אז הנה הסיפור שלי...

ענבר98

New member
אז הנה הסיפור שלי...

מהסוף להתחלה: בן זוגי הציע לי נישואים לפני יומיים. אמרתי כן. למחרת אמרתי לא. ועכשיו הסבר: הכרנו לפני ארבע שנים אז עוד הייתי בהליכי גירושין. התאהבנו, וכבר אז החלטתי בליבי: זה האיש יהיה בעלי. עברתי לגור בעיר שלו, מרחק 80 ק"מ מכל מי שאני מכירה בעולם, יחד עם ביתי. שכרתי דירה לא הרחק ממנו. היינו מאושרים, חיכיתי להצעת הנישואים והיא בוששה לבוא. רציתי ילדים, מאוד. והוא ידע את זה. ועדיין ההצעה בוששה לבוא. כשהיינו יחד שנתיים הצעתי לו אני נישואים- והוא סרב. העמדתי אולטימטום- נישואים או פרידה, כי אני לא מוכנה שהוא יבזבז לי את הזמן ושנתיים זה די והותר זמן לתהות על קנקני. הזכרתי שיש לי ילדה שנמצאת בודדה, רק איתי, ו80 ק"מ הרחק מכל בן משפחה, ומגיע לה אחים, אבא, משפחה ויציבות. הוא ויתר עלי. כעבור שבועיים חזרתי אליו עם הזנב מקופל בין הרגליים. אהבתי אותו יותר מדי מכדי להצליח להמשיך בחיי בלעדיו. זה היה קשה לי מדי. מה עוד שהוא לא אמר שהוא לא רוצה להתחתן איתי אלא שהוא זקוק לעוד זמן, שהוא מפחד לעשות טעות. החלטתי לתת לו עוד מעט זמן. שנה וחצי לאחר מכן החלטנו לטוס לחו"ל בפסח. כשחזרנו מהטיול פתאום אני מקבלת מייל משופע גידופים מאחותו. נפגעתי ולא הבנתי למה, כשניסיתי לענות לה- ומאוד השתדלתי שלא לרדת לרמה שלה- קיבלתי מייל חוזר במילים "בחורה כמוך לא ראויה למילים" "בחורה כמוך לעולם לא תהא ראויה למשפחה שלנו" וכדומה. המומה, סיפרתי לבן זוגי והוא ניתק עימה את היחסים. חצי שנה לאחר מכן, אירגנתי לו מסיבת הפתעה ליום הולדתו ומשלא הזמנתי אותה כל המשפחה שלו החליטה להיעדר בהפגנתיות, ואמא שלו אמרה עלי "מי היא חושבת שהיא, שהיא לא מזמינה את אחותו." היה לי מוזר, שהרי כולם יודעים ששנינו לא מדברים איתה כבר חצי שנה. ואז התברר לי 2 דברים: 1. הוא השלים איתה מאחורי גבי חודשיים קודם לכן. 2. הסיבה שהיא כתבה לי את המייל מלכתחילה היא שההורים שלו רצו שהוא יישאר איתם בפסח, והוא ענה להם בחוצפה שהוא רוצה לטוס איתי והוא לא חייב להם שום דבר. נפגעתי מאוד ונפרדתי ממנו. כל המשפחה שלו הפסיקה לדבר איתי. הוא החליט לצדד בעמדה של אחותו, הוא והיא הפכו חברים בלב ובנפש לפתע פתאום. הוא חושב שאני חייבת לה התנצלות כי לא הייתי צריכה לענות למייל שלה, הייתי צריכה פשוט להשאיר את הנושא לטיפולו. ושוב חזרתי אליו כעבור חודשיים. קשה בלעדיו. אני אוהבת אותו. בינתיים ארבע שנים אנחנו יחד. ואני כמהה לתינוק. כל הזמן הזה אני עם התקן תוך רחמי, שמונע ממני להיכנס להריון, כי אני מחכה להסכמה שלו. כל הזמן הזה אנחנו אפילו לא גרים יחד והוא לא מוכן לשום התקדמות ביחסים. הורדתי את ההתקן, ונכנסתי להריון. החלטתי שאני רוצה ילד- איתו או בלעדיו.החלטתי להפוך את יחסי הכוחות כי כל התחנונים שלי במשך שנים לא השפיעו עליו. לא עניין אותו מה אני רוצה וצריכה או מה הילדה רוצה וצריכה- הוא לא התחשב ברגשותינו שאנו רוצות תינוק ולכן אני צריכה להפסיק להתחשב ברגשותיו, להפסיק להתחנן לתינוק ופשוט לקחת. מאוקטובר 2007 המשפחה שלו עושה עלי מין חרם ילדותי. מאז היומולדת שלו לא התארחתי אצלם (בעיקר מחשש לפגוש את אחותו שם) היחסים ביני לבינו נעכרו כשהוא גילה שאני בהיריון ולחץ להפלה (הוא לא יודע שהתינוק היה מתוכנן, טענתי