OLIVIA גם לך עשיתי קולז´ בידידות..
O o l i v i a New member 12/1/03 #31 טומי../images/Emo51.gifוקח ../images/Emo24.gif והלוואי והיה לי פסיק מכשרון הצילום שלך, כמובן שביקרתי באתר שלך אין מילים פשוט מדהים ועוד הלוואי, שהיית מצלם את עבודות היד שלי. שוב תודה.
טומי../images/Emo51.gifוקח ../images/Emo24.gif והלוואי והיה לי פסיק מכשרון הצילום שלך, כמובן שביקרתי באתר שלך אין מילים פשוט מדהים ועוד הלוואי, שהיית מצלם את עבודות היד שלי. שוב תודה.
ג גלי® New member 12/1/03 #19 גם לי יש עדר .... בתוך הבית ,בקומה רביעית , והם לא יוצאים... חמישה מקסימים , ארבע נקבות וזכר , חתולי פ"ז גזעיים.... צריכה לצלם אותם מתישהו...
גם לי יש עדר .... בתוך הבית ,בקומה רביעית , והם לא יוצאים... חמישה מקסימים , ארבע נקבות וזכר , חתולי פ"ז גזעיים.... צריכה לצלם אותם מתישהו...
R reuven4u New member 12/1/03 #25 וגם ה-macskak כאן יש עוד אחד שלא שמככב בתמונה הקודמת עם קושקוש בקטו בצד
R reuven4u New member 12/1/03 #28 כן , הוא חמוד מאוד עושה הרבה צרות... הוא הגיע אחרון למשפחה ) (אימץ אותנו לפני כשנתיים וחצי) תודה על ה"גלויה"!
כן , הוא חמוד מאוד עושה הרבה צרות... הוא הגיע אחרון למשפחה ) (אימץ אותנו לפני כשנתיים וחצי) תודה על ה"גלויה"!
פ פרח הקקטוס New member 13/1/03 #32 איזה אוסף מקסים|מיצי גם לי יש 8 חתולים (נכון לעכשיו - כי הם כל הזמן מתרבים) יפהפיים כמו שחתולי פח זבל יכולים להיות. אני מטפלת ומאכילה אותם בגינת הבית. נורא חבל שאני לא יכולה לצרף את התמונות שלהם (יש לי תמונות) מסיבות טכניות. הייתי יכולה לקבל גם אני קולז´ מטומי.
איזה אוסף מקסים|מיצי גם לי יש 8 חתולים (נכון לעכשיו - כי הם כל הזמן מתרבים) יפהפיים כמו שחתולי פח זבל יכולים להיות. אני מטפלת ומאכילה אותם בגינת הבית. נורא חבל שאני לא יכולה לצרף את התמונות שלהם (יש לי תמונות) מסיבות טכניות. הייתי יכולה לקבל גם אני קולז´ מטומי.