מזל טוב!! בצלחה עם הפורום!
ש שלמונזה New member 26/9/02 #22 מזל טוף ! ../images/Emo65.gif סוףסוף פורום לסדרה שווה בהחלט!!! נינה ואן הורן רולז!
G ~*~gaL New member 26/9/02 #21 YES! מזל טוב! ../images/Emo65.gif אחת הקומדיות שאני הכי הכי אוהבת! בהצלחה... )
K kob24 New member 27/9/02 #26 finaly מזל"ט אחת הסדרות הגדולות והממכרות שאני מכיר (בנוסף לאוז וחברים)
ע עידו זלצברג New member 27/9/02 #27 מזל"ט על הפורום! אני עידו ואני מת על "תהרוג אותי וזהו"... כמובן שאני הכי אוהב את נינה... (חבל שוונדי מאליק לא זכתה באמי... )
מזל"ט על הפורום! אני עידו ואני מת על "תהרוג אותי וזהו"... כמובן שאני הכי אוהב את נינה... (חבל שוונדי מאליק לא זכתה באמי... )
N Niecy New member 27/9/02 #28 מזל טוב על הפורום!!!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif וואי אני כל כך שמחה!!! אני פשוט מתה על הסדרה הזו, כל יום ברבע לאחת זה ממש כמו טקס בשבילי!!! זו הסדרה שהכ מצחיקה אותי!! אני ממש מאושרת שיש פורום כזה!!
מזל טוב על הפורום!!!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif וואי אני כל כך שמחה!!! אני פשוט מתה על הסדרה הזו, כל יום ברבע לאחת זה ממש כמו טקס בשבילי!!! זו הסדרה שהכ מצחיקה אותי!! אני ממש מאושרת שיש פורום כזה!!
ע עמוס מרון New member 28/9/02 #30 מזל טוב!! ../images/Emo65.gif בהצלחה!! ../images/Emo45.gif סדרה נהדרת, תמיד מעלה לי חיוך!
S swirrrly New member 30/9/02 #31 אוי איזה סדרה שולטת ../images/Emo118.gif סופר-דופר סדרה מלך אממ.. אני עכשיו אבדוק בפורום אם שאלו, אבל אם לא אז כמה עונות יש והאם יהיו עוד? האם הסדרה מצליחה בארה"ב?
אוי איזה סדרה שולטת ../images/Emo118.gif סופר-דופר סדרה מלך אממ.. אני עכשיו אבדוק בפורום אם שאלו, אבל אם לא אז כמה עונות יש והאם יהיו עוד? האם הסדרה מצליחה בארה"ב?