שמעת על הגלידה החדשה -בהכנה ביתית?
אני מכינה לפי 4 שמנת מתוקה להקציף, לא יותר מדי קצפת רכה, ואז להוסיף פחית של חלב מרוכז , זה נראה שהקצפת חוזרת להיות נוזלית יותר וזה בסדר ואז להוסיף טעמים שאוהבים אצלכם, אצלי נוסה בהצלחה: שברי עוגיות אוראו ותמצית וניל -לערבב את האוראו ממש מעט אחרת הגלידה נצבעת באפור כף קפה מומס ב2 כפות מים רותחים שוקולד , הוספתי גאנש של שוקולד מריר חם לתוך התערובת וחלק התערבב וחלק נשאר גושים חלומים כאלה 2 כפות מחית פיסטוק - גלידת פיסטוק מופלאה 2 כפות חמאת בוטנים שוב אני אוהבת להוסיף אותה חמה לתערובת ואז נהיים לי גושים של חמאת בוטנים קניתי גביעי גלידה וזה מושלם , את יכולה גם להוסיף סוכריות/ שוקולדים קצוצים , קרמל מלוח ממש כל דבר . וחוץ מזה נאפוליון/בלינצ'ס / פעם קניתי רביולי מומלא במסקרפונה מתוקה ועשיתי לזה רוטב שוקולד ותותים קרמבו אני עושה עם גלידה בפנים - בטעם מוקה , על בסיס עוגיית אורואו שמנת מתוקה עם 250 שוקולד לבן להכין גאנש +כפית נס קפה , לקרר 4 שעות, ואח"כ להקציף עם עוד שמנת , לזלף על כל עוגיה , להקפיא לילה ואח"כ לטבול בשוקולד מריר/חלב/ לבן /רובי מה שבא לך