שהיתה תקלה טכנית של תזוזת ההתקן ממקומו) כבר חודשיים שלא שכבנו יחד. הוא קרא לי שטן וטען שהרסתי את חייו. ואז הציע לי נישואים. (עשה את זה יפה עם בעת ודיסק עם השיר "התינשאי לי" על רקע תמונות שלנו, כרע על ברך עם טבעת יהלום. שיחק אותה. התרגשתי מאוד ומיד עניתי בחיוב) אבל למחרת החלו להתעורר בי ספקות: הוא מתחתן איתי רק בגלל התינוק. לטענתו זה לא נכון, הטבעת היתה מוכנה אצלו כבר חודשים וההצעה התעכבה בגלל כל משבר התינוק. אנחנו גם בתקופה הכי גרועה שהיתה אי פעם ביחסים שלנו, איך אפשר להתחתן מתוך יחסי איבה כעסים הדדיים ורגשות טינה? ובכלל- הוא הגבר המתאים בשבילי? הוא הרי אף פעם לא מתחשב בצרכים שלי ובמה שאני מרגישה. הוא לא שומע אותי וכל מה שמעניין אותו זה מה אחרים חושבים. מוכן לעקוד אותי על מזבח הגחמות שלו. לדוגמה, יום אחד אפיתי לחם (ניסיתי לאפות לחם) זה היה ניסיון ראשון בחיי. והתלהבתי מזה. בבוקר חיפשתי מתכון, אחרי העבודה קניתי את המצרכים. לשתי והתפחתי, לשתי והתפחתי, לשתי והתפחתי. שעות. ממש "בזיעת אפיך". השתוקקתי כבר לראות את היצירה. אבל הוא רצה לצאת להורים שלו. אצלם אוכלים בשבע והוא רצה שאני יבוא איתו. התנור אמור לסיים אפייה בשבע וחצי. לא עניין אותו שיישרף הלחם מצידו. שיתפוצץ- הוא הולך בשבע ומצידו שאני לא יבוא. כיביתי את התנור, הלחם לא הצליח. הייתי אומללה. או שבפעם אחרת הוא רצה לצאת לאילת, לטיול זוגות עם חברים שלו. אני לא סובלת את החברות של החברים שלו. החברים דווקא יחסית בסדר, אבל בנות הזוג שלהן- מתעניינות אך ורק באופנה, איפור, וכמה שהן יפות וטיפשות. לא נוח לי במחיצתן אני לא מוצאת שפה משותפת. וזה הדדי- הן מחייכות בנימוס ומתעלמות ממני מעבר לכך. אני זאת שלא מתאפרת, זאת שלא לובשת ביקיני אלא בגד ים שלם... התחננתי שנצא עם חברים אחרים שלו- ואותו זה לא עניין. הוא אפילו אמר לי שאם אני לא אבוא איתו הוא ימצא מישהי אחרת, כי זה טיול זוגות והוא לא מוכן לבוא בלי בת זוג. באתי. התעניתי. בכלל אני לא אוהבת את אילת. אני מתה על הצפון. ואני לא רוצה חתונת-בזק. אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה להתחתן איתו, ואני מצד אחד אומרת לעצמי: "מה, את מטומטמת?! הרי זה מה שרצית כל הזמן! בייחוד עכשיו שיש לך תינוק ממנו, על מה את מלינה?!" ומצד שני אומרת לעצמי: "כבר עשית את הטעות של להתחתן ולהתגרש פעם אחת. להינשא בהריון זה לא טוב יותר מלהתגרש עם תינוק. תהיי בטוחה שהוא הגבר המתאים לך, שלא תמצאי עצמך אומללה ברגע שאחרון האורחים יעזוב את האולם". אז אמרתי לו שאני לא מוכנה לחתונה תוך חודש. שאני רוצה שנצא לאיזה נופש, ספא, שננסה לשקם את היחסים בינינו- ובמקביל לתכנן את החתונה. שממילא קשה מאוד לארגן חתונה, ומעבר דירה תוך חודש. קל וחומר בהריון. שלא יקרה כלום אם נתחתן בסוף אפריל-תחילת מאי, תהיה לנו חתונה יפהפיה וזוהרת באביב במקום אולם מחניק ובנאלי בחורף. ואז מה אם יראו בטן? אנחנו חיים ב-2008, זה לגיטימי. הוא לא מוכן לשמוע. אומר לי- "רוצה עוד זמן? תעשי הפלה וקחי לך את כל הזמן שבעולם. אני רוצה תשובה סופית עכשיו- חתונה תוך חודש או פרידה." אמרתי שאני לא מוכנה להתחתן מתוך לחץ. והוא איים: "ברגע שאני מספר להורים שלי שהחתונה בוטלה אין דרך חזרה" ומאז הוא לא עונה לי לטלפונים או לסימוסים. מה לעשות?

