כעיקרון את שניהם
אני מהתחלה אהבתי מאוד את ג'ון בתור דמות, בתור האישיות שלו. אני משום מה מזדהה איתו ממש. אני אוהב את ג'ון מאוד בתור אישיות ובן אדם, אבל בפרקים שלו לא מעניינים כמו של טיריון. *ספוילר* עכשיו כשג'ון הוא הלורד במפקד, אני מקווה שהוא יהפוך להיות דמות הרבה יותר מעניינת. *סוף ספוילר* טיריון. דמות אגדית, גאונית, שנונה בצורה מדהימה, ומיוחדת. אין ספק שמרטין הצליח לעשות עבודה מדהימה עם הדמות של טיריון. הוא פיתח את האישיות שלו כל כך טוב, והוא מנצל אותה במשולמות. טיריון כשהוא הגיע למעלה המלך, שבר את כל הציפיות שלי והרקיע לשחקים, הוא פשוט היה מדהים. כל התיכנונים שלו, כל מה שהוא עשה היה גאוני. אני זוכר שהוא דיבר שהוא התחיל לארגן לעצמו כח. ושהוא אמר לעצמו "אחד. שניים. שלוש." כמשמר העיר ואריז ואצבעון (?) היו בידיו, או לפחות כך הוא חשב. אבל טיריון איבד את הכל, רק הבינה שלו נישארה איתו. הוא מגיע לערים החופשיות עם כלום, והוא הולך לעבור שינוי כלשהו לדעתי בגלל זה (אין יותר את המעמד של ביתו איתו, אין יותר כסף, אין יותר כח או השפעה), ואני אישית אצטער אם הוא יעבור שינוי כי אני כל כך אוהב אותו ככה. אני חייב להוסיף את אריה. אריה היא דמות מדהימה גם כן. מה שהיא למדה מסיריו פורל, וכל רשימת הנקמות שלה (שהצתמצה להפליא
), יחדו את האישיות שלה, והפכו גם אותה למיוחדת במשהו.