אז, ההופעה בזאפה

סתיוי17

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נזכרתי שיש לי בי"ס מחר.
אז שאר התמונות נמצאות בפייסבוק (stav abarjil). לילה טוב.

ROTEM30035

New member
סחטיין עלייך ../images/Emo45.gif

מתי היא פרשה ככה את הידיים? נראה לי שפספסתי את זה בין בירה לבירה...

גוזלה

New member
נו באמת,

זו תנועת הסיום האופיינית שלה- "תודה לכם!" ואז היא פורסת ידיים בקריאה לשאר הנגנים להצטרף אליה להשתחוות המסורתית.... :]

Cielarko

New member
בערך. ../images/Emo13.gif

הייתי פה כבר פעם. נגררתי מהאוזניים ליתר דיוק. אבל אני לא מסתדרת כל כך עם תפוז אז פעילה אני לא ממש. תודה בכל מקרה.

גוזלה

New member
רגע-רגע...

את ילדת הידיים? [לא הצלחתי למצא את הקישור כדי לוודא... רותם... אני חושבת שיש לך בעיה בתיקיות ובקישורים.... או שאולי הבעיה היא אצלי??? ]

ROTEM30035

New member
זה נמצא בהודעות נבחרות כמובן

טאג-ליינס בשמם המוכר פחות או יותר. אם לא תסתדרי, אני אקשר אותך. בינתיים, אני אתן לך להתאמץ קצת

shumano

New member
שיט, איך רציתי לבוא

וזה לא הסתדר. אין צ'אנס שאפספס את ההופעה הבאה בת"א. אני כל כך מתגעגעת להופעות האלה. הכי אוהבת לראות המון המון בנות יפות עם קוקו, דומות לה בטירוף. עוד יש כאלו או שהקהל הזדקן (ציפור לחשה לי)?

גוזלה

New member
הקהל... איך לומר?

השתנה. עדיין מכיל בנות-יפות-עם-קוקו, אבל במקביל מכיל גם זוגות מבוגרים יותר, עם עיניים בורקות, וגם, לפרקים, זוגות צעירים [סטרייטים! ], שבאים להינות ממוסיקה איכותית :] אל תפספסי הופעות תל אביביות! :] היא הבטיחה שפעם הבאה היא תעשה וולס! :]

shumano

New member
בנות יפות

אני הלכתי להופעות בעיקר בשנים 2005-2006, בקהל ישבו בנות שהיו כמו השתקפות לרונה. אהבתי את זה וגם לא עשיתי עם זה כלום. חברות שלי מספרות שהקהל השתנה לגמרי, והנערות היפות כבר לא שם. כנראה שאני צריכה לבדוק בעצמי. רציתי ממש להגיע להופה בזאפה והכל השתבש לי בדרך, אז אסמוך על העיניים שלכן. נתראה בהופעה הבאה!

גוזלה

New member
בינתיים, מוזמנת

להישאר פה, לפחות כדי להיזכר באותן הבנות היפות, עם הקוקו:] [2005-2006 היו הימים של תמונע. גמני הייתי שם. כן, אין ספק שהקהל השתנה. לא בהכרח לרעה. פשוט הפך להיות מגוון יותר... ] למה בעצם- לא יצא לך להיות בהופעות של הרונה מאז 2006?

למעלה