היה לי קצת עצוב לקרוא..

הי ענבר98, את מתארת יחסים מאד הפכפכים, מלאי דרמות זוגיות ומשפחתיות, שינויים, מעברים וחיכוכים. אני מצרפת מספר משפטים מאד חזקים שבהם את כותבת בעצם את מה שאת כבר יודעת- את בהריון כי מאד רצית ילד- כדברייך: "החלטתי שאני רוצה ילד- איתו או בלעדיו". את כותבת "אנחנו גם בתקופה הכי גרועה שהיתה אי פעם ביחסים שלנו, איך אפשר להתחתן מתוך יחסי איבה כעסים הדדיים ורגשות טינה? ובכלל- הוא הגבר המתאים בשבילי? הוא הרי אף פעם לא מתחשב בצרכים שלי ובמה שאני מרגישה. הוא לא שומע אותי וכל מה שמעניין אותו זה מה אחרים חושבים". "הוא קרא לי שטן וטען שהרסתי את חייו. ואז הציע לי נישואים." "אמרתי שאני לא מוכנה להתחתן מתוך לחץ. והוא איים". מה השאלה שבעצם את שואלת? את יודעת שהמצב ביניכם קשה כרגע. שהיחסים מעורערים יש איומים, אין הקשבה ויש תינוק בדרך שראוי לחיים טובים. האם אלה הם החיים שאת מייחלת לעצמך? האם יש משהו בסיפור חייך לפני שהכרת את בן זוגך הנוכחי שדומה לסיפור שלך? מה למדת מהנישואין הראשונים שלך- על עצמך, על הזוגיות שאת רוצה, על הצרכים שלך ובכלל. אשמח להמשיך ולסייע. אילת לבנון

ענבר98

New member
אני שואלת...

