אז הגעתי לאמצע הדרך ...

boolee

New member
אז הגעתי לאמצע הדרך ...

הגיעה יומה של השקילה השבועית שלי ולאחריה הבנתי שהגעתי בעצם לאמצע הדרך. ראשית, חלפתי את חגיגות ה-90 והגעתי כבר ל-89.5 , ושנית, ירדתי בדיוק 19.5 ק"ג ונותרו עוד 19.5 ק"ג למשקל של 70 ק"ג שהוא מה שנקרא משקל היעד. אז ראשית, אני די גאה בעצמי על כך שהמטרות הקטנות שאני מציבה לעצמי אכן מתממשות. ושנית, אני כ"כ שמחה שיש לי אתכם שתתמכו בי לאורך כל הדרך. נכון שעדין נותרה סוגיה אחת מאד מאד כואבת שאני צריכה לטפל בה - הפעילות הגופנית. אני לא מוצאת את הכוחות ולא מוצאת את הזמן לשלב את ההליכה בשיגרת היום-יום שלי. כנראה שאני לא מספיק רוצה בכך, מה גם שהחום הנוראי ששורר בחוץ לא מעודד אותי לצאת החוצה ובשעות הערב כשכבר קריר אני נשפכת לי על המיטה ללא כוחות אחרי יום עבודה ארוך ומתיש. ברור לי הרי שלאורך זמן קצב הירידה במשקל ילך ויפחת וללא פעילות גופנית כל העסק ייתקע, אבל מה עושים שאת הכוחות היחידים שיש לי אני מפנה לכיוון של שינוי הרגלי אכילה ... כנראה שזה המצב לעת עתה. אז זהו, שיהיה לכולכם בוקר נהדר ושקט, בולי.

אביטל +

New member
היי בולי../images/Emo24.gif

ברכותיי לרגל החגיגות
נכון שזו הרגשה מדהימה ?
לגבי הפעילות הגופנית - אולי ברגע שהירידה תתקע, זה יהיה הרגע שבו תקבלי כוחות להתחיל עם הפעילות. האם שקלת אולי לנסות פעילות אחרת ? משהו אולי במקום ממוזג שיקל עלייך ? יש חוגים שונים - אירובי, חיטובים למיניהם, יוגה ועוד כל מיני דברים שדוברו פה. אפשר גם הליכה על מסילה בחדר כושר. בקיצור, יש דרכים שונות לפעילות. צריך רק לנסות. שיהיה לך יום נהדר

boolee

New member
אביטל ...

תודה על הברכות והעידוד. את יודעת, בענין חוגים, כנראה שעוד ייקח לי זמן עד שארגיש עם עצמי מספיק נח בשביל לקפץ לצד כל החטובות ... חוץ מזה, בזמנים כאלה, אנחנו משתדלים לחסוך ואני תמיד מאלו שטענו שמי שרוצה באמת לעשות פעילות גופנית לא חייב וגם לא צריך לשלם עליה כסף. כנראה את צודקת שברגע שהירידה תיתקע יגיעו הכוחות ... הלוואי.

שלגיה**

New member
וווואאאאאאאאוווווו ../images/Emo24.gif

איזה יופי בולי. אני מאושרת בשבילך. אין כמו הודעה כזו על הבוקר ועוד ביום ראשון. ממש לפתוח את השבוע בפורום ברגל ימין.. שמחה שאת בחצי הדרך...שמחה שעמדת בשבוע הקשה של האבטיח והבולגרית (את מסוגלת לאכול אבטיח היום?).. לגבי הפעילות הגופנית אז אין לי מה להציע חוץ ממה שאביטל הציעה...אבל מישהי שיכולה ללכת איתך זה גם נחשב להצעה? אני "פנויה להובלה" ואת מוזמנת ללכת איתי מתי שתרצי... גאה בך על ההישגים !!!!!!!!!!!!! ומאושרת בשבילך כבר אמרתי? שבוע טוב ובהצלחה בהמשך

boolee

New member
שלגיה ...

למרבה הפלא - אבטיח אף פעם לא נמאס עלי - כן, אני יכולה לאכול אבטיח, אבל במידה. הייתי שמחה להצטרף אליך להליכה - אבל אין לי כוח אחרי יום עבודה לצאת אל הרחוב ולצעוד ... מקווה שיבוא היום ואוכל לספר כאן בגאווה שאני צועדת לפחות 4 פעמים בשבוע, ועד אז אסתפק בלהתגאות על הירידה במשקל ...

שלגיה**

New member
אני עוד אזכיר לך את ההודעה הזו...

אנחנו ממש הפוכות.. אני הולכת 6 פעמים
בשבוע אבל תקועה
עם המשקל ואת יורדת
במשקל...והולכת
נאדה... מה יותר טוב..?
יותר טוב לרדת במשקל ...

boolee

New member
איפה אלי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לדעתי הלא מקצועית לחלוטין - עדיף לעשות ספורט, כי אז את משפרת את חילוף החומרים ובונה שריר, שכמובן שורף יותר קלוריות, אל תשכחי גם ששריר שוקל יותר משומן אז בעצם יכול מאד להיות ששרפת המון שומנים, ירדת בהיקפים ופשוט המשקל מראה לך את המשקל של השרירים. הייתי רוצה שדוקא אלי יגיב למה שכתבת כי הוא בטוח יתן לך ניתוח מעמיק יותר ומשכנע יותר.

אלי מתכונן לנסיעתו לחו"ל ../images/Emo7.gif

הוא ממריא ביום רביעי בלילה ועסוק מעל הראש. יחזור בסוף אוגוסט ואמר שינסה להכנס לפורום, רק שהוא יכתוב באנגלית. (אפילו בסינית נקבל אותו
). דליה.

אלי ו.

New member
אני כאן

והתשובה היא כמו כל דבר: זה לא פשוט. אם באמת עולים במסת שריר ויורדים בשומן זה נהדר. אם לעומת זאת נשארים אותו הדבר למרות המאמצים תקופה, זה לא כ"כ טוב וצריך לבדוק איפה אפשר לשפר. אפשר לבדוק אם ממש מתעקשים את אחוזי השומן (יש מקום אחד מדויק בארץ אצל יאיר להב ברמה"ש) או פשוט לראות אתת ההתקדמות בהיקפים בראי או בבגדים. אצל שלגיה לדוגמא, בין המפגשים אפשר לראות הבדלים די רציניים, הרבה יותר ממה שההבדלים במשקל מראים, לכן אני נוטה לומר שאת צודקת ויש כאן ירידה בשומן ועליה בשריר.

שלגיה**

New member
אלי עשית לי את היום עם המחמאה

איזה כיף !!!!!!!! אני באמת הולכת יותר (שעה במקום 45 דק´)... וגם הולכת יותר מהר.. ועכשיו עם הדיסקים שבולי דאגה להכין לי אני בכלל רצה..(לא רצה אלא הולכת ממש ממש מהר שאני לא מספיקה אפילו להסתכל אם יש חתיכים מולי..סתאאאם..). תודה על המחמאה... משלגיה שבונה שריר...

אלי ו.

New member
את יודעת שאחזור במהרה

אין לי ברירה, קניתי בית. דרך אגב, בל בל, אנחנו נהיה שכנים בקרוב.

חן123

New member
לא יודעת אם את זוכרת

גם שם הייתי חן, דיברנו פעם בטלפון (ולכן אני יודעת את שמך - רמז), בתקופה של שרית, מירי וכו´ כעת אני אמא טריה עם עודפים והנקה ומחפשת דרך להפטר מלא מעט ק"ג זוכרת?

שלגיה**

New member
סליחה חן....

אבל אני ממש לא זוכרת...עבר כל כך הרבה זמן מאז הפורום של שרית בIOL חבל שאין יותר את הפורום ההוא כדי להזכר.... SORRY ברכות על האמהות הטרייה.

חן (*_*)

New member
כל הכבוד למסיבת חצי הדרך ../images/Emo106.gif

אני יודעת כמה זה קשה, מאחלת לך להמשיך ולהשלים את המשימה- לחגוג את מסיבת ההגעה למשקל היעד
בהצלחה

למעלה