אז הנה המוצ´קה שלי בעצם זה צריך להיות ברבים
א אלהלה New member 12/1/03 #7 כל אלה ועודדדדדדדד../images/Emo13.gif העוד בחוץ ורק אוכלים ודואגים שלא יהיו לי נחשים ועכברים בסביבה הקרובה
כל אלה ועודדדדדדדד../images/Emo13.gif העוד בחוץ ורק אוכלים ודואגים שלא יהיו לי נחשים ועכברים בסביבה הקרובה
M Minerva New member 12/1/03 #20 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאיזה מקסימיים!../images/Emo99.gif
ס ס מ ד י New member 11/1/03 #6 יאאא הראשון הכי מתוק!../images/Emo63.gif איזה מתוקונים לאכול את כולם!!! מיאו מיאו מתוקונייים *נכנסת להתקף היסטרי של ´פוצי מוצי קוצי´*
יאאא הראשון הכי מתוק!../images/Emo63.gif איזה מתוקונים לאכול את כולם!!! מיאו מיאו מתוקונייים *נכנסת להתקף היסטרי של ´פוצי מוצי קוצי´*
א אלהלה New member 12/1/03 #8 אולי הכי מותק במראה../images/Emo13.gif אבל הכי פסיכי בהתנהגות דווקא הפחתולים הרבה יותר נורמליים מהגזעי הזה אבל גם הוא חמוד
אולי הכי מותק במראה../images/Emo13.gif אבל הכי פסיכי בהתנהגות דווקא הפחתולים הרבה יותר נורמליים מהגזעי הזה אבל גם הוא חמוד
O o l i v i a New member 12/1/03 #17 בובו אחרון חביב, כולם בבית ולא סובלים האחד את השניה מה שחשוב הוא שאנו כן אוהבים אותם, יש קצת מלחמות בינהם אנו משתדלים לשמור על שלום בית,עושים הפרדת כוחות, ןיותר מכך הצלנו אותם מהרחוב ומהתעללות.
בובו אחרון חביב, כולם בבית ולא סובלים האחד את השניה מה שחשוב הוא שאנו כן אוהבים אותם, יש קצת מלחמות בינהם אנו משתדלים לשמור על שלום בית,עושים הפרדת כוחות, ןיותר מכך הצלנו אותם מהרחוב ומהתעללות.
M Minerva New member 12/1/03 #21 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifאיזה מדהימים! שין שין נראה רשע...