אם יש לנו עתיד. אם מוטב להינשא עכשיו (לפני ספירת העומר, לפני שיוצאת בטן- שהוא לא ירגיש שיש פאדיחה מהמשפחה) ולקוות שהמצב ישתפר אח"כ? אולי לבקש ממנו להגיע לאימון זוגיות? אפילו כתנאי לנישואי בזק. את חושבת שזה יעזור? אולי אני צריכה להתחשב בו, שהוא אדם מאוד מסודר ומובנה ורוצה שהכל יתנהל לפי איך שתיכנן? קודם חתונה- אחר כך ילדים. הוא עדיין לא חווה חתונה מעולם- האם לא מגיע לו חתונה בדיוק כפי שהוא רוצה? כאמור, נכון לרגע זה הוא כבר שוב עשה "שוברים את הכלים ולא משחקים"- לא נכנעתי לדרישותיו ועכשיו הוא לא עונה לי לטלפונים ומבחינתו הכל נגמר. אבל אני מאמינה שאם אתעקש, ואמתין יום יומיים, יסכים לחדש את הצעת הנישואים. בתנאים שלו בלבד. אולי אני סתם מתעקשת? יש טעם לפייס אותו? יש סיכוי שנהיה מאושרים יחד? לשאלתך, בנישואין הראשונים שלי חשתי כנועה, מוגבלת, אסירה. אבל הרגשתי שהוא אוהב אותי. מאוד. הוא היה אנוכי מאוד, אבל מסור לי. לא יכולתי לסמוך עליו כי כל דבר שהייתי מספרת לו הוא היה משתמש בזה נגדי עד כדי כך שהקליט שיחות שלו איתי. אם הייתי מנסה להגדיר אותו הייתי אומרת שהוא אדם טוב עם כוונות טובות שאהב אותי מאוד- אבל טיפש. הוא התעקש לעשות הכל בדרכו, חזר על טעויות וגרר אותי ואת התינוקת לשלם עליהן יחד איתו. כך, למשל, בתישעת החודשים שלאחר הלידה הוא גרר אותי לשישה מעברי דירה! הרגשתי על קרוסלה שמסתובבת במהירות, ללא שליטה על חיי. הכספים היו אצלו, הרכב- ואיתו הניידות- היו אצלו, והרגשתי שנשללה ממני העצמאות. הייתי בבית, כלואה בין ארבע קירות עם התינוקת. לבדי. עם בן זוגי הנוכחי עד היום לא נשללה ממני העצמאות אלא להיפך- כל אחד עשה מה שהוא רצה, כל אחד גר בדירה שלו, ובכל בעיה שצצה- נפרדנו...

עוד שאלות

הי ענבר יקרה, את כותבת שבנישואין הקודמים שהסתיימו - "הרגשתי על קרוסלה שמסתובבת במהירות, ללא שליטה על חיי. האם זה לא מה שאת מרגישה היום? בן זוגך עזב, אינו יוצר קשר,את בהריון והוא מוכן לחתונה ולקשר רק בתנאים שלו, הוא מאיים וברגע שיש בעיה- אתם נפרדים. אומנם עם בן הזוג הנוכחי את עצמאית ולא כלואה אבל האם אתם באמת חיים בזוגיות? איך מתבטאת הזוגיות שלכם בעינייך? האם יש לכם מטרות משותפות? ערכים משותפים? מהם? האם יש לכם רצונות משותפים? שיתוף פעולה?האם שניכם רואים את החיים בדרך דומה? הגדרת את בעלך הקודם כאדם טוב שאהב אותך אבל טיפש. איך היית מגדירה את בן זוגך הנוכחי? האם כך את רוצה לחיות את חייך? אם מישהי אחרת היתה מספרת לך את הסיפור שלך ושואלת אותך מה לעשות- מה היית מייעצת לה? אם את עוצמת עיניים ומתבוננת עמוק פנימה, איזה חיים את מאחלת לעצמך? מהם החיים שאם היו לך היית מרגישה בהם טוב? בברכה אילת לבנון

