אז הנה זה!!!

אז הנה זה!!!

אז מזל טוב! סוף סוף נפתח הפורום!!! אוקי כמה הודעות חשובות לפני ההתחלה! חשוב מאוד שתקראו את הודעת המנהלת, שם יש את רשימת חוקי הפורום, וחשוב מאוד שתצייתו לה!! עכשיו בטאגליין רצים כל מני כתבות ודברים הם באנגלית, כולם אך אולי נתרגם את חלקם בימים הקורבים, בכל מקרה שווה הצצה. קישורים- כרגע ישנם מעט, אם יש לכם אתר טוב, אנגלית או עיברת אנה ספרו לי על זה והוא יוסף לרשימת הקישורים. מאמרם- כרגע ישנם רק על השחקנים, שווה לקרוא. שוב אם יש לכם מאמר טוב, שכתבתתם או מצאתם, תנו לי! גלריות- יש המון המון תמונות.. המלצה שלי, לכו לשונות.. יש שם דברים נחמדים. ושוב, בהודעת המנהלת זה מפורט אבל את התמונות שיש לכם, אלי!! לכל פניה, בקשה, עצה ומה לא- אי מייל-[email protected] MSN- [email protected] אי סי קיו- 165386073 תודה ותהנו...

Co¥oTe

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב כרמלי!! ../images/Emo24.gif

שיהיה לך הרבה הרבה בהצלחה עם הפורום הזה!!
לאב יו!

Rachel Green

New member
כרמל!!!!!!!!!!!

מזל טוף על הפורום החדש!!!!!!!!אפשר להצטרף? אני רואה תהרוג אותי וזהו אבל בדרך כלל אני שוכחת אז לא נורא... איזה כיף!!!אני חברה שניה בפורום!!!תמיד רציתי להצטרף לפורום בין הראשונים!!! פ´כל מקרה...מזל טוף ובהצלחה...

ronif

New member
מזל טוב על הפורום החדש!!!../images/Emo24.gif

אז כרמל שיהיה לך המון המון הצלחה וכמו שכבר אמרתי מזל טוב עם המון
ו-

תהרוג אותי וזהו

אחלה סדרה אני רואה אותה פעם ב... ויש לי שאלה... איך קוראים לשחקנית שמגלמת את מיה גלר???...האם היא יהודייה? תחזרו אליי עם תשובה!!!!!!!!!!!! ביי וצפייה נעימה! שרון צ´יני!!!!!

או קי,

אז לשחקנית שמגלמת את מאיה גאלו קוראים לורה סן ג´אקומו. ואת האמת, לא, אני לא חושבת שהיא יהודיה, היא נולדה בניו ג´רסי ולא כתוב דבר על היותה יהודיה. בכל מקרה את מוזמנת לקרוא עוד חומר עליה כאן.

מזל טוב שנפתח פורום לאחת הסידרות

הכי טובות בכל הזמנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם, מזל טוב למנהלת של הפורום הזה!!!!(נקווה שלא יהיה לך התמוטטות עצבים מאיתנו
)

LoLo16

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifסופסוף!!!

סוף סוף נפתח פורום לסדרה המדהימה הזאת!! המון בהצלחה! שאלה- הייתם רוצים לראות את פינץ´ ונינה ביחד? אני כן, חבל שזה נמשך רק פרק אחד...

אוי גאד, נינה ופינץ´...

חולה עליהם.. כל כך הייתי רוצה לראות את זה... אבל מצד שני אז הפואנטה של הפרק(המצוין) ההוא הייתה מתבזבת
... בכל אופן... תצביעו הבסקר!!!!! תהיו פעילים!

tiptip4u

New member
לא ממש יענין אתכם...

אבל אתמול בחגיגות היין ראיתי מישהי קופי נינה, אוף! זה עצבן אותי! הכפילה הישראלית שלה... רק שיער חום בהיר.

צו צאנג

New member
מזל טוב על פורום!!!!!!!!!1111

אני התחלתי לראות את תהרוג אותי וזהו לא מזמן.. כשהתחילו לשדר שידורים חוזרים בשש, בעצם... זה היה די מזמן, בכל אופן אני חולה על הסדרה!!!!!! אז אני חדשה פה.. יאדה יאדה יאדה, הלוואי שהסדרה תמשך לנצח!!

אי אי אי... כולנו חולים על הסידרה

אפילו אח שלי.. שלרוב אנחנו לא ממש חושבים אותו דבר מסכים שזאת הסידרה הכי טובה שמשודרת עכשיו בערוץ שלוש... אפילו..

The Big Brother

New member
נחשו מי אני (רמז בשם ../images/Emo13.gif)

מזל טוב כרמל ובהצלחה לפורום החדש. ורק בשביל הפרוטוקול- אמרתי שזאת *אחת* הסדרות הטובות בערוץ שלוש. ואל תדאגי, לא תראי אותי כאן יותר, באתי רק להגיד מזל טוב

מיצי007

New member
מזל טוב ענקי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אז הקיצ קיצ מזל טוב על הפורום החדש,המון הצלחה וכיף... גם אני חדשה בניהול הפורומים פה אבל בכ"ז מחברתך לניהול הפורומים- המון מזל טוב ובהצלחה
טה טה,בינתיים.
כנסו גם לפורום שלי-פורום אבק כוכבים

The Girl Who

New member
יאיייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo13.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב שנפתח פורום לתהרוג אותי וזהו!! תוכנית גדולה!
בהצלחההההההה!

למעלה