אז..היי?

just טלוש

New member
אז..היי?

החלטתי להצטרף רשמיתXD כבר כמה זמן שאני קוראת אצלכם ואתם חביבים אז הצטרפתי אליכם כי גמני מאוד אוהבת את גאנס
מןןןןןןןןן הסתםםםםםםםםםםםםם
. אני עדיין קצת חדשה בעניין שלהם אבל כבר הספקתי להכיר המון שירים.. וכולם אבל כולם מדהימים
בהתחלה נכנסתי לקטע של גאנס רק בגלל נובמבר ריין
[השיר הכי יפה בעולם] ואח"כ כבר גיליתי את כולן וזה.. אז אני טל
קראו לי טלוש עדיף בת 14[תסקלו אותי באבנים נו!
] מחולון.. השירים שאני הכי אוהבת של גאנס הם..: Love hurts,november rain,sweet child of mine,welcome to the jungle[OMG הוא גונח!!!! אעאעאעעאעאעא
],estranged,patience[איך לא],live and let die, וכמובן- knocking on heaven'd door[כי הביצוע שלהם הכי מעולה לדעתי יותר משל לד זפלין ושל בוב דילן] אה ועוד משהו
לא אכפת לי בכלל שאקסל יבוא אליי ויאנוס אותי. לא בכלל לא אכפת לי
בכלל לא!!!!!
אז..תקבלו אותי יפה?

just טלוש

New member
וכמובן מיי מישל גם אדיר.../images/Emo99.gif

אה וראיתי אתכם במפגש פורוםנראה שהיה מזה כיף
הג'ים הזה[סורי שנאי לא יודעת מי אתה
]מעלף
נו טובגם אקסל
!!! עחעחחעאה ואני אוהבת גם את אירוסמית'[וראיתי שמישהי העלתה תמונה של סטיבן המושלם שלי-והוא עוד לא בן 60!!! שתקו!! חעחעח] ועוד כמה.. אבל אין אין על גאנס

just טלוש

New member
אירוסמית' זה שליטע.

וגם גאנס
ברור
אני הכי אוהבת את amazing
למרות שאיי דונט וונא מיס א טינג[כן כי אין לי כוח לכתוב לפעמים] זה גם השיר הכי יפה בעולם אני חושבת נוווו קשה להחליטXD

I am Cornholio

New member
מכל השירים שלהם דווקא את

I Don't Wanna Miss A Thing??? חרוווששש! "לוב אין אן אלבייטור" שיר ענק!!!!

just טלוש

New member
כן...עם ההם..שכחתי תשם../images/Emo6.gif

שיר מעולה. גם לוב אין אלוויטור.. אין על אירוסמית

I am Cornholio

New member
נעם!!!!../images/Emo13.gif

כפירע שלי! הממ, כן, שיר טוב ווק דיס וואי, זה עם RUN DMC...

cold metal ass

New member
שירר ענק !!

חדשה |סמיילי עם משקפי שמש עושה פרצוץ קשוח|(הם לא עובדים לי)

Queen for a day

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

אני איב, גמאני בקרוב בת 14. מדוע שיסקלו אותך? :ם בכלמקרה, השתלבות מהירה/נעימה/מהנה/ווטאבר.
דייייייייייי עם אקסל!!!!%$&%^*#%*&#%&*#%^*# למה כולן סוגדות לו?!;[ מצטערת, הייתי צכה לפרוק:]

just טלוש

New member
כי אני כזאת קטנה../images/Emo6.gif

תגידי את מכירה את ישראל הברוקולי??? חעחעחע כי שמעתי שיש לו ידידה שקוראים לה איב אז אם כן בקיצור אני מכירה אותו גם די הרבה זמן אני מגיבה אצלו באתר בכינוי טלטול אה ובואי אני אסביר לך למה כולם סוגדות לו.. כי.. אקסל.. זה.. הדבר.. הכי מושלם ביקום!!!!!![או שהוא היה*
כי הוא התכער ושמן!חעחע] אין אין אין. פשוט לשבת לבהות בתמונה ולהתפלל שיום אחד יבוא מישהו כזה ויאנוס אותך. XD

אני יודע שאני לא לוקח.

למרות שתכלס, אפילו אני נראה יותר טוב מאיך שהוא נראה היום, פיכס.

למעלה