ענבר98

New member
עוד תשובות

היום אני לא מרגישה שאין לי שליטה על חיי. ההריון שלי הוא מבחירה מודעת, אני אמנם לא נמצאת בסיטואציה הכי נוחה בחיים אבל זוהי לחלוטין הבחירה שלי, וזה עושה את זה בסדר. ההיפך הוא הנכון- החשש שלי הוא שאם אתחתן שוב- אאבד שוב את העצמאות שלי. אהפוך שוב כנועה, בזויה ואומללה, מתחננת לכל בדל של תשומת לב. למשל, בנישואים הוא היה עובד כל הזמן, כנהג מונית. הולך להורים שלו, נפגש עם חברים שלו- הוא היה עם רכב. אני הייתי בבית, ללא כסף אפילו לאוטובוס, לא היה לי איך לצאת ולא היה לי מי שיהיה עם התינוקת במקומי אף לו לרגע אחד. לו היה נועל אותי בדירה לא הייתי יודעת מזה בכלל. והייתי מפצירה בו, מתחננת שנצא לבלות, אפילו פעם אחת. מיום שנישאנו ועד יום הגט לא יצאנו לבלות לבד. לא פעם ולא חצי פעם. גם היום אני לא יוצאת לבלות אלא עם בן זוגי. אבל היום זה מבחירה שלי- לו רציתי, יכולתי לצאת עם חברות, אין לי בעיה ללכת לבקר את הוריי- אני לא צריכה לבקש רשות... וגם כשאני רוצה לצאת לבלות איתו- לרוב הוא נעתר. אז אני מרגישה שאני בשליטה על חיי. לא צריכה לבקש רשות ולהתחנן בפני אף אחד על מנת לצאת ולבוא. לא מוסרת דין וחשבון לאן הלכתי ומתי אני באה. אבל לא, אנחנו לא חיים בזוגיות. אם כבר אנחנו משחקים ב"אמא ואבא". מדי פעם הוא ישן אצלי, הייתי מעריכה פעם בחודש-חודשיים. אני לנה אצלו באותה התדירות. שאר הזמן אנו מדברים בטלפון (והוא מרגיש שאני חונקת אותו כי אני מתקשרת בלי סיבה...) ופעמיים-שלושה בשנה יוצאים לאיזה טיות של כמה ימים, בארץ או בחו"ל. לפעמים אני נתקעת- צריכה ללכת ללימודים ולא מוצאת מי שיחזיק לי את הילדה- ואז אני מבקשת ממנו. אם הוא יכול הוא תמיד מסכים לעזור. נוח כשיש עזרה. הילדה אוהבת אותו. אביה נטש אותה והיא לא התראתה איתו מאז גיל שנתיים. בן זוגי הנוכחי הוא הדמות הקרובה ביותר לדמות אב בעבורה. היא משתוקקת לאבא. התקשורת בינינו לוקה בחסר בלשון המעטה. אני לא יכולה להגיד לך מה המטרות שלו. מה הערכים שלו. איך הוא רואה את החיים. ומכאן שאינני יודעת אם הם משותפים. אין לי ספק שהיחסים בינינו כרגע בעייתיים. השאלה היא- האם המקרה שלנו יוגדר כ"חולה סופני"? אגב, במהלך התכתבויות אלו הוא ענה לי לטלפון ("מה יש, מה את רוצה?") אמרתי שאני מוכנה להינשא תוך חודש ובתנאים שלו אם יתחייב לי שנלך לאימון זוגיות אחרי הנישואים. הוא אמר שהוא לא מוכן להכניס אדם זר ליחסים שלנו. עיקש ביותר. אמר לי "זה נגמר, מה את לא מבינה? תעשי הפלה, אל תעשי הפלה, לא מעניין אותי יותר זה כבר בעיה שלך." אני מבינה שהוא נפגע שאמרתי לא. גם אני נפגעתי מאוד שהוא סרב להצעות הנישואין הרבות שלי, ואני זוכרת את ההרגשה. אולי אני צריכה לייחס את המילים שלו לכך שהוא פגוע ולהתעלם מהן? אם הייתי רוצה להגדיר את בן זוגי הנוכחי הייתי אומרת שהוא שקול, עקשן, עושה דברים בדרך שנראית לא נכונה ואטום לשמוע דיעות אחרות, לקבל דרכים שונות. וזה נותן לי הרגשה של חוסר התחשבות וחוסר איכפתיות. אולי הוא פשוט עצמאי מדי... התרגל לחיות את חייו כרצונו. ואולי החיים שאני מאחלת לעצמי לא קיימים במציאות? אולי לא מוצאים אותם אלא יוצרים אותם? אני רוצה זוגיות שאני מתקשה אפילו לדמיין. מישהו שיאהב אותי בעוצמה שאהב אותי בעלי הראשון, שיקבל אותי כמו שאני, שיהיה חשוב לו שאהיה מאושרת, יותר משיהיה איכפת לו מה חושבת הסביבה. שיקח חלק פעיל בגידול הילדה- לא רק בחינוך ועונשים אלא בנוכחות בהופעות של החוגים, שיקח אותה לביה"ס מדי פעם, שיגור איתנו ויבשל לפעמים, שיפתיע אותי במחוות רומנטיות... שיגונן עלי- ולא יפנה נגדי. גם אם מדובר באחותו. שישתף אותי בכל, במיוחד כשמדברים עלי- שאדע מזה, שלא יעשה דברים מאחורי גבי. שיעלה איתי לישון בלילות, שיאכל איתי בארוחות, שיתפשר ויוותר כשצריך... נראה לך שתתגשם משאלתי וכל זה יכול להיות ישים עם בן הזוג הנוכחי?

