אז גם לי יש מצלמה.. וכמה עבודות

ניצנץ1

New member
כפית הירקות שלי.. לפני יום העלתי את

את הפירות הישנה.. מגנט שלם למקרר..

וואו. המגנטים הכפיות והחמסות אהבתי

במיוחד.

ניצנץ1

New member
ושרשרת שאני גאה בה.. הצלחתי

להכניס בגליל אחד שבעה גלילי פרחים שונים..

hanit3

New member
סגנון העבודה שלך באמת שונה ולא שגרת

העבודות נהדרות ומיוחדות

ניצנץ1

New member
טוב, מספיק להיום.. בהמשך אעלה

את אוסף " הקרמיקות שלי מפימו".. מזה זמן רב אני מכינה משטחי פימו בגודל 8*8 ס"מ.. לא ברור לי למה, אבל השימוש יבוא בהמשך.. אולי פיפס קיר ענק או שולחן מדליק.. יש לי כבר 12, אבל נגמרו לי שאיריות פימו " בררה", אז פס היצור נדם..

../images/Emo140.gif ניצנץ שרשור מקסים ויפהפה של עבודות יפות . . . אהבתי המגנטים מאד. . . והעבודה השיתופית עם החברות . . .נפלא

daillyg

New member
יופי של עבודות

אהבתי במיוחד את הצמיד הורוד הראשון, את הצמיד הלא שגרתי, ואת המגנטים האחרונים - ה"מוזרים". הם מקסימים.

ניצנץ1

New member
תודה לכל הבנות מכל הלב..

אתם עוד תבינו עד כמה אני מוזרה בטעם שלי.. יש לי ליין שלם של תכשיטים א - סימטריים שאף אחד לא מבין, אבל גם לא מעתיק.. כאילו- חצי שרשרת קריסטלים וחצי אחר- קורל או טורקיז או לפיס. או אבן מרכזית בצד לחלוטין..או חיבורי צבעים משונים.. אז גם ה" אבנים" הם משונות, אבל גם לא מעתיקים אותם.. יש ברכה בלהיות קצת " פסיכית".. אבל זה חובה כשעובדים במקצוע כל כך משעמם כמו שלי.. אני גם מאד מינימליסטית ביתר העבודות. אתן מוזמנות לפורום אומנות שימושית פה ב" תפוז" לראות את הליין האסיאטי של עבודות העץ שלי מאתמול בערב.. ושוב- תודה לכל המפרגנות.. כמו שאמרתי, בחברה כמו זו של פורום מכובד זה- אני בכלל פוחדת להעלות עבודות..

למעלה