אנחנו אוהבים חדשים וחדשות, הייתי מציעה לך קפה ועוגה אבל צום וכאלה. ספרי לנו משהו מעניין על עצמך, ואז משהו מעניין על רונה. אוהבת את רונה זו כבר התחלה טובה =]
אבל נכנסתי לתפוז פעם ראשונה לפני כמה שנים ככה ש... משהו מעניין על עצמי- הנגן שלי סובל מפיצול אישיות רציני- מצד אחד רוק קלאסי ואיכותי (כשרונה קינן ואוונסנס בראש הראשימה) ומצד שני בהיפ הופ/פופ טרנדי שזה מה שאני רוקדת כבר חמש שנים.. משהו מעניין על רונה (שאתם בטח כולכם יודעים): את השריקה, המדליקה שהיא עושה בהופעות היא למדה רק אחרי שיצא שירים ליואל (שם שורק ערן וייץ) *ומהרגע שהתחלתי לאהוב אותה עד ישכלתי ללכת להופעה פעם ראשונה עברה קצת יותר משנה ולא היה לי עם מי אז הלכתי לבד. בתמורה, אתם יכולים לספר לי קצת על הפורום?
ובכן, קודם כל - דברים קורים פה. שתדעי. אבל חוצמזה, את מוזמנת לשוטט קצת בקישורים, את תגלי דברים מעניינים. נגיד, רונה היא ראש הממשלה כאן ויהוא ירון מחביא גופות בקונטרה-באס. יש לנו חולצה בהתהוות ובלי סוף פרטים קטנים ולא חשובים, שאנחנו יודעים על הקריירה של רונה בעשור האחרון. ועוד. כאלה אנחנו.
אחרי המון זמן שרציתי ללכת להופעה, סופסוף הגיע גם תורי, ובצעד ספונטני בטירוף הזמנתי כרטיס והגעתי עם גילי-ציורי-ידיים. הופעה ראשונה שלי אז התרגשתי כמו בת ארבע, בערך. האמת היא שפחדתי להתאכזב, כי הגעתי עם כלכך הרבה ציפיות... שמחה לגלות שיצאתי מטומטמת. היא מהממת. כמה כישרון בבחורה אחת. הורידה לי את הלב לתחתונים בכל מילה מחדש. גם אני שנוררתי לי את הליינאפ, אז ככה- עיניים זרות הקול שקורא לי הבית האפור אתה מתעורר קוציםם מיהו המיילל במערכת הדם prison הירושימה רגע אגם קפוא תן לי קצת ממך (ארבעת האחרונים עם יזהר) גלויה עשר שניות המעיין הזוהר הדרן - הריקוד המוזר, קסיוס ומבול. נגמר לי כלכך מהר. כשיצאנו פגשתי את המנהלת ועוד ארבע בנות מהפורום, ששמעתי עליו לראשונה אתמול.
שמחתי לגלות שיש מקום להתעדכן ולשתף. צילמתי קצת תמונות, לאן אפשר להעלות? פתחתן אלבום להופעה או משהו? בקיצור, אני מתכוונת להיות פה הרבה, אז הי וברוכה הבאה לי.