ענבר98

New member
תיקון

בדרך שנראית לא נכונה= בדרך שנראית לו נכונה (ולרוב היא אכן נכונה) שגיאת כתיב קטנה ששינתה את משמעות המשפט כולו...

הי ענבר98,

הי, בעלך אומר לך- או שאת מקבלת אותי כמו שאני רוצה או שלא. הוא לא מגלה מחויבות לקשר, אין ביניכם תקשורת טובה,הוא סירב להצעות הנישואין שלך לאורך השנים, הוא קורא לך שטן ואינכם חיים בזוגיות. דברייך מדברים בעד עצמם ועימם התשובות. את חולמת על מציאות אחרת, שאינה קיימת עם בן זוגך. מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתחליטי. אילת לבנון

vered 212 sexy

New member
חמודה! זו לא זוגיות!

"אנחנו משחקים ב"אמא ואבא". מדי פעם הוא ישן אצלי, הייתי מעריכה פעם בחודש-חודשיים. אני לנה אצלו באותה התדירות. שאר הזמן אנו מדברים בטלפון (והוא מרגיש שאני חונקת אותו כי אני מתקשרת בלי סיבה...)" לפי מה שכתבת נשמע כאילו נכנסת להריון מהסטוץ הקבוע שלך!

אם אני הייתי במצב הזה

הייתי עוזבת. קראתי את מה שכתבת, ו, מצטערת להגיד את זה, לא הבנתי מה את מוצאת בו. אם בעלי היה מציב לי אולטימטום 'להיתחתן או להיפרד' הייתי זורקת אותו מכל המדרגות. ו כמובן הדעה שלי, ואת יותר ממוזמנת להשתמש בה.

סהר ס

New member
../images/Emo45.gif

[אבל לי אין זכות דיבור, כי עוד לא הגעתי לגיל 18 או חוויתי מערכת יחסים כדי לדעת את זה. XP]

yupy9

New member
אז אחרי שנתת את כל הסיבות למה *לא* כדאי

לך להינשא לו, נישאלת השאלה אם יש ולו סיבה אחת טובה ומוצקה למה כן? היחסים לא טובים, את לא רצויה אצל המישפחה שלו, רימית אותו וגנבת זרע (כן זה מה שזה) ובעצם את בעצמך כתבת שהחלטת בנקודה מסויימת בזמן לעשות ילד "איתו או בלעדיו", מה שדי מרמז על כך שיש לך את היכולת לגדל את הילד הנוסף הזה לבד. ניראה לי שיוטב לשניכם לסיים את היחסים האלה יפה, בצורה מכובדת, להשאר ביחסים טובים ותקינים עד כמה שניתן על מנת שלילד יהיה אבא, ובמקביל לחפש לך מישהו שמכבד אותך, אוהב אותך ומעוניין בך, כי לא נישמע שזה המיקרה פה.

ענבר היקרה,

כמה שאני מנסה להבין אותך .. זה דיי קשה. את נמצאת במערכת יחסים עם גבר ורוצה "בכוח" שיתחתן איתך, לא מוצאת את הכוח הפנימי שלך לעזוב אותו "ותופסת" אותו עם תינוק - את זו שמזכירה לי את הגברים שצועקים על גניבת זרע. תדעי לך , שבתור אישה המעשה שלך מקומם אותי מאוד, למה היית צריכה "להפיל" עליו תינוק ??? זה לא שקרה בטעות !!! אני מאוד מבינה את הצורך שלך במשפחה ובהרגשת ה"ביחד" אבל זאת לא הדרך הנכונה. כמו שטבעת נישואין לא משאירה את הגבר שלך בבית .. גם התינוק לא ישאיר אותו , ככה את רוצה לגדל אותו??זה לא מוסרי מה שעשית. דבר שני, חתונה ראשונה היתה לך כבר, אז מה זה חשוב איפה ואייך ??!! העיקר שהסכים להתחתן איתך בסוף לא? הכל כבר נהייה שולי.. אל תריבי איתו על השטות הזאת.. חתונה זה 4-5 שעות ואז יש לכם את כל החיים ביחד.. התנאי היחידי שלך לדעתי יכול להיות שאם אתם מתחתנים הוא צריך לדעת , שהוא צריך לתמוך בך גם אם זה יצא כנגד המשפחה שלו ולא לתת לאף אחד לזלזל בך ו"ללכלך" עליך. מאחלת לך רק טוב !

