אז, ההופעה בזאפה

אז, ההופעה בזאפה

מי בא/ה?

hadarinke

New member
היה ממש טוב!

נהניתי והתפרעתי עם חברה טובה ואפילו דמעתי קצת. אני לא רגשנית, אבל זה מתקשר למשהו שקרה לי לאחרונה. בכל מקרה, היה ממש כיף! יזהר עלה והם ניהלו שיחה קצרה ומשעשעת ואז ביצעו 3 שירים. והיה קסיוס!

דידושקע

New member
וואו היה פשוט מעולההה!!

כזה כיףףףף קודם כל כי הלכתי עם אחותי, ומלא מלא זמן לא יצא לנו ככה לבלות אחת על אחת, ואני גם בספק אם זה היה קורה אם לא הייתי זוכה בכרטיס (אז מלא מלא תודה) וברור ש-טוב, הרונה. אני לא באמת צריכה לפרט. זה היה הדבר הכי כיף שעשיתי, מאז ההופעה האחרונה שהייתי בה
והיא גם אמרה לנו שאנחנו קהל חמוד. ויזהר החמיא לה על הנעליים, ואז איכשהו השיחה התגלגלה לדיבורים על כדורגל ופיני גרשון (כן? או שחקן אחר?) מה שהיה לי קצת מוזר מבחינת הקהל, זה איך כמעט כולו יושב זקוף, כמעט בלי לזוז, בעוד שהתופים בשיאם וכל הכלים מנגנים בכזאת הרמוניה. אני פשוט לא מסוגלת, אני חייבת לזוז, לעצום עיניים, לפתוח, להסתכל למעלה לתאורה, ולמטה, ולבמה, ולהקפיץ את הרגל.... אז הרגשתי קצת בולטת בנוף הקהל הרונאי מההיבט הזה. אולי אני מקרה מיוחד. משהו שההופעה גרמה לי לחשוב עליו- זה כמה כיף לרונה שהיא עוסקת במה שהיא באמת אוהבת. רואים כמה היא נהנית כשהיא מופיעה. היא תמיד מספרת איך כבר בגיל 12 היה לה ברור שהיא תחזיק גיטרה ותנגן ותשיר. והיא באמת הלכה על זה, וזה לא מובן מאליו. לא חסרים אנשים שראו את עצמם "כוכבי רוק" ובסוף מצאו את עצמם במשרד מול מחשב עם שיער מקריח וכרס. אולי לא כולם היו רציניים, אבל בטוח יש כאלה שרק היה חסר להם את האומץ ואת הביצים. למרות שקצת קשה לי לחשוב על רונה עובדת במשרד. אולי באיקאה
את סדר השירים אני לא זוכרת וגם לא צריכה לזכור, כי גנבתי בשושו את הפלייליסט (של רונה!!), ומחר (היום) בשעה שפויה יותר אני אעדכן. מבטיחה גם תמונות, אחותי צילמה המון.

היה מגניב

אבל לא חייבים לשבת בשקט (במקרה שלנו ממש לא היינו בשקט) אפשר לעמוד לתופף על השולחן ולצעוק כול מיני דברים.(בזה אני פחות טובה) למרת שלא הצלחנו להזיז אותה מהרשמת שירים. היה כיף, היה יפה, היה משעשע. ולערב אחד הייתי שמעון איזנמן. כבוד לרותם, ותודה שהרשת לי להשאיל את המיטה שלך

צארמד

New member
היתה הופעה מדהימה! ../images/Emo9.gif

ודווקא ראיתי מלא אנשים שמזיזים את הראש ואת הגוף ורוקדים קצת (אני הקפצתי את הרגל רצוף לאורך כל ההופעה), אבל נראה לי שיש משהו במקום ובאווירה שפשוט לא הרגיש שממש מתאים לזוז יותר מדי. אהמ... ומשהו שקצת הטריד אותי... זו רק אני, או שלערן וייץ יש מבט תמידי שנראה כאילו הוא אוטוטו חותך את הורידים? :S

דידושקע

New member
היו אנשים שהזיזו את הראש קצת וכאלה,

אבל אני מתכוונת ללהיכנס לזה לגמרי, ממש להתמסר ולא לחשוב אם אתה נראה מטופש או מגוחך או בכלל לא בקצב. ואת זה לא ממש היה, לפחות לא באיזור שאני ישבתי בו (צד ימין של הבמה). וערן כזה חמוד! הוא תמיד רציני נורא וכמעט שלא יוצר קשר עין עם הקהל, אבל ממש התעקשתי על זה ובסוף המבטים שלנו נפגשו איזה פעם או פעמיים

גוזלה

New member
לא יודעת לגבי ערן

אבל בהופעה הזו רותם ואני כמה וכמה פעמים מצאנו את עצמנו על הגבול של לחתוך ורידים, לבין למות מוות טבעי... היו שם ביצועים כל כך כל כך כל כך גררר.... [ואני מדברת כמובן על "במערכת הדם", שזה בכלל לא חוקי להמשיך אחריו כאילו כלום עם "prison"... וכמובן "המעיין הזוהר", שהורס לי את החיים פעם אחר פעם... ובדרך עוד כמה, מעולים מעולים מעולים.... :]

hadarinke

New member
תודה תפוז! ../images/Emo46.gif

היה כ"כ מקסים. הביצועים באמת היו ממש מעולים. כל שיר העביר תחושה אחרת וההופעה נגמרה מהר מדי

ROTEM30035

New member
כל כך כל כך גרררר

זו בדיוק ההגדרה. במערכת הדם על שני חצאי בירה, זה עוד יותר לא חוקי. שתדעי לך. מצאתי אגב, גירסת הופעה של במערכת הדם מההופעה בלבונטין, יא-אללה, היא למדה לדפוק סולואים הבחורה
אוף, שתוציא כבר איזה דיסק רוקנרול אמיתי.

ROTEM30035

New member
ואם כבר אז כבר

מצאתי גם, אולי בדיליי קל, שמישהו העלה את ההופעה לזכרה של ענבל פרלמוטר ליו-טיוב אפשר למצוא שם הרבה גרסאות קאבר עם רונה, לא באיכות על. אבל מגניב. ועצוב. ונוסטלגי. והרבה דברים. חשבתי שהיום, רונה בטח הייתה מקבלת מקום טוב יותר על הבמה. תהנו: עד העונג הבא

למעלה