וואו היה פשוט מעולההה!!
כזה כיףףףף קודם כל כי הלכתי עם אחותי, ומלא מלא זמן לא יצא לנו ככה לבלות אחת על אחת, ואני גם בספק אם זה היה קורה אם לא הייתי זוכה בכרטיס (אז מלא מלא תודה) וברור ש-טוב, הרונה. אני לא באמת צריכה לפרט. זה היה הדבר הכי כיף שעשיתי, מאז ההופעה האחרונה שהייתי בה
והיא גם אמרה לנו שאנחנו קהל חמוד. ויזהר החמיא לה על הנעליים, ואז איכשהו השיחה התגלגלה לדיבורים על כדורגל ופיני גרשון (כן? או שחקן אחר?) מה שהיה לי קצת מוזר מבחינת הקהל, זה איך כמעט כולו יושב זקוף, כמעט בלי לזוז, בעוד שהתופים בשיאם וכל הכלים מנגנים בכזאת הרמוניה. אני פשוט לא מסוגלת, אני חייבת לזוז, לעצום עיניים, לפתוח, להסתכל למעלה לתאורה, ולמטה, ולבמה, ולהקפיץ את הרגל.... אז הרגשתי קצת בולטת בנוף הקהל הרונאי מההיבט הזה. אולי אני מקרה מיוחד. משהו שההופעה גרמה לי לחשוב עליו- זה כמה כיף לרונה שהיא עוסקת במה שהיא באמת אוהבת. רואים כמה היא נהנית כשהיא מופיעה. היא תמיד מספרת איך כבר בגיל 12 היה לה ברור שהיא תחזיק גיטרה ותנגן ותשיר. והיא באמת הלכה על זה, וזה לא מובן מאליו. לא חסרים אנשים שראו את עצמם "כוכבי רוק" ובסוף מצאו את עצמם במשרד מול מחשב עם שיער מקריח וכרס. אולי לא כולם היו רציניים, אבל בטוח יש כאלה שרק היה חסר להם את האומץ ואת הביצים. למרות שקצת קשה לי לחשוב על רונה עובדת במשרד. אולי באיקאה
את סדר השירים אני לא זוכרת וגם לא צריכה לזכור, כי גנבתי בשושו את הפלייליסט (של רונה!!), ומחר (היום) בשעה שפויה יותר אני אעדכן. מבטיחה גם תמונות, אחותי צילמה המון.