הוא ויתר עלייך...

ברגע שהוא אמר את זה היית צריכה ללכת לעזוב ולהמשיך הלאה... ואז כל המילים הללו היו נחסכות המון המון הצלחה ורק שתהיי חזקה! . שבת שלום!

girli11

New member
הגעתי לכאן מהדף הראשי והיה עצוב לקרוא את זה

מאוד מאוד נראה שהוא פשוט לא מכבד אותך ולא נראה שהוא היה מתקדם להצעת הנישואים בלי ההריון הוא יודע שאת אוהבת אותו ותעשי הכל כדי להיות איתו (כי חזרת כמה וכמה פעמים) והוא משחק לך עם הלב אני לא יודעת מה הייתי עושה בסיטואציה כזו, כי אם לא היה תינוק מעורב באמת שהייתי מעיפה אותו לאלף עזאזל עם כמה שזה קשה וממשיכה הלאה עם החיים אני לא יודעת בני כמה אתם, אבל את גרושה עם ילדה אומר שאת לא ילדה קטנה ואני מניחה שגם הוא, ואולי הוא פשוט מפחד ממחויבות ומנסה למשוך עוד ועוד, אבל 4 שנים זה כבר הרבה זמן, ואנחנו לא נהיים צעירים יותר די ברור שהוא הציע נישואין בגלל הילד שבדרך, נשמע שמאוד טוב לו עם המצב הקיים, ואם לא היה תינוק אני לא חושבת שהוא היה משנה את דעתו, ובכלל מה זה כל האיומים האלו? אני אספר להורים שלי והכל מבוטל??? ומאז הוא לא עונה לך? שיאיים עד מחר, גם ככה נראה שהמשפחה שלו קודמת לך ולילדה וזה עצוב וממש לא אמור להיות ככה אתם צריכים לשבת ולדבר, ולדעתי אל תכנעי לו ולאיומים שלו ואל תרוצי להתחתן רק כי הוא מתבייש שתצא הבטן, שיקפצו כולם!!!! תהיי חזקה

amazone

New member
למה חתונה?

למה את חייבת להתחתן איתו? עם כל הכבוד הוא בסך הכל תרם לך זרע את אפילו לא חיה איתו באותו הבית [או שאתם לא חיים ביחד] וממה שקראתי אין לכם הרבה במשותף חוץ מסקס ורגשות, כשהוא אפילו לא מבטא אותם כלפייך. לדעתך הוא מתאים להיות דמות אבהית לילדה הגדולה? אז סבבה יופי - אתם אוהבים [או שכפי הנראה - את אוהבת אותו ומענה את עצמך כשאת נאלצת לחזור אליו כמו כלב על ארבע]. הוא לא מוכן לחיי נישואין ואת מנסה להכניס אותו לזה בכך שאת תופסת אותו בביצים - כמה זמן לדעתך זה יחזיק? במיוחד כשהוא נותן למשפחה שלו להשפיע עליו? שימי לב שאת מושפעת מהאולטימטים שלו אבל האולטימטים שלך לא משפיעים עליו. תקלי על עצמך ותתפסי מרחק עכשיו לפני שיהיה ילד נוסף וטבעת על האצבע. נוצר רושם שאת מתחתנת לא רק איתו אלא עם משפחה מנחוסית שלמה. תעשי לעצמך ולילדים שלך רק טוב - ואם זה כולל קיום זוגיות גם ללא נישואין מה טוב.

מאמי תקשיבי לי ותקשיב לי טוב

אף גבר אבל אף גבר לא יגרום לך להיות בתחתית ולשגע אותך ולבלבל אותך מישפחה לא מישפחה מותק את מיתחתנת איתו מתחתנת עם המישפחה גם תחשבי איזה חיים יהיו לך לא תהני הוא לא מיתחשב בצרכים שלך אגואיסט את צריכה בעל כזה אבא לילד שלך לא רוצה ליפגוע אבל תיתחתנו ויהיה תוך זמן קצר גירושים.. לא חסר גברים טובי תאמיני לי אני אולי בת 25 ומבינה המון אני לא מכירה אותך ופעם ראשונה שאני כותבת פשוט את כתבת את זה סימן שזה מפריע לך ואת צריכה עצה עצה שלי עיזבי אותו תמשיכי הלאה החיים יפים בילעדיו תרימי תראש אל תהיי מושפלת אני בטוחה שיש לך המון לתת מעצמך אף גבר לא יוריד אותך למטה תמיד תהיי למעלה...............אשמח לקבל תגובות ולדעת מה יקרה.....יום טוב

תגובה לכתבה ענבר98

היי,לדעתי את צריכה לחשוב מה את באמת רוצה ומה יהיה טוב בשבילך קודם כל,לפי מה שסיפרת נראה שהוא לא הכי מבין אותך,והשאלה אם את באמת רוצה יתס כזה כל החיים... אל תצפי לשינוי מצידו,קודם תשתני בעצמך,תעריכי את עצמך יותר ותראי לו שאת חזקה ויכולה להסתר גם בלעדיו,ככה הוא יעריך אותך יותר,ויפסיק ללחוץ עליך ולהציב אולטימטום...בהצלחה

amazone

New member
ובנוגע לשאר

את שלמה עם הליך יצירת ההריון? את מוכנה לקחת את הילד ולגדל אותו לבד עם אחותו? אנחנו חיים בעידן המודרני ויצרת אותו ללא הסכמת תורם הזרע ולמעשה הוא לא חייב לך כלום גם לא טבעת. קחי את עצמך ותחזרי למקום בו גדלה והורגלת לו. תקימי לעצמך עסק ותפרנסי את עצמך בגדול. תאמיני לי שהוא רק יעצור אותך - מה זה בשביל אישה כמוך להיות תלויה בגבר? את חושבת כמו גבר - לא נתן לך? לקחת לבד. לכי תקימי לעצמך אימפריה עסקית - ואני אומרת את זה בשיא הרצינות.

1אדלרון

New member
מחיאות כפיים

סיפור נפלא ומרגש ואפילו הגעת איתו לדף הראשי ...שפו במקרה והאגדה הזאת מבוססת על מקרה אמיתי, אז במשפט הישראלי יש דבר כזה "לקיחת דבר במרמה" , ובגלל שלאמת יש נטיה להתגלות אני מקוה שתיתקלי בזה בקרוב.

לענבר היקרה...

ענבר, הסיפור שלך כ''כ ריגש אותי, בשיא הכנות. אני לא יודעת בדיוק בת כמה את..אך ממה שהבנתי את בחורה צעירה ואיכותית.. את כבר אמא, ועברת פרק ב' כושל שבגללו גם התגרשת. אני לא הכי מצדדת בהפלות אך כל מקרה לגופו..חישבי היטב לפני שאת מחליטה להביא ילד בגלל שרק את רוצה בו(יהיו הסיבות אשר יהיו), את בטח יודעת לגדל ילד לבד זה לא קל, במיוחד במצב כזה שאת תחליטי להביא אותו מחוץ למסגרת. אני מתארת לעצמי שהתאהבת בבחור הזה, וזה ניפלא להתאהב אך עיצרי רגע ותחשבי מה הכי הכי פחות יזיק לך,לבת שלך, לבחור הזה, ואולי גם לתינוק שיוולד. אני לא יודעת אם אני מצליחה להעביר לך נכון את מה שאני מייעצת, אבל מכל הלב מאחלת שתחליטי בסופו של דבר החלטה הכי נכונה. ואל תשכחי נקודה חשובה, להביא ילד צריך מאהבה ומתוך רצון של 2 הצדדדים. והרקע שבו את נימצאת כרגע עם בן זוגך ומשפחתו המתערבת, זה משהו שילווה אותך לכל החיים, כל התככים והמזימות נגדך בעת שיוולד לך ילד ממנו - בשביל מה את צריכה את זה? החיים גם כך קשים, ואין צורך שתקשי על עצמך מעבר למה שהם הקשו עלייך עד עכשיו. אני מאחלת לך המון הצלחה...

למעלה