אני "סוגדת" לו בגלל
חיית הבמה המופלאה שהוא! הריקוד הסקסי הזה שהוא עושה עם האגן
כבש אותי, כ"כ טבעי, פרוע, משוחרר, מטורף- כמו שרק אקסל יודע להיות! והקול שלו לא הכי "זמיר" בסצינת הרוק, אבל מאוד מיוחד ותואם לחלוטין את האקט שלו, מחוספס, מגיע עד לקצה גבול היכולת, בלי ריסון ואיפוק, גם הטווח המוזיקלי האומנותי שלו מגוון ורחב, היכולת שלו להגיש בצורה מוצלחת ואמינה רוק מרקיד וכסחני מצד אחד ומלודיות שפורטות על מתרי הלב מצד שני בלי לצאת פוזיונר מלוקק כמו רוב הרוקיסטים שמנסים לשיר בלדות נוגות... המילים המדוייקות והעמוקות שהוא כותב לשירים... בגלל זה אני אוהבת את אקסל! בנוסף לזה הוא (היה) חתיך אלוהי!! מה שהפך אותו מעוד כוכב מוכשר לסוג של "תופעה על טבעית", כאילו פאקינג כמה מושלם אדם יכול להיות? אז זהו ש... את כל השריטות שלו הוא קיבל באופי כנראה, היה לו חרא של אופי ותסביכים נפשיים שגרמו לא לעשות שטויות ולקבל החלטות תמוהות וחפוזות.. הבן אדם נראה לי לא היה צפוי אפילו לעצמו.. אבל זה עדיין לא מבטל את הכשרון האדיר שהיה לו ואני מקווה שעדיין יש. ממתינה לשירים החדשים שיגיעו ויוכיחו זאת (מהאזנה לדמויים לדעתי האלבום נשמע מעניין ומעורר ציפייה), מקווה שלא אתאכזב. ואין הרבה מה לקשקש על היופי שלו עכשיו. את היופי הוא איבד עם השנים (אבל תמיד אפשר להתענג על נפלאות העבר
). עכשיו הוא יוכיח את עצמו על בסיס הכשרון נטו !.