובעים איך להתלבש שם.

beatman

Member
אם רוצים לגייס חרדים

יש צורך בבניית מסגרות מותאמות לחרדים.

TaL53

New member
למה אותי לא שואלים איזה מסגרת אני רוצה?

למה את החרדים אסור לחייב (לפי החוק!) אלא לבנות להם מסגרת ואחרים צריכים לקבל את החוקים כמו שהם?

beatman

Member
איזו מסגרת אתה רוצה ?

אם צה"ל הולך לקראת בני מיעוטים, יהודים קווקזים, יוצאי בריה"מ.
אז אני לא מבין למה לא ללכת לקראת חרדים שכל כך רוצים לראות אותם בצבא.

TaL53

New member
צה"ל פוטר עולים או קווקזים משירות?

לא. אני לא מבין למה צריך שוב לחזור על אותה הנקודה- הבעיה היא ש"ללכת לקראת חרדים" משמעותו לפגוע בזכויות ובשיוויון של אחרים. מבחינתך זה בסדר?

beatman

Member
זה מה שקורה תמיד

כאשר קווקזי לא מנקה שירותים ולא עושה תורנות מטבח, אחרים יעשו יותר.
כאשר מתאמצים להוציא לחג דרוזי או נוצרי/יוצא בריה"מ שמתחנן לצאת בנובי גוד, ליהודים שהם הרוב אין שום מאמץ להוציאם בחגים יהודיים.
זה בסדר מבחינתך ?
מבחינתי זה בסדר, במיוחד כאשר הקווקזים עושים יותר שמירות במקום, והיציאות של בני המיעוטים יקוזזו כאשר הם יסגרו בחגים יהודיים.
&nbsp
ללכת לקראת חרדים זה אומר לאפשר לו לגדל זקן ולתת לו להימנע משמייעת שירת נשים ושירות ביחידות ללא נשים, יחידות שממילא הוקמו עבור חרדים ואף פעם לא היו בהן נשים, כך שלא תוכל לטעון שאיזה שיוויון של אישה נפגע.
מבחינתי זה בסדר גמור.

TaL53

New member
הסיפור של הקווקזים זאת המצאה

שנית, אף אחד לא מונע מקווקזים או עולים חדשים להגיע ליחידות מסויימות כי זה לא תואם את אורח החיים של החרדים. אתה רואה את ההבדל ה"קטן" אך המהותי?!
&nbsp
שלישית, לא ראיתי שמישהו סירב להוציא יהודי לליל הסדר או לראש השנה.
&nbsp
רביעית, כבר הבאתי לך מספר תקנות ודוגמאות איך צה"ל הולך לקראת החרדים כולל אפליה של אנשים אחרים על חשבונם.
&nbsp
&nbsp

beatman

Member
זאת לא המצאה, אני נתקלתי בחיילים כאלה.

למה החלטת שבנות אמורות להגיע לגדוד נצח יהודה למשל ?
יש יחידות יעודיות עבור בנות ולשם הן מתנדבות.
&nbsp
ביחידה קרבית או מבצעית כלשהי שעובדת 24/7 שבה רוב החיילים כמובן יהודים (סטטיסטית ע"פ כלל אזרחי ישראל, לא יחידה יעודית של בדואים וכו') נניח שלצורך פעילות בט"ש בערך 3/4 מהחיילים צריכים להיות בבסיס, ורק כרבע יוצאים הביתה.
ברור שיהיו יהודים שישארו בראש השנה או פסח, לעומת זאת אם יש כמות קטנה יחסית של דרוזים/נוצרים/חוגגי נובי גוד יתאמצו להוציא חייל כזה הביתה בגלל החג(יש ממש מסמך שירד למפקדים להתחשב במקרים כאלה), למרות סדר היציאות בין החיילים.
בגדול יאזנו את זה +-, אך זאת פריוילגיה שחייל יהודי לא מקבל מעצם היותם הרוב...
&nbsp
ומדוע אני נזכרתי בזה ?
כי אני זוכר איך דרוזים לוחמים ביחידה מבצעית התלוננו שלא הוציאו אותם הביתה בחג.
אז מה קרה ? על מה הרעש ? אני יהודי וסגרתי חגים על ימין ועל שמאל, כי זה צבא וזאת פעילות מבצעית.
&nbsp
בשורה התחתונה, אם צה"ל מתחשב בכל מיני מקרים כאלה, לא יקרה כלום אם יפתחו מסגרות נוספות כמו גדוד נצח יהודה ופלוגות חרדיות בגבעתי וצנחנים ולא יכריחו חייל דתי בכלל יחידות הצבא לשמוע שירת נשים ולהתגלח.

beatman

Member
הנה, כבר שינוי לטובה

ראש אכ"א משנה את נוהל גידול הזקנים בצה"ל
ראש אגף כוח אדם בצה"ל העביר היום מכתב בו הוא מבהיר כי ישונו הנחיות גידול הזקנים בצה"ל רבני היחידות הצבאיות יהוו גורם מוסמך להמלצה על גידול זקן מטעמי דת.

למעלה