בולייייייי ../images/Emo24.gif
שבוע שעבר היה אחד הקשים שלי בספורט. להישפך על המיטה גם לא תתאר מספיק טוב את המצב. אז בכנות פעם אחת מזה המון זמן שבוע שעבר לא עשיתי, כל השאר נלחמתי בכוח. אבל זוכרת את השיחות שלנו בוואלה בולי?? אני יודעת יודעת יודעתתתתת מה זה להישפך, חושבים שאין כוח!! הדגים עלו על העצים - הוא "נגמר"... אבל איך תסבירי שגם במצב הזה אם רק עושים את שבריר ההתחלה הדקות הראשונות, ומסיימים לא "מבינים" איפה הכוח הזה היה, איפה הוא הסתתר. אני חושבת, שלא רק שהספורט ממריץ את כל מחזור הדם ומשם מגיעה כל ההתעוררות. אני גם שמה לב שיש לזה גם השפעה מתמשכת עד ליום המחרת. כשאני לא עושה יום אחד, למחרת אני הרבה יותר "נבולה". איזה הבדלללל!!! אז הייתי ב"אין כוח" ואח"כ ב"יש" - מה אגיד לך בולי..... וכבר מתגלה כזה אור גדול אצלך מהעבר השני !!!
תראי בולי, עברתי דרך ארוכה בקטע של הירידה במשקל. ואם תשאלי אותי היום מה הדבר הכי חשוב שקרה לי. זה שהרגלי האכילה שלי השתנו לחלוטין, שינוי פנימי (!) עצום!! את מכירה הרי את כל השיחות והדיבורים בינינו על לא ללכת על זה רק כדבר טכני בלבד אלא גם שזה יתחבר רגשית/נפשית אלינו, כדי שזה יהפוך לדבר טבעי ולא משהו כפוי. ותאמיני לי בולי, כשאני אומרת לך שזה עובד!!!! עובד שחבל"ז!!!! השילוב של הנפש "הרגיע" את הציפור הקטנה הזו וגם לא "נתן" לרעב הנפשי לעלות על הפרק בכלל. ובסה"כ הרי החלום הכ-י ענק שלנו זה לא רק לרדת, אלא להגיע לידי כך שאח"כ בשלב השמירה זה לא יהיה עם מתח של "להחזיק מעמד" או לחשוש חלילה מנסיגה אחרי כל המאמץ להגיע לשם, לעבור את הנקודה המסוימת שהכל זורם ומרגישים טוב, שלמות. אז המילים שלך שאת מפנה את הכוחות לשינוי הרגלי האכילה. דבר ענקי ענקי לשמוע ממך !!!! תגלי "לפתע" כשאת מצליחה להמשיך להשיל את הק"ג בקלות ולא מתעסקת עם זה כל כך כי טוב לך בדרך שאת עושה זאת. קאפיש??? (כן.
). והספורט?? אם לא תיבהלי מזה מדי, (אני זוכרת את עצמי לא אכחיש) ותחליטי גם בתור התחלה על פעמיים בשבוע ובלי לחץ של מהירות וכו´...בראש טוב. תראי אם זה לא מה שישבור לך את "הקרח"..
. ולא אפרד ממך בלי חיבוק חזק (חשבתי עלייך השבת ושאת חסרה ..
ומה קורה איתך ומה שלומך...ו.ו